2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Üye AdıYaşBebek Doğum Tarihi (2023)Tek/İkizCinsiyetBebek Adı
moonandstar moonandstar 2919 ŞUBATTEK
rubbyT rubbyT 3120 ŞUBATTEK
@CevikKiz3223 ŞUBATTEK
Mucizeyokmu Mucizeyokmu 3624 ŞUBATTEK
@S_lidya3127 ŞUBATTEK
---------
---------
@zlhsnn3312 MARTTEK
@buradayimfiruze3114 MARTTEK
K Kizanasi_2023 38TEK
Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin 2617 MARTTEK
Canım canım yaş 32 20 Şubat tahmini Doğum🙏🏻 İkiz

Ben bu tarife bayildim😆😆😆😆 hayatta ne isteyeceğini hep bilecekmissin ve acikt tarif verexekmissin yoksa dualar yerlerini şaşırıyor.
Annem hep dua edermis oğlum guzel arabalara binsin diye bak dua almis basini gitmis evet kocam harika arabalara biniyor çünkü rent acar ci 😂😂😂😂😂😂 hidirellez kagida cizim yaparken bile herseyi belirtiyorum dua dilek yanlis yerlere gitmesin diye.
Dur bende siparisimi yaziyorum hemen😂
Boy boy diyomda bizde kisa kimse yok 😂 anayada babaya da cekse uzun olacak 😆 ten rengi guzel ayrinti o bana ceksin esmer olsun ama mumkunse esmer diye kıllı olmasin😂 babasi gibi tüysüz kilsiz olsun bize cekerse Malatya kılı olur cocukcagiz😂😂 burnu bana cekecekse estetikli halime çeksin Allah'ım sonucta boyleylen yaptim cocugu😂
Gozleri babasina ceksin tatar cocugu cekik goz olsun rengi komple baba tarafindan birine cekebilir 😅 bizim taraf komple Malatya rengi çünkü 😂😂😂 heh bide sac var tulerik sactan biktim babasi gibi düz olsun dudaklari ikimize se cekse ayni komple dudak dogar oh etli etli😂😂 kasları nolur bana cekmesim ido tatlises dogurmak istemiyorum. Allahim ne kaldi dur bakim huyu suyu da anne tarafı dedesi ve dayisina çekmesin Allah'ım dedem gibi kocam gibi agir başlı dik duruşlu az konuşup oz konisam lafi gediğine koyan edepli ahlakli vicdanli vatanina bagli Atatürk sevgisiyle dolu zeki cocuk olsun.
Oysss kaldi mi bisey eksik😂😅😅😅
Hahhahhahahha sesli güldüm gece gece 🤣🤣🤣 ben de hıdırelezde aynıyımm neredeyse A4 kapıda açıklamalı yazacağım nolur nolmaz diye hahhahahha bak böyle ayrıntıları verelim. Kıl konusu önemli, ben mesela sapsarı kıllıyım ama nasıl kıllıyım, esmer olsam oehlivan gibi olurdum. Az kıllı olmak iyidir kız için de erkek içinde, ama sağlıklı şekilde 🤗 saçlar benim gibi küçükken sarı lülü, büyüyünce kumral olsun. Evnebi memleketlere gittiği zaman sıkıntı çekmesin, bu hayatta esmer olmak çok zor. Ayağına taş değmesin yavrumun. Böyle aklımıza geldikçe ekleyelim. Huy olarak be isteyeceğime emin değilim. Orası ince iş, onu düşüneceğim istemeden önce 😍

Kızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemi 🙏🏻Yarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba

Aklıma bunlar geldi 😂
images (3).jpeg

rubbyT rubbyT beni nasıl unutursuuuun😀 Tek 6 mart ama doktorum bişey demedi daha imza alanına göre yazıyorum yaş 32🙈
eklendi✌️🤩 Kuzu unuturmuyuuum sıralı doğum şeklinde gidelim dediler tarihleri bekledim😂
Yas 34 dogum 12 mart tek benim de 🤗
eklendi✌️🤩
Bende geldimmm 😃 yaş 31 beklenen doğum tarihi 12 mart 🥰 rubbyT rubbyT
eklendi✌️🤩
rubbyT rubbyT canım bende 23 yaşındayım doktor doğum tarihimizi 14 mart dedi ve tek embriyo☺️
eklendi✌️🤩
Canım canım yaş 32 20 Şubat tahmini Doğum🙏🏻 İkiz
eklendi✌️🤩
Kızlar günaydın. Benim de yaş 38 beklenen d tarihi 28 şubat. Her gece saat 10da uykum geliyor sizde de aynı problem varmı bi de gaz ve kabızlık problemi 🙏🏻Yarın uçakla 5 saatlik yola gitcez stresmi yapıyorum acaba
eklendi✌️🤩
Yeni grubumuz hayırlı olsun kızlar 🎉 burdan birbirimize cok güzel haberler verelim insallah🥰
rubbyT rubbyT yaş 32, tahmini doğum tarihi 16 Mart, çift bebiş 😍
eklendi✌️🤩

canım yola gideceksen çok dikkatli ol sürekli ayaklarını uzat ve dinlenerek geçir günlerini o tempo içindeyken farkedilmiyor ama sonra biraz sıkıntı çıkarabiliyor ben geldiğimden beri yerimden kalkmıyor çok dikkatli ol lütfen

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Üye AdıYaşBebek Doğum Tarihi (2023)Tek/İkizCinsiyetBebek Adı
moonandstar moonandstar 2919 ŞUBATTEK
rubbyT rubbyT 3120 ŞUBATTEK
I izmirliiigs 3220 ŞUBATİKİZ
@CevikKiz3223 ŞUBATTEK
Mucizeyokmu Mucizeyokmu 3624 ŞUBATTEK
@S_lidya3127 ŞUBATTEK
C Cezosshaaa 3828 ŞUBATTEK
@Lavinya_10143206 MARTTEK
@zlhsnn3312 MARTTEK
@sagittarius553412 MARTTEK