- 17 Temmuz 2022
- 74
- 89
- 36
8 + kac ? Doktor normal dediyse hic düşünme cunku bebegin durusu cok etkiliyor olcum yaparken... Herkesde degisik oluyor ilaclar ben kanama geçirdim diye hem hap hem fitil hem igne kullandim simdi sadece fitille 12 haftaya kadar devam edicem , b12 cok dusuk oldugu icin hemen baslatti beni , tahlillerimde aclik sekerim normal oldugu icin simdilik dahileyeye git denilmedi ... Herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm gozunaydin
Eve gelince anladim doktorla birbirimizi tam anlamamisiz 8+3 e 9. Hafta diyoruz ya o da tam 8 haftalik diyince anlamamisim baktim kagida 8+0 yaziyor bi kac gun farketmez moralim duzeldi Lutinus artik tahris ediyordu onu birakmaya cok sevindim gercekten. B12 m 184 cikti en son ama neden gerek gormediler anlamadim dahiliyeye onu da sorucam. Benden size bi sarki o zaman canlarim Fleet Foxes- MykonosOh şükür herseyin iyi olmasina sevindim lutinusu birakmak cok keyifli olacaktır demekki yeterli görmüş bebisin durumuna gore.
Hadi kendine gelde keyifli sohbetlere gecelim duolingoyu ben hala kullabiyorum sıkıldıkça