2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Aynı fikirdeyim doğum anı foto çekimi değil de yeni doğan istiyorum zaten doğuma eşim de girecek çeker bi kaç kare. Doğum için tek isteğim eşim yanımda olsun hep.
bende aynı fikirdeyim doğum anı çekimini sevmiyorum ama yenidoğan çekimi candır oda süsleme işini de sevmiyorum ama gelenlere hediye etmek için özel bir şeyler yaptırırım diye düşünüyorum. Zaten pandemi döneminde hastane ziyaretleri de kalmadı ama eve gelene hatıra olarak hediye vermek çok güzel oluyor

Bende oda susleme istemiyorym ay bir susleme plani yazmislae yok anne yatagi fiyonk fln diye cok komik ben kapıya süsü kendim punchla kasnaga islerim muhtemelen birde dedigin gibi ufak hediyelik tamam bitti baska ne suslencek

Çok geçmiş olsun, benimde Çok bulantim oluyor ekmek kraker tarzı şeyler bastırıyor bir de patates haslamasi en sevdiğim bu aralar

Bende oda susleme istemiyorym ay bir susleme plani yazmislae yok anne yatagi fiyonk fln diye cok komik ben kapıya süsü kendim punchla kasnaga islerim muhtemelen birde dedigin gibi ufak hediyelik tamam bitti baska ne suslencek
eveeet kapı süsü kesinlikle sonra onu odasında kullanırız off içim tuhaf oldu yaa

Hamilelik çekimi ve yenidoğan çekimi çok istiyorum ikisinin birleşimi bi albüm olsun

Allahim darısı basima cok amin

Psikolojşk olarak bile o kadar iyi hissediyorumkii ilaçlar azalınca darısı başınıza inşallahhh

Olabilir kuzum belkide. Bebişler iyi olsunda Benim folik asitin içinde b12de varmış o yuzden gerek yok ekstra dedi bakalım iğne zaten en çok yoran

Canim benim kendi adima hic midemi bulandiracak bir durum degil lutfen sorarken bile kendini rahatsız hissetme , hepimiz aynılarını yaşıyoruz o yüzden cok iyo anlıyorum ben yazlikta annemlerle kalıyorum ilk geldiğim de anneme sormuştum oguruyorum kostur kostur tuvalete gidiyorum kusuyorum rahatsiz oluyor musunuz diye sormuştum. Suan hormonlarimiz tavan yaşadığın durum cok normal. Doktorunla bir konusmalisin belki prilamin yanina baska bisey onerecektir. Mesela ben zofer kullaniyorum. Ya da belki serum verir kullanan arkdslarimiz olmustu

Serum ben kullandım, kullandığım gün iyiydi bitince yine başladı şahsen ben bulantımı kesecek herhangi bir yiyecek filan bulamadım olacağı varsa her türlü oluyor

Serum ben kullandım, kullandığım gün iyiydi bitince yine başladı şahsen ben bulantımı kesecek herhangi bir yiyecek filan bulamadım olacağı varsa her türlü oluyor
Bu arada çarşamba günü ikili test için gideceğim inşallah sıkıntı çıkmaz
Ben yavas yavas kesfetmeye basliyorum galiba duphalac mesela bulanti yapiyormus , sonra üzüm ve mayali poğaça ya da icindeki dereotu bunlar da biraz bulantı yaşadığımı düşünüyorm. Dün iyiydim bugun zofer icmedim hala iyiyim sadece çenem yuzunden bugun bir tane parol icmek zorunda kaldim haftaya randevu aldm kontrole gidicem
Hadi bakalim bizim icimizden ilk ikili teste sen gireceksin sen sanırım inşallah çok güzel geçsin ve deneyimini bizimle paylas

Benim bebeklik ve çocukluk fotografim yok denecek kadar az o yuzden cocugumun her gününü cekerim herhalde ve dogum cekimini cok istiyorum kredi ceker gene yaparim herhalde
Sorma benimde 1 tane 6 aylık 1 tane 2/3 yaş var sonrası okul sonrası. O yüzden yeni doğanı süsleyip püsleyip çektikleri fotoları çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…