2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Günaydın kızlar midem ve bağırsaklarım baya kötüydü gece 10 da acile gittim iki serum takıldı kendime geldim birazda olsa CRP (kandaki enfeksiyon) 16 olmuş malesef yeni gebe olduğum içinde ilaç felan vermediler bakalım iyi olur inşallah 😌
Canım benmde 16 ydı crp cok yüksek değil ilaçlık bazen gebelikte yapabilio crp yüksekliği hatta bana sen demiştin cok yüksek değil endise etme die isal oldgn içşn cok su tükey su kaybın var muz ye inş gecer bir an önce

Bebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Böyle bişey gördüm acaba kullanışlı olur mu
Screenshot_2022-07-30-14-05-25-628_trendyol.com.jpg

Canım benmde 16 ydı crp cok yüksek değil ilaçlık bazen gebelikte yapabilio crp yüksekliği hatta bana sen demiştin cok yüksek değil endise etme die isal oldgn içşn cok su tükey su kaybın var muz ye inş gecer bir an önce
İnşallah canm sagol evet çok yüksek değil bol bol su içmeyle atılır vücutan düne göre bayada iyiyim elhamdülillah 🤲🏻🤗

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Üye AdıYaşBebek Doğum Tarihi (2023)Tek/İkizCinsiyetBebek Adı
@pebblepapers2718 ŞUBATTEK
moonandstar moonandstar 2919 ŞUBATTEK
rubbyT rubbyT 3120 ŞUBATTEK
@izmirliiigs3220 ŞUBATİKİZ
CevikKiz CevikKiz 3223 ŞUBATTEK
Mucizeyokmu Mucizeyokmu 3624 ŞUBATTEK
S_lidya S_lidya 3127 ŞUBATTEK
@Cezosshaaa3828 ŞUBATTEK
Lavinya_1014 Lavinya_1014 3206 MARTTEK
@zlhsnn3312 MARTTEK
@sagittarius553412 MARTTEK
@Sezen043112 MARTTEK
@buradayimfiruze3114 MARTTEK
@Eyllgvn2314 MARTTEK
Dark Morningstar Dark Morningstar 3216 MARTİKİZ
@Rabbi Hebli Mines Salihin2617 MARTTEK
Azelya21 Azelya21 2418 MARTTEK
@fionata3526 MARTİKİZ
@Tuba11138---TEK
Merhaba, bende 31 yaşındayım tek embriyo tahmini doğum tarihi 19 Mart 💕

Benim de kocam kovit oldu çok kötü geçiriyor iki defa hastaneye gitti yazık yanında da gidemiyorum uzak tutuyor beni çok dikkat edin kızlar siz de eşleriniz de Allah korusun 😢
Cok gecmis olsun kuzucummm🥺🥺 off ne yapsak bilemiyorum ki nereden gelecegide belli olmuyor lanet seyin

Cok gecmis olsun kuzucummm🥺🥺 off ne yapsak bilemiyorum ki nereden gelecegide belli olmuyor lanet seyin
Evet nerden bulaşmış olacağını bilmiyor bile serum taktılar da iyi gibi şimdi karantinada ayrı odada tabi yine yemeğini çaylarını ben götürüyorum kör topal olduk şaka gibi 😂 ben hasta o benden kötü hasta😂😂 hele bu bulantılı dönemde nasıl zor bana 😂

Haline çok üzülüyorum ama durumumuza da çok gülüyorum 😂😂 ben bi köşede yatak döşek o bi tarafta 😂

Bebişkolar kıyafetleri dar gelen var mı benm pantalonların belleri sıkıyo ya
Canısı sabah kalkınca minicik bi şişlik var belli hamilelik karnı zayıf biriyim çünkü sabah uyandığımda karnım dümdüz olurdu bu aralar bişeyler belli ama çok değil🥰 ama gün içinde yediklerimden içtiklerinden dolayı şişiyor pantolon giyinemem o vakitlerde. Dışarı çıkmıyorum zaten evdeyim işe başladığım zamanlar için bişeyler almam gerekecek 🤦🏻‍♀️

Ayy kizlar eridim bittim simdi kargo geldi bi hamile ajandasi almistim o kadar guzel cikti ki 😍 Amerikadan kargo cilgin fiyatta olmasa burdaki herkese hediye etmek isterdim 🤩
Firuzeem guzel dusuncelim hemen senin adina kendime bir hamiş ajandasi sipariş ettim😍😍
Ne zamandir aklimda bakip duruyordum arkadasim hamilelik kartlari hediye almis sagolsun ama onlar çok dağınık günlük gibi olsa guzel olur diyordum askıya alıyordum ileride cok pisman olacaktim senin yazını görünce senin niyetinle hemen aldim🙈
Boyle donemlerde gözümüzde hic bir sey kalmasın bence 😍 ben düğün zamani da öyle yapmıştım gönlüm neyi isterse yaptim🤩

X