2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Hiç öyle demeyin.
Hiperemesis yazıyorsa gerçekten raporluksunuzdur.
Serum ile ayakta durabiliyorum demek..
Hiç o gözlede bakmayın..
Kötü olmuş ama yanlış olmamış...
Belki de sizin fıtratınıza böylesi daha uygundur. 12. haftadan sonra emin olun hiç hamile değilsiniz gibi yaşamaya başlıyorsunuz...
Bir iki gündür evet iyi hissediyorum kendimi hatta zoferi kullanmiyorum iki gündür 🌝 aman sağlığımız yerinde olsunda bir şekilde çalışırım ben 🥰

Evet canım benim arkadaşım tüp bebeğini normal doğumla dunyaya getirdi
Ayy bunu duyduguma sevindim ben sadece sezeryan olabilir diye duymustum bikere. Tabi bakalim benim oyle bir tercihim yokta sartlar hangisini uygun görüyorsa saglikli sekilde o olsun🥰

Ayy bunu duyduguma sevindim ben sadece sezeryan olabilir diye duymustum bikere. Tabi bakalim benim oyle bir tercihim yokta sartlar hangisini uygun görüyorsa saglikli sekilde o olsun🥰
Bende duydum bunu ama mantıken direk yok normalde oluyordur dedim 🤷

Bir iki gündür evet iyi hissediyorum kendimi hatta zoferi kullanmiyorum iki gündür 🌝 aman sağlığımız yerinde olsunda bir şekilde çalışırım ben 🥰
3. ay bitip 4. aya girdiğinizde vücut gebeliğe anında alışıyor, çok ilginç..
Bir de tüp bebek ilaçları da çok etkiliyor. Onları da kesince kuş gibi olacaksınız..

3. ay bitip 4. aya girdiğinizde vücut gebeliğe anında alışıyor, çok ilginç..
Bir de tüp bebek ilaçları da çok etkiliyor. Onları da kesince kuş gibi olacaksınız..
Bence en büyük etken ilaçlar ve kanama düşük tehlikesi derken nefes alamıyoruz malesf kıpırdadıkça acaba mı diyoruz hepimiz 😐🤷

Ancak msjlari yakaladim kizlar malum bana ancak sabah oldu burada 😂 ben simdi evdeyim full ders calisiyorum coding ogreniyorum benim bebe dogustan ITci olucak demek bu gidisle 😂 bu ara kurs yogun hic kitap okuyamiyorum ama kitap almam lazim kitap onerilerini keske bi google sheette paylassak. Muzik de hic dinleyemiyorum bu ara ancak yolda bi yere giderken o da 90lar pop burada herkes gibi 🤣 ingilizce zaten hayatimin her yerinde ama madem dil ogrenebiliyor ölmekte olan Almancami canlandirayim madem bir zamanlar C1 seviyeydim. Bir de ingilizcesi iyi olanlar instagramda bilingual cocugunu yetistirenler var sahsen Turkiyede yasasam kesin denerdim 😂 ama Amerikada zaten gundelik hayatta hep ingilizce kullanacagindan ve bizim azda olsa aksanimiz oldugundan anaokulundaki ingilizce ogretmenleri hic ingilizce ogretmeden kendi dilinizi kullanin sadece ingilizceyi okulda ogrensin diyor. Ki bizim de onceligimiz zaten iyi bir Turkceye sahip olmasi insallah

Bence en büyük etken ilaçlar ve kanama düşük tehlikesi derken nefes alamıyoruz malesf kıpırdadıkça acaba mı diyoruz hepimiz 😐🤷
İlaçları sadece etken olarak görmeyin...
Zor bir süreç atlattınız ve vücudunuz normal yoldan gebeliğe kendini hazırlamadı. Yani şuan cihaza bağlı hasta gibi bebeğiniz..
Korkacağınız birşey yok ama eldeki nimetinde kıymetini bilmek gerekir...
Ben intralipid lenfosit bir çok yöntemi denedim. Olmasa bu yöntemler naparız..
Ama şöyle bir durum var.. Buraya halini açanlar hep zor hastalar..
Kolay hastalar zaten buraya yazma gereği bile duymuyor, öyle olunca zaten herkes ilaçlardan dolayı düşünebilir.

En doğru karar bende bakmıyorum bile 😑🤷 bi dalarsam o düşüncelere araştırmalara dahada geri çıkamam zaten korkuyorum 🥺
Yok yok bak bir sonraki haftanin yaşanacaklarini bile ogrenmemeye çalışıyorum ben😆 tamamen hayatım anı yaşamaya odaklı.
Ameliyattan sonra sondayı cekcekler benden annem dedi ki off cok fena olcaksin şimdi bak o ana kadar bilmedigim icin bir korkum yoktu birden fobi olusturdu bende 😂😂😂😂 o yüzden mottom ne kadar az bilirssem o kadar iyi

Yok yok bak bir sonraki haftanin yaşanacaklarini bile ogrenmemeye çalışıyorum ben😆 tamamen hayatım anı yaşamaya odaklı.
Ameliyattan sonra sondayı cekcekler benden annem dedi ki off cok fena olcaksin şimdi bak o ana kadar bilmedigim icin bir korkum yoktu birden fobi olusturdu bende 😂😂😂😂 o yüzden mottom ne kadar az bilirssem o kadar iyi
Evet katiliyorum bilmemek daha iyi gibi🤣🤣🤣 ben mesela tup bebek sürecini hic bilmeden yasadim o an ne yaptilarsa hee boyle oluyormus dedim... Belki bilsem cesaret konusunda cok sıkıntılarınm olurdu.. kendimi hep uygulamali derse giriyormus gibi düşündüm cok bilmek de hic iyi degil bence ya

Evet katiliyorum bilmemek daha iyi gibi🤣🤣🤣 ben mesela tup bebek sürecini hic bilmeden yasadim o an ne yaptilarsa hee boyle oluyormus dedim... Belki bilsem cesaret konusunda cok sıkıntılarınm olurdu.. kendimi hep uygulamali derse giriyormus gibi düşündüm cok bilmek de hic iyi degil bence ya
Ben doğum icin tamamen bunu uygulamak istiyorum işte 😂 kendime durduk yere fobi yaratmicam😂
Gecen sene kapama olacagi donem son bir kac gün vardi yillardir burun ameliyati olmak istiyordum ama cesaretim yoktu baktim takip ettiğim bir doktor kapama surecindede ameliyatlarimiz devam ediyor yazmis tam aradigim firsatti 😂 hem rapor almak zorunda kalmicam hemde düşünüp arastirip korkcak firsatim kalmayacakti. Randevu aldim doktora gittim ertesi gün ameliyatimi oldum yemin ederim arastirmayi geçtim düşünup korkmaya firsatim kalmamisti😂

Ben doğum icin tamamen bunu uygulamak istiyorum işte 😂 kendime durduk yere fobi yaratmicam😂
Gecen sene kapama olacagi donem son bir kac gün vardi yillardir burun ameliyati olmak istiyordum ama cesaretim yoktu baktim takip ettiğim bir doktor kapama surecindede ameliyatlarimiz devam ediyor yazmis tam aradigim firsatti 😂 hem rapor almak zorunda kalmicam hemde düşünüp arastirip korkcak firsatim kalmayacakti. Randevu aldim doktora gittim ertesi gün ameliyatimi oldum yemin ederim arastirmayi geçtim düşünup korkmaya firsatim kalmamisti😂
İste demek ki böyle olmak lazım körü körüne git olsun bitsin, yoksa arastir ogren falan amanin ne yapacağını sasiriyorsun

İste demek ki böyle olmak lazım körü körüne git olsun bitsin, yoksa arastir ogren falan amanin ne yapacağını sasiriyorsun
Arastirsam hayatta olmazmisim oyle diyim olduktan sonra ekşi de falan girip okuyordum yazilanlari ben ki ben cok hafif gecirmeme ragmen morarmam falan azdi yani eger yazilanlari gorsem korkar olmazdim

X