- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende henüz hissetmiyorum, iç karnı geniş olanlar geç hissedermiş annem öyle diyorPeki ikiz hamile arkadaşlarım siz hissediyor musunuz hareketleriben 19+5 teyim hissetmiyorum pek bi kaç defa seğirme gibi bişi hissettim o kadar normal mi onu da bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Yaaa bilmiyordum neyse Buda iyi bişi karnım çok az çıktı zaten benimde görenler yok gibi diyorbende henüz hissetmiyorum, iç karnı geniş olanlar geç hissedermiş annem öyle diyor
Merhaba canim.Bende de ikiz.henuz 9 haftadayim.Iki gundur sanki karnimin alt kisminda agirlik var.Bir yere toparlanmislar gibi.Sizde de bu haftalarda oyle oldumu acaba.Uyurken yok,ayaga kalkdigimda oluyorPeki ikiz hamile arkadaşlarım siz hissediyor musunuz hareketleriben 19+5 teyim hissetmiyorum pek bi kaç defa seğirme gibi bişi hissettim o kadar normal mi onu da bilmiyorum sizde durumlar nasıl
İkiz değil benim ama başlarda bağırsak hareketi gibiydi 22 haftadan sonra net hissediyorum hareketleriniPeki ikiz hamile arkadaşlarım siz hissediyor musunuz hareketleriben 19+5 teyim hissetmiyorum pek bi kaç defa seğirme gibi bişi hissettim o kadar normal mi onu da bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Merhabalar ben böyle bişi yaşamadım ama ara ara kasık batmalarım oldu bu dönemdeMerhaba canim.Bende de ikiz.henuz 9 haftadayim.Iki gundur sanki karnimin alt kisminda agirlik var.Bir yere toparlanmislar gibi.Sizde de bu haftalarda oyle oldumu acaba.Uyurken yok,ayaga kalkdigimda oluyor
Bende hala tam yok his çarşamba günü doktoruma soracağım bende geçti mi ağrılarınızBen hissediyorum aslında, iki haftadır iyice hissettirdiler yalnız iki gündür belimden sırtımdan sancı giriyor arada kasilmalarim var ,korkuyorum aslında çarşamba kontrolde hersey yolundaydı ama çalıştığım için sanırım haftanın sonra doğru yoruluyorum inşallah devam etmez
İnşallah bende hissedicem dahaİkiz değil benim ama başlarda bağırsak hareketi gibiydi 22 haftadan sonra net hissediyorum hareketlerini
Merhabalar ben böyle bişi yaşamadım ama ara ara kasık batmalarım oldu bu dönemde
merhaba canım benimkiler bi kız bi erkek isimlerimiz net değil henüz uzun bir süre düşüneceğiz sanırımKızlarrr, keyifler nasıl? umarım yolundadır her şey cinsiyeti veya adı belli olanlar tablo boş kalmasın beni etiketleyip bilgi verin haber bekliyoruum sizlerden
merhaba canım benimkiler bi kız bi erkek isimlerimiz net değil henüz uzun bir süre düşüneceğiz sanırım
rubbyT canım benimde cinsiyet erkek ama isme daha karar vermedik
Canım cok gecmiş olsun ablamın oğlu o şekilde doğdu doğumdan sonra alcıya aldılar ve ortopedik bi ayakabı kullandı düzeldi iyi bir cocuk ortopedi arayısına basla Allah ın izniyle düzelebilcek bişeyKızlar merhabalar sabah ayrıntılı ultrasondan çıktım.ikizlerden erkek olanın karaciğerde kalsifikasyonlar var dedi doktor.kızda çıkmayınca enfeksiyon kaynaklı değil dedi.kızında beynindeki sıvı 9.2 çıktı üst sınır 10 muş doğuma kadar bide bacakları içe dönükdedi bu ameliyatla düzelir dedi.boşluktayım bu konularda bana söyleyebileceğiniz birşey var mı
Çok teşekkür ederimCanım cok gecmiş olsun ablamın oğlu o şekilde doğdu doğumdan sonra alcıya aldılar ve ortopedik bi ayakabı kullandı düzeldi iyi bir cocuk ortopedi arayısına basla Allah ın izniyle düzelebilcek bişey
Canım bizimde erkek olacak insaAllahKızlarrr, keyifler nasıl? umarım yolundadır her şey cinsiyeti veya adı belli olanlar tablo boş kalmasın beni etiketleyip bilgi verin haber bekliyoruum sizlerden