2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar size bir sorum olcak öncelikle midenizi bulandırırsam beni affedin nolur ama bu kusmalar yüzünden kafayı yemek üzereyim gün içinde yediğim hiçbir şeyi çıkarmıyorum ama sabahları ya da gece saatlerinde sadece safra çıkarıyorum detay vermek istemiyorum mideniz bulanmasın diye internette baktım sürekli safra çıkarmak iyi değil yazıyor bana önerebileceğiniz bir yemektir bir içecektir bir şey varmı 😔😔 Hiçbir şeyi canım istemiyor en sevdiğim şeyler bile bana sanki pis bir şeymiş gibi geliyor eşimle bile kavga ediyoruz öptüğü anda itiyorum sarılınca sarılma bana diye bağırıyom biri dokununca bile sanki midem ağzıma geliyo napacağımı şaşırmış durumdayım 4 tane de prilam atıyorum günde😔😔

çok geçmiş olsun canımcım
Teşekkür ederim kuzum
Bende sen gibiyim canim 7+6 da boyleysek ben ilerisini dusunemiyorum isyan asla etmiyorum ama sabahlar olsun istemiyorum aç nasil geziyorum bilmiyorum resmen aç geziyorum sabah yediğim kavga dövüş sadece normal bir dilim kadar ekmek içinde peynir yanında hiçbir şey yemiyorum akşamlarida sadece bir kase ne yemek yaptiysam o da çatalla didikliye didikliye yiyorum prilam gunde 4 tane atiyorum bana misin demiyor ve hiç yediklerimide çikarmiyorum daha bu sabah gozumu açtim açar açmaz safra çikardim çok bitkinim çokk😔😔😔
Ben 11+1 im hâlâ devam ediyor bulantılarım birkaç günde bir de çıkartıyorum inşallah en kısa zamanda atlatırız bugünleri

Kızlar eşim şimdi hastaneye gitti reçete yazdirmak için birde fotoğraf icin falan fiyat almış abooo onlar ne öyle 3 paket var biri 2000( sadece dogum cekimi)
3400 ( hamilelik ve dogum cekimi)
5400( hamilelik doğum yenidogan cekimi)
Vallahi bittik😂😂😂😂 ben bir arastirayim bakayım dışardan fotoğrafci kendimiz getirebiliyormuyuz oyle yaparsak ne kadar diye.
Birde oda süsleme fiyatlari atmis ben onlari yaptırmicam gerci ama masallah onlarin fiyatlari da hee
2000e eskiden doğum yapılıyordu. Doğuran sen iki foto çekmek 2000 olmuş. Vah diyorum

2000e eskiden doğum yapılıyordu. Doğuran sen iki foto çekmek 2000 olmuş. Vah diyorum
Eveeet saka gibi ama şöyle bir sey var biz düğünde cekim yapmadik istemedim ben halada istemiyorum bana çekici gelmiyor ama bebegimizin doğduğu anın olmasi fotoğraf olarak hep istegimdir eşimle taa evlenmeden once konusurduk bunu dugun ceki istemiyorum ama dogum cekimi istiyorum derdim. Oyuzden şuan çok üzgünüm 😂 cok pahali yaa

Eveeet saka gibi ama şöyle bir sey var biz düğünde cekim yapmadik istemedim ben halada istemiyorum bana çekici gelmiyor ama bebegimizin doğduğu anın olmasi fotoğraf olarak hep istegimdir eşimle taa evlenmeden once konusurduk bunu dugun ceki istemiyorum ama dogum cekimi istiyorum derdim. Oyuzden şuan çok üzgünüm 😂 cok pahali yaa
İçinde kalmasın kuzum, yapacak birşey yok. Nefes almak parayla. Ben doğum çekimi hakkında hiç düşünmedim, ama yenidoğan stüdyo çekimi çok istiyorum, kısmet olur inşallah hayırlısıyla

İçinde kalmasın kuzum, yapacak birşey yok. Nefes almak parayla. Ben doğum çekimi hakkında hiç düşünmedim, ama yenidoğan stüdyo çekimi çok istiyorum, kısmet olur inşallah hayırlısıyla
Evet ya icimde kalmasin belki bir daha doğurmicam bile 🥰 bakayim arastirayim birazcik taa subata birakirsak iyi artar bu fiyatlar belliki

3 ay çok yüksek d vitamini aldım geçen test yaptırdım 32den 33e çıkmış. Çok bozuldum ya, resmen artmıyo. Doktor üst sınıra yakın olmak çok iyi hamilelikte demişti ben alt sınırı zor geçtim
D vit günlük tüketiyor vucut oyuzden kolay artmıyor, bende tedaviye baslarken 13 civarıydı

Bana hamilelik cekimi olmasada olur ben fotojenik degilimdir mankenlik yaptim ama podyyumda yürüme kısmı guzel fotograf çekilmesi guzel degil😂😂 ondan dogum cekimi olsa olur sadece bana 🤭🤭
Benim bebeklik ve çocukluk fotografim yok denecek kadar az o yuzden cocugumun her gününü cekerim herhalde ve dogum cekimini cok istiyorum kredi ceker gene yaparim herhalde 🤣🤣

Aynı fikirdeyim doğum anı foto çekimi değil de yeni doğan istiyorum 😍 zaten doğuma eşim de girecek çeker bi kaç kare. Doğum için tek isteğim eşim yanımda olsun hep.

Aynı fikirdeyim doğum anı foto çekimi değil de yeni doğan istiyorum 😍 zaten doğuma eşim de girecek çeker bi kaç kare. Doğum için tek isteğim eşim yanımda olsun hep.
Bende onu istiyordum normalde ama bu ara biraz kararim degismeye başladı orada ne yasicam bilmiyorm biz kadinlar bu ic guduyle dogdumuz icin daha güçlü yaklasabiliyoruz atlabbilirz ama bir erkek bir doğum anını tabiki alt kısmı görmese bile atlatabilir mi emin degilim🤔 o yüzden onu dahil etmeyebilirim birde benim kocam cok duygusal cok etkilenir gibime geliyor kedimiz öldüğünde onda benden daha cok travma kalmisti resmen ☹️

X