- 14 Ocak 2009
- 132
- 323
Amin canim son olur insallah. Evet yaa soyle ihtiyac listesi paylasalim. Ben h&m den bir takim aldim unisex engel olamadim
Ben de bir seyler almis olabilirim zara ve h&m indirimlerinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim son olur insallah. Evet yaa soyle ihtiyac listesi paylasalim. Ben h&m den bir takim aldim unisex engel olamadim
Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Rubbycim benimde yas 33 beklennen dogum tarihi 23 şubatBnde diyorum bu kızlar nerdeKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Bebek Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı P pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ CevikKiz 32 23 ŞUBAT TEK Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @hayatagore 29 --- İKİZ @biyomelina 29 02 MART TEK @Lavinya_1014 32 06 MART TEK @sevalin 39 06 MART TEK @Pembegokyuzu 33 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK sagittarius55 34 12 MART TEK @Sezen04 31 12 MART TEK @buradayimfiruze 31 14 MART TEK @Eyllgvn 23 14 MART TEK @skt587 35 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK @mavi-hayal 36 17 MART İKİZ @Azelya21 24 18 MART TEK @Nur_90 31 19 MART TEK gogog 38 21 MART TEK @fionata 35 26 MART İKİZ @Tuba111 38 --- TEK
Ya o liste arada kaynamasin diye acaba temellerdeb baslayip rubbyT rubycime yazsak o ilk gonderinin altında guncellesek mi sizce nasil olur ? Boylece daha rahat bulup ekleme yapabiliriz gbime geldiAmin canim son olur insallah. Evet yaa soyle ihtiyac listesi paylasalim. Ben h&m den bir takim aldim unisex engel olamadim
Bence de cok iyi fikir canimYa o liste arada kaynamasin diye acaba temellerdeb baslayip rubbyT rubycime yazsak o ilk gonderinin altında guncellesek mi sizce nasil olur ? Boylece daha rahat bulup ekleme yapabiliriz gbime geldi
ihtiyaç listesi için mi diyosun canikomYa o liste arada kaynamasin diye acaba temellerdeb baslayip rubbyT rubycime yazsak o ilk gonderinin altında guncellesek mi sizce nasil olur ? Boylece daha rahat bulup ekleme yapabiliriz gbime geldi
Evet temel gerekli seyleri yazabilir miyiz acaba dedim konustukca bilemedim fikri gelistirebiliriz tabiihtiyaç listesi için mi diyosun canikom
Hoşbuldum canım tşk ederim ☺Bay baya alıştık ya eksik hissediyoruz ugramayınca buralaraeklendi E eylulasaf12 alıntılamadı ekledim canım hoşgeldin
aynen öyle katılıyorum sana whatsapptan daha aktif kullanıyorum bazenHoşbuldum canım tşk ederim ☺Bay baya alıştık ya eksik hissediyoruz ugramayınca buralara
olabilir kuzucum bi tablo daha oluşturabilirim altına ama önce fikirler sunulsun hallederiz onu daEvet temel gerekli seyleri yazabilir miyiz acaba dedim konustukca bilemedim fikri gelistirebiliriz tabi
Ay nerdesin kuzummm sen hersey yolunda degil miHoşbuldum canım tşk ederim ☺Bay baya alıştık ya eksik hissediyoruz ugramayınca buralara
Kızlar beşiği bilmem de hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebek arabalarına bakıyoruz, her gittiğimizde fiyatlar biraz daha artıyor. O yüzden cinsiyeti belli olsun belli başlı şeyleri yavaştan almaya başlicam ben. Yoksa uçuyor fiyatlarBence de artik su 3 aylik dönemi geçip beşik falan bakmak istiyorym bende
Aynı fikirdeyim canısı ben de hayırlısıyla ne var ne yok her şeyi alıcam son bir iki aya sıkıştırmam gibime geliyor ağırlık olur kısıtlanırım belki diye tabi ki fiyatlardan dolayı daKızlar beşiği bilmem de hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebek arabalarına bakıyoruz, her gittiğimizde fiyatlar biraz daha artıyor. O yüzden cinsiyeti belli olsun belli başlı şeyleri yavaştan almaya başlicam ben. Yoksa uçuyor fiyatlar
Pamuğa sirke döküp silsen iyi gelebilir sanki, benim de geçen ay öyle oldu hatta siğil falan sandım korktum ama fitilden sanırım. Sirkeli pamukla sildim 2 günde geçtiYok canısı dışarı bölge kırmızı aslında benim yüzümden de olmuş olabilir tuvaletten çıkmıyorum günden bilmem kaç defa siliyorum fitil çıkınca temizlemek için yine siliyorum yani silerek de yapmış olabilirim çok şükür içeri tarafla bi ilgisi yok hissediyorum bunu
yani silmek bence de iyi gelir bi süre ütülesem iyi olur evet
Allahım yardımcımız olsun Durduk yere bi de bu çıktı
yok canısı sertlik bişey yok baktım iyice etraf kızarmış etraftan kastım tövbe biz burda biz bizeyiz söylim dur kabak çiçeği gibi açılan kısmın etrafı
Ay aldıkça yazalım buraya da şurdan aldım şöyle indirim vardı falan gibiAynı fikirdeyim canısı ben de hayırlısıyla ne var ne yok her şeyi alıcam son bir iki aya sıkıştırmam gibime geliyor ağırlık olur kısıtlanırım belki diye tabi ki fiyatlardan dolayı da
Tamam canısı uyumadan önce yapayımPamuğa sirke döküp silsen iyi gelebilir sanki, benim de geçen ay öyle oldu hatta siğil falan sandım korktum ama fitilden sanırım. Sirkeli pamukla sildim 2 günde geçti
Yazalım evet bazen indirimleri kaçırabiliyoruz bu saatten sonra her şeye hakim olmamız lazımAy aldıkça yazalım buraya da şurdan aldım şöyle indirim vardı falan gibi
2 gün önce e bebekteydim indirim vardı canım aklında olsun bende alıcam Ağustos Eylül gibi arabayıKızlar beşiği bilmem de hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebek arabalarına bakıyoruz, her gittiğimizde fiyatlar biraz daha artıyor. O yüzden cinsiyeti belli olsun belli başlı şeyleri yavaştan almaya başlicam ben. Yoksa uçuyor fiyatlar