- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
O ancak dogacagi gun netlesecekEvet ya son iki gittgimde farklı seyler gecti kafam karışık netlessin merak ediyorum hangi tarihte doğacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ancak dogacagi gun netlesecekEvet ya son iki gittgimde farklı seyler gecti kafam karışık netlessin merak ediyorum hangi tarihte doğacak
ya sağlıkla gelsinde her şeye hazırız be mucizem yeterli gelsinlerAynen oyle bana da oyle dedi arkadaslarim sen Şubat bil ama Ocak ayinda da sürprize hazir ol dediler
Dimi cnm yeterki saglikli sıhhatli olsunlar kucağımıza hayırlısı ile alalım da biz her türlü hazirlikli oluruzya sağlıkla gelsinde her şeye hazırız be mucizem yeterli gelsinler
Ahahaha ayrımcılık olmasin ikisininde gönlü olsun diyorsun yani
Kalp kırmayı sevmem ya bir merakim cinsiyeti digeri dogacagi gun geriye ne kaldi zaten bide kime benzeyecego allahim insallah babasina benzer yaO ancak dogacagi gun netlesecek
Yavastan gelirler anca kuzum , bir daha link paylasmalibu tüp bebek anaları nerde yahuuu
Ay bende sadece gözlerini benden alsin bir de gamzesi olsun benim gibi istiyorum gerisi babasina benzesin yaaKalp kırmayı sevmem ya bir merakim cinsiyeti digeri dogacagi gun geriye ne kaldi zaten bide kime benzeyecego allahim insallah babasina benzer ya
Bende öyle bak çok aşığım herseyine ondan ayni babasi olsun istiyorum bitek boyu bana ceksinAy bende sadece gözlerini benden alsin bir de gamzesi olsun benim gibi istiyorum gerisi babasina benzesin yaa
Üşenmedim düzenledim valla annelikten sonra yazılımcılığa doğru ben geçiş yapıyorumKuzumm eline sağlık sana zor olmayacaksa beklenen doğum tarihlerine göre siralayabilirsin en azından sıra kimde görmüş oluruz bu arada yaş 29 beklenen doğum 19 şubat
eklendiGeldim geldim yaş 33 beklenen doğum tarihi 12 mart
Sen varya harikasinÜşenmedim düzenledim valla annelikten sonra yazılımcılığa doğru ben geçiş yapıyorum
Bal mısın acabaaÜşenmedim düzenledim valla annelikten sonra yazılımcılığa doğru ben geçiş yapıyorum
Sen varya harikasin
öptüm sizi şap şupBal mısın acabaa
evet benimde dikkatimi çekti ama senin dediğini yazdım kuzumBu arada imzamdaki takvim 1 gün geriden geliyor diye orda 18 Şubat yaptım normalde pazar günü 11+0 oluyorum ama 19 şubat yapınca pazartesi 12. Hafta görünüyor
Aynen canım ultrason fotosunda 19 şubat yazıyorevet benimde dikkatimi çekti ama senin dediğini yazdım kuzum
Yas 31 su an doguma 32 olur beklenen dogum tarihi: 14 Mart 2023 bir de ekleyebilirsen tek mi ikiz mi onu da listeye iyi olur sanki. Benimki tek.Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Cinsiyet Bebek Adı moonandstar 29 19 ŞUBAT ------ ---- rubbyT 31 20 ŞUBAT ------ ---- CevikKiz 32 23 ŞUBAT ------ ---- Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT ------ ---- S_lidya 31 27 ŞUBAT ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- Z zlhsnn 33 12 MART ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ---- ----- --- ----- ------ ----
Ne bilim cinsiyet bebek ismi yazınca ikisi de yok malum dedim yaşımı da bilmesinlerBastan niye soylemiyon kizcevik gizemlikiz
eklendi Tek ve ikizi de ekledim canımYas 31 su an doguma 32 olur beklenen dogum tarihi: 14 Mart 2023 bir de ekleyebilirsen tek mi ikiz mi onu da listeye iyi olur sanki. Benimki tek.