2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Üye AdıYaşBebek Doğum Tarihi (2023)Tek/İkizCinsiyetBebek Adı
P pebblepapers 2718 ŞUBATTEK
@moonandstar2919 ŞUBATTEK
rubbyT rubbyT 3120 ŞUBATTEK
@izmirliiigs3220 ŞUBATİKİZ
CevikKiz CevikKiz 3223 ŞUBATTEK
Mucizeyokmu Mucizeyokmu 3624 ŞUBATTEK
@cukulatam2625 ŞUBATTEK
S_lidya S_lidya 3127 ŞUBATTEK
@Cezosshaaa3828 ŞUBATTEK
@hayatagore29---İKİZ
@biyomelina2902 MARTTEK
@Lavinya_10143206 MARTTEK
@sevalin3906 MARTTEK
@Pembegokyuzu3306 MARTTEK
@zlhsnn3312 MARTTEK
sagittarius55 sagittarius55 3412 MARTTEK
@Sezen043112 MARTTEK
@buradayimfiruze3114 MARTTEK
@Eyllgvn2314 MARTTEK
@skt5873514 MARTTEK
@Dark Morningstar3216 MARTİKİZ
@Rabbi Hebli Mines Salihin2617 MARTTEK
@mavi-hayal3617 MARTİKİZ
@Azelya212418 MARTTEK
@Nur_903119 MARTTEK
gogog gogog 3821 MARTTEK
@fionata3526 MARTİKİZ
@Tuba11138---TEK
Rubbycim benimde yas 33 beklennen dogum tarihi 23 şubat☺️Bnde diyorum bu kızlar nerde 😅

Amin canim son olur insallah. Evet yaa soyle ihtiyac listesi paylasalim. Ben h&m den bir takim aldim unisex engel olamadim 😂
Ya o liste arada kaynamasin diye acaba temellerdeb baslayip rubbyT rubbyT rubycime yazsak o ilk gonderinin altında guncellesek mi sizce nasil olur ? Boylece daha rahat bulup ekleme yapabiliriz gbime geldi

Ya bende 6-9 aylık kız bebek geceliği var öyle tatlı öyle güzel ki🤩 uzaktan bi tanıdığın kızı olmuştu onun için ama araya benim aralıktaki transferim girdi o kimyasal oldu onun psikolojisi falan derken veremedim kaldı bende. Kızım olursa hayırla sağlıkla inşallah ilk kıyafeti o olmuş olacak😂 erkek olursa bir çöpü bile yok şu an kıyamam

Bence de artik su 3 aylik dönemi geçip beşik falan bakmak istiyorym bende
Kızlar beşiği bilmem de hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebek arabalarına bakıyoruz, her gittiğimizde fiyatlar biraz daha artıyor. O yüzden cinsiyeti belli olsun belli başlı şeyleri yavaştan almaya başlicam ben. Yoksa uçuyor fiyatlar

Kızlar beşiği bilmem de hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebek arabalarına bakıyoruz, her gittiğimizde fiyatlar biraz daha artıyor. O yüzden cinsiyeti belli olsun belli başlı şeyleri yavaştan almaya başlicam ben. Yoksa uçuyor fiyatlar
Aynı fikirdeyim canısı ben de hayırlısıyla ne var ne yok her şeyi alıcam son bir iki aya sıkıştırmam gibime geliyor ağırlık olur kısıtlanırım belki diye tabi ki fiyatlardan dolayı da

Yok canısı dışarı bölge kırmızı aslında benim yüzümden de olmuş olabilir tuvaletten çıkmıyorum günden bilmem kaç defa siliyorum fitil çıkınca temizlemek için yine siliyorum yani silerek de yapmış olabilirim çok şükür içeri tarafla bi ilgisi yok hissediyorum bunu

yani silmek bence de iyi gelir bi süre ütülesem iyi olur evet 😢

Allahım yardımcımız olsun 🤲🏻🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Durduk yere bi de bu çıktı

yok canısı sertlik bişey yok baktım iyice😂😂 etraf kızarmış etraftan kastım tövbe biz burda biz bizeyiz söylim dur😂 kabak çiçeği gibi açılan kısmın etrafı😂😂😂
Pamuğa sirke döküp silsen iyi gelebilir sanki, benim de geçen ay öyle oldu hatta siğil falan sandım korktum ama fitilden sanırım. Sirkeli pamukla sildim 2 günde geçti

Kizlar mesela be katlanir kuvet seti bakiyordum yer kaplamamasi icin ama bugun bir yorum gördüm katlanir küvetler birden kapanıyor gibi normal kuvet bakmaya basladim yer kaplasin napayim aklimda şüphe kalcagina😂

2 gün önce e bebekteydim indirim vardı canım aklında olsun bende alıcam Ağustos Eylül gibi arabayı

X