2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

8 + kac ? Doktor normal dediyse hic düşünme cunku bebegin durusu cok etkiliyor olcum yaparken... Herkesde degisik oluyor ilaclar ben kanama geçirdim diye hem hap hem fitil hem igne kullandim simdi sadece fitille 12 haftaya kadar devam edicem , b12 cok dusuk oldugu icin hemen baslatti beni , tahlillerimde aclik sekerim normal oldugu icin simdilik dahileyeye git denilmedi ... Herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm gozunaydin
Oh şükür herseyin iyi olmasina sevindim lutinusu birakmak cok keyifli olacaktır 😆 demekki yeterli görmüş bebisin durumuna gore.
Hadi kendine gelde keyifli sohbetlere gecelim duolingoyu ben hala kullabiyorum sıkıldıkça 🙈
Eve gelince anladim doktorla birbirimizi tam anlamamisiz 8+3 e 9. Hafta diyoruz ya o da tam 8 haftalik diyince anlamamisim baktim kagida 8+0 yaziyor bi kac gun farketmez moralim duzeldi💃🏻 Lutinus artik tahris ediyordu onu birakmaya cok sevindim gercekten. B12 m 184 cikti en son ama neden gerek gormediler anlamadim dahiliyeye onu da sorucam. Benden size bi sarki o zaman canlarim Fleet Foxes- Mykonos🤗

Arastirsam hayatta olmazmisim oyle diyim olduktan sonra ekşi de falan girip okuyordum yazilanlari ben ki ben cok hafif gecirmeme ragmen morarmam falan azdi yani eger yazilanlari gorsem korkar olmazdim
Katılıyorum o kadar araştırmıyorum ki yani o kadar araştırmıyorum 😂 şimdi burda kızlar bilgi verince kendimi cahil gibi hissediyorum ama olsun ben böyle mutluyum😂😂 iş olup bittikten sonrasını araştırıyorum ben ne yapmak lazım nasıl hareket etmek lazım ne yemek lazım falan filan 😂

Katılıyorum o kadar araştırmıyorum ki yani o kadar araştırmıyorum 😂 şimdi burda kızlar bilgi verince kendimi cahil gibi hissediyorum ama olsun ben böyle mutluyum😂😂 iş olup bittikten sonrasını araştırıyorum ben ne yapmak lazım nasıl hareket etmek lazım ne yemek lazım falan filan 😂
Bak yemin ederim burada bende kendimi cahil hissediyorym arada 😂😂😂😂

Boşver artık araştırmamız gereken şeyler beşik modelleri biberon markaları bu konuda master yapıcaz biz 😂oyyy kurban olduklarım bebekler 💜💜💜
Mesela bak bu bilgilere ihtiyacim var smdi goruyorm bebek arac gereclerine karsima biberon çıkıyor ama ne secmem gerektiğini asla bilmedigimden amaaan neyse diyip cikiyorym😂 bir alisveris macerasi baslamadan bitiyor

Mesela bak bu bilgilere ihtiyacim var smdi goruyorm bebek arac gereclerine karsima biberon çıkıyor ama ne secmem gerektiğini asla bilmedigimden amaaan neyse diyip cikiyorym😂 bir alisveris macerasi baslamadan bitiyor
Öfff biberon konusunda bende öyleyim kolik olma ihtimaline göre mi alsam diyorum sonra neyse dursun cam alayım daha sağlıklı diyorum sonra set mi alsam tek tek mi diye diyorum sonra hangi markanınki daha iyi diyorum sonra hiç bişeyden tatmin olmadan çıkıyorum ben de 😂😂😂

X