bende aynı fikirdeyim doğum anı çekimini sevmiyorum ama yenidoğan çekimi candırAynı fikirdeyim doğum anı foto çekimi değil de yeni doğan istiyorumzaten doğuma eşim de girecek çeker bi kaç kare. Doğum için tek isteğim eşim yanımda olsun hep.
Bende oda susleme istemiyorym ay bir susleme plani yazmislae yok anne yatagi fiyonk fln diye cok komikbende aynı fikirdeyim doğum anı çekimini sevmiyorum ama yenidoğan çekimi candıroda süsleme işini de sevmiyorum ama gelenlere hediye etmek için özel bir şeyler yaptırırım diye düşünüyorum. Zaten pandemi döneminde hastane ziyaretleri de kalmadı ama eve gelene hatıra olarak hediye vermek çok güzel oluyor
Çok geçmiş olsun, benimde Çok bulantim oluyor ekmek kraker tarzı şeyler bastırıyor bir de patates haslamasi en sevdiğim bu aralarKızlar size bir sorum olcak öncelikle midenizi bulandırırsam beni affedin nolur ama bu kusmalar yüzünden kafayı yemek üzereyim gün içinde yediğim hiçbir şeyi çıkarmıyorum ama sabahları ya da gece saatlerinde sadece safra çıkarıyorum detay vermek istemiyorum mideniz bulanmasın diye internette baktım sürekli safra çıkarmak iyi değil yazıyor bana önerebileceğiniz bir yemektir bir içecektir bir şey varmıHiçbir şeyi canım istemiyor en sevdiğim şeyler bile bana sanki pis bir şeymiş gibi geliyor eşimle bile kavga ediyoruz öptüğü anda itiyorum sarılınca sarılma bana diye bağırıyom biri dokununca bile sanki midem ağzıma geliyo napacağımı şaşırmış durumdayım 4 tane de prilam atıyorum günde
eveeet kapı süsü kesinlikle sonra onu odasında kullanırız off içim tuhaf oldu yaaBende oda susleme istemiyorym ay bir susleme plani yazmislae yok anne yatagi fiyonk fln diye cok komikben kapıya süsü kendim punchla kasnaga islerim muhtemelen birde dedigin gibi ufak hediyelik tamam bitti baska ne suslencek
Zaten kapı süsü yetereveeet kapı süsü kesinlikle sonra onu odasında kullanırız off içim tuhaf oldu yaa
Hamilelik çekimi ve yenidoğan çekimi çok istiyorumbende aynı fikirdeyim doğum anı çekimini sevmiyorum ama yenidoğan çekimi candıroda süsleme işini de sevmiyorum ama gelenlere hediye etmek için özel bir şeyler yaptırırım diye düşünüyorum. Zaten pandemi döneminde hastane ziyaretleri de kalmadı ama eve gelene hatıra olarak hediye vermek çok güzel oluyor
inşallah gönlüne göre olur canımHamilelik çekimi ve yenidoğan çekimi çok istiyorumikisinin birleşimi bi albüm olsun
Allahim darısı basima cok amin
Amin. Kuzummmm
Sanırım biz kanama falan geçirdik diye hala devam ediyoruz ama folik asit bitince yine al dedi doktor ayrica b12 de devam dedi 12 haftada d vitimaninr baslariz dedi ama demir sıkıntım yoktu hic benim bundan sonra test yaparsa ona gire karar verir herhalde galiba sanirsam zannimca
Sağol canım inşallahinşallah gönlüne göre olur canım
Patatesi bazen yiyorum bazen yiyemiyorum canim bazen patates agzimda erimis ilac gibi tat birakiyorÇok geçmiş olsun, benimde Çok bulantim oluyor ekmek kraker tarzı şeyler bastırıyor bir de patates haslamasi en sevdiğim bu aralar
Yani kızdım aslında sormasam bırak diyip geçecek demek çok da önemli değil. Neyse sağlıkla atlatalım fa her cefa bebişlrr içinEvet ne alaka simdi bastan devam diyip sonra birak diyor boyle olunca cok suphede kalıyorum ben . Sorsam ayrı dert sormasam ayri dert
Kan sulandırıcı iğne için tahlil yapacak herhalde doktor hep mosmor göbeğim o 9 ay olursa yandım heptenBana da cevap geldi, buna göre 12.hafta dolunca estorfem ve lutinusu kutulari bitince kesiyorum. Oksapar zaten devam onu tekrar sormaya gerek yok
Canim benim kendi adima hic midemi bulandiracak bir durum degil lutfen sorarken bile kendini rahatsız hissetme , hepimiz aynılarını yaşıyoruz o yüzden cok iyo anlıyorum ben yazlikta annemlerle kalıyorum ilk geldiğim de anneme sormuştum oguruyorum kostur kostur tuvalete gidiyorum kusuyorum rahatsiz oluyor musunuz diye sormuştum. Suan hormonlarimiz tavan yaşadığın durum cok normal. Doktorunla bir konusmalisin belki prilamin yanina baska bisey onerecektir. Mesela ben zofer kullaniyorum. Ya da belki serum verir kullanan arkdslarimiz olmustuKızlar size bir sorum olcak öncelikle midenizi bulandırırsam beni affedin nolur ama bu kusmalar yüzünden kafayı yemek üzereyim gün içinde yediğim hiçbir şeyi çıkarmıyorum ama sabahları ya da gece saatlerinde sadece safra çıkarıyorum detay vermek istemiyorum mideniz bulanmasın diye internette baktım sürekli safra çıkarmak iyi değil yazıyor bana önerebileceğiniz bir yemektir bir içecektir bir şey varmıHiçbir şeyi canım istemiyor en sevdiğim şeyler bile bana sanki pis bir şeymiş gibi geliyor eşimle bile kavga ediyoruz öptüğü anda itiyorum sarılınca sarılma bana diye bağırıyom biri dokununca bile sanki midem ağzıma geliyo napacağımı şaşırmış durumdayım 4 tane de prilam atıyorum günde
Serum ben kullandım, kullandığım gün iyiydi bitince yine başladı şahsen ben bulantımı kesecek herhangi bir yiyecek filan bulamadım olacağı varsa her türlü oluyorCanim benim kendi adima hic midemi bulandiracak bir durum degil lutfen sorarken bile kendini rahatsız hissetme , hepimiz aynılarını yaşıyoruz o yüzden cok iyo anlıyorum ben yazlikta annemlerle kalıyorum ilk geldiğim de anneme sormuştum oguruyorum kostur kostur tuvalete gidiyorum kusuyorum rahatsiz oluyor musunuz diye sormuştum. Suan hormonlarimiz tavan yaşadığın durum cok normal. Doktorunla bir konusmalisin belki prilamin yanina baska bisey onerecektir. Mesela ben zofer kullaniyorum. Ya da belki serum verir kullanan arkdslarimiz olmustu
Serum ben kullandım, kullandığım gün iyiydi bitince yine başladı şahsen ben bulantımı kesecek herhangi bir yiyecek filan bulamadım olacağı varsa her türlü oluyor
Ben yavas yavas kesfetmeye basliyorum galiba duphalac mesela bulanti yapiyormus , sonra üzüm ve mayali poğaça ya da icindeki dereotu bunlar da biraz bulantı yaşadığımı düşünüyorm. Dün iyiydim bugun zofer icmedim hala iyiyim sadece çenem yuzunden bugun bir tane parol icmek zorunda kaldim haftaya randevu aldm kontrole gidicemBu arada çarşamba günü ikili test için gideceğim inşallah sıkıntı çıkmaz
AslanSenin burcun neydi tatlim
Azıcık stokları doldurabilseydik iyiydi yaD vit günlük tüketiyor vucut oyuzden kolay artmıyor, bende tedaviye baslarken 13 civarıydı
Sorma benimde 1 tane 6 aylık 1 tane 2/3 yaş var sonrası okul sonrası. O yüzden yeni doğanı süsleyip püsleyip çektikleri fotoları çok istiyorumBenim bebeklik ve çocukluk fotografim yok denecek kadar az o yuzden cocugumun her gününü cekerim herhalde ve dogum cekimini cok istiyorum kredi ceker gene yaparim herhalde
İnşallah bişey çıkmaz korkma. Zaten 20/24 haftalık yapılacak detaylı ultrasonda aslında o ikili testin sonucunu ele alıyorlarmış en çok da. Organları değerlendirirkenBu arada çarşamba günü ikili test için gideceğim inşallah sıkıntı çıkmaz