- 7 Mayıs 2012
- 801
- 1.108
Çok şükür 490 gr olmuş Baş ölçümü 1 hafta geri ama diğer ölçümler 2-3 gün geri Bu dr umuz da normal dedi 1 ay sonra kontrol önerdiNe güzel hemşehriyiz ozaman nasıl gecti kontrol bir sıkıntı yoktur umarim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür 490 gr olmuş Baş ölçümü 1 hafta geri ama diğer ölçümler 2-3 gün geri Bu dr umuz da normal dedi 1 ay sonra kontrol önerdiNe güzel hemşehriyiz ozaman nasıl gecti kontrol bir sıkıntı yoktur umarim.
Canım benim bir genetik hastalıklı oğlumu kaybettim o yüzden bu bebeklerimi pgtli tüp bebek yaptim buna rağmen doktorum nifty önerdi ,ne olur ne olmaz diye ama ben zaten o kadar masraf yaptim genetik için neden bir daha yapayim dedim,zaten birsey çıkarsa da aldırmayın dusunmedigimden hiçbir şey yaptırmadı. Rabbim guzel eylesinSelamlar herkese, size bir konuda danışmak istiyorum haftalardır içimi yiyor bu konu, embriyoya pgt genetik test yaptırmıştık sonrasında transfer edildi, o test yapıldığı için doktorum nifty’ye gerek yok dedi, perinatoloğum başta olsun yine de yaptır nifty dedi ama detaylı ultrasondabaktıktan sonra tamam gerek yok nifty yaptırmana dedi, yaptırabilirim önemli değil ücreti dedim hatta ama yok herşeyi sağlıklı gerek yok dedi. Şimdi başta olsun yaptır pgt yapılmış olsa bile laboratuvar hatası olabilir gibi şeyler dedi diye ben onları kafaya taktım. Benim gibi pgt yaptırdığı için nipt yaptırmayan var mı? İki doktor da gerek yok dedi sonrasında ama kafama takıldı işte.
İçim rahatladı sanki herkes yaptırıyor ben yanlış mı yapıyorum dedim ama yalnız değilmişim, doktorlarda bir risk olsa göze almazdı heralde gerek yok demeye. Çok teşekkürler.Merhabalar, benimde pgtli yaptırmayı düşündüm kadın doğumcum bana bıraktı ama tüp bebek doktorum gerek yok ama minimal düzeyde transfer sırasında embriyoda genetik kopukluk olma ihtimali de olabilir dedi. Ben de ultrasonda burun kemiği kafa tası ölçümü yapılırken tekrar sordum doktoruma oda şuan risk görmüyorum tüm testler yapıldıysa embriyoya gerek yok dedi o yüzden yaptırmadım.
Anlıyorum, sağlıkla gelsinler umarım teşekkürler.Canım benim bir genetik hastalıklı oğlumu kaybettim o yüzden bu bebeklerimi pgtli tüp bebek yaptim buna rağmen doktorum nifty önerdi ,ne olur ne olmaz diye ama ben zaten o kadar masraf yaptim genetik için neden bir daha yapayim dedim,zaten birsey çıkarsa da aldırmayın dusunmedigimden hiçbir şey yaptırmadı. Rabbim guzel eylesin
Benimde başı 1 hafta geri karni 4 gün kemikleri 1 gün geri çıkıyor 361 gr dı Perşembe günü sonucu kendi doktoruma da gösterdim normal dedi 24. Haftada gel dedi seninle ayni durumdayızÇok şükür 490 gr olmuş Baş ölçümü 1 hafta geri ama diğer ölçümler 2-3 gün geri Bu dr umuz da normal dedi 1 ay sonra kontrol önerdi
Bizim 17 de doktorumuz kız dedi 21 de ayrıntılıda da kız çıktı ama çok okuyorum yanılan doktorları bence ayrıntılıyı bekle emin olmak içinKızlar bu arada dün kontrole gittiğimde doktorum 17+2 deki bebeğimin ileride olduğunu söyledi 2 hafta kadar. Bir de sürpriz %99 Erkek dedi. 12. Hafta da ve 14 haftada kız demişti hatta %90 kız dedi. Dün de önce kız dicem yine bi şey gözükmüyor dedi ama biraz yürüttü tekrar muayeneye aldı ama bebek yüz üstü yattığı için bacaklarını açmadı emin olamıyorum kordonda olabilir erkekte olabilir anca %100 ayrıntılıda öğrenicez sanırım dedi. Şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırdık Bi daha değişir mi acaba? Bir de ayrıntılıya hangi haftalarda gittiniz?
Cinsiyeti ne bebeğinizin ? Bizim kız belki minyon bir bebiş olabilir Oğlumun karın çevresi sadece 1 hafta geri çıkardı 40 .haftada 2900 gr doğmuştu Doktorunuz sizi 2 hafta sonra çağırmış Bize 26. haftada şeker yükleme yaptırıp gelin dedi Ama biz arada bir de perinatoljiye gideceğizBenimde başı 1 hafta geri karni 4 gün kemikleri 1 gün geri çıkıyor 361 gr dı Perşembe günü sonucu kendi doktoruma da gösterdim normal dedi 24. Haftada gel dedi seninle ayni durumdayız
Bizimde kız 2Cinsiyeti ne bebeğinizin ? Bizim kız belki minyon bir bebiş olabilir Oğlumun karın çevresi sadece 1 hafta geri çıkardı 40 .haftada 2900 gr doğmuştu Doktorunuz sizi 2 hafta sonra çağırmış Bize 26. haftada şeker yükleme yaptırıp gelin dedi Ama biz arada bir de perinatoljiye gideceğiz
Bizimde kızımız olacak inşallah sanırım minyon olacak bizimkide 21 de gittim tam ben 24 te gel dedi bana 3 hafta sonra daha sonrada 28 de dedi ozamanda şeker yüklemesi yaparız dediCinsiyeti ne bebeğinizin ? Bizim kız belki minyon bir bebiş olabilir Oğlumun karın çevresi sadece 1 hafta geri çıkardı 40 .haftada 2900 gr doğmuştu Doktorunuz sizi 2 hafta sonra çağırmış Bize 26. haftada şeker yükleme yaptırıp gelin dedi Ama biz arada bir de perinatoljiye gideceğiz
Bizde bu tabloda yer almak isteriz cnmKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @Burcu2480 28 01 ŞUBAT TEK KIZ ECRİN @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK KIZ NİSA @CevikKiz 32 18 ŞUBAT TEK ERKEK ÇAĞRI @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK ERKEK KEREM B bestenigar 44 19 ŞUBAT TEK KIZ ADA rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK KIZ SARE @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ ERKEK-ERKEK MEHMET-MERT @eylulasaf12 33 23 ŞUBAT TEK KIZ @Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK KIZ KALBEN @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK ERKEK DOĞA S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK KIZ KARYA @Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @bebisim92 30 28 ŞUBAT TEK KIZ SAFİYE H hayatagore 29 --- İKİZ @biyomelina 29 02 MART TEK @Lavinya_1014 32 06 MART TEK ERKEK TURGUTALP @sevalin 39 06 MART TEK KIZ @Pembegokyuzu 33 06 MART TEK @zlhsnn 33 12 MART TEK @sagittarius55 34 12 MART TEK ERKEK GÖKDENİZ @Sezen04 31 12 MART TEK KIZ @buradayimfiruze 31 14 MART TEK KIZ HAZEL @Eyllgvn 23 14 MART TEK KIZ MASAL GÖKÇE @skt587 35 14 MART TEK @Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK mavi-hayal 36 17 MART İKİZ @Tuba111 38 17 MART TEK KIZ @Azelya21 24 18 MART TEK KIZ MERYEM AZELYA @Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK P Paapaatyyaa 31 22 MART TEK KIZ ECEM @fionata 35 26 MART İKİZ @maviespumante 36 27 MART TEK @dem_dem 39 27 MART TEK @Baby2022 37 30 MART TEK KIZ ARYA
Hoşbuldum teşekkürler insaAllah cnm çok sağolHoşgeldiiiin eklendi netleştiğinde tekrar etiketle bildirirsen listeyi güncelleriz sağlıkla gelsin inşallah
Canım nasilsin ne zamandır gorunmuyordun, bana da perinotolog önerdiler ikiz olduğu için ama ayrıntıya gireceğim 8 kasımda, şimdilik perinotolog düşünmedim, seninkilerin cinsiyeti neKızlar hepinize merhabalar bayadır yoktum buralarda ikiz bebek bekliyoruz 2 li taramayı yaptırmadım doktorum 21.hafta gibi perinatolog baksın dedi.kendim Afyonda yaşıyorum Isparta veya Eskişehir’de tavsiye edebileceğiniz bir perinatolog var mıdır.şimdiden teşekkürler
Çok şükür bir kız bir oğlan nasipse doktorum bana direkt perinatolog dedi araştırıyorum şimdilikCanım nasilsin ne zamandır gorunmuyordun, bana da perinotolog önerdiler ikiz olduğu için ama ayrıntıya gireceğim 8 kasımda, şimdilik perinotolog düşünmedim, seninkilerin cinsiyeti ne
Merhaba , evet cok normal bende erken hissetmeye baslayip 19 ve 20 da neredeyse hic hissetmiyordum diyebiliirm ama 21 de buradayim demeye basladi tekrar merak etmeyin endiselenmeyinArkadaşlar yarindan sonra 19.haftayı bitiriyoruz 20. Haftamıza giricez insaAllah ben ilk hareketlerini 15. Haftada hissetmiştim o günden beri neredeyse hergun ben buradayım diyordu sanki ama bu hafta çok hissedemiyorum sizce normal midir bu durum
Yaa çok sağol canım bnm yüreğime su serptin resmen ilk gebeliğim ve tedaviyle oldu heran korku içinde oluyor insan sanki az çok istemeden de olsa endişeleniyorMerhaba , evet cok normal bende erken hissetmeye baslayip 19 ve 20 da neredeyse hic hissetmiyordum diyebiliirm ama 21 de buradayim demeye basladi tekrar merak etmeyin endiselenmeyin
Aynu duygulari yakinen hisediuorm ve paylasiyorum bende endiseleniyorum mesela dün deli gibi hareker ederken bugün his tık yok ama gun icinde detayli ultrasona gittim ona gidip gormesem muhtemelen suan endiseliydimYaa çok sağol canım bnm yüreğime su serptin resmen ilk gebeliğim ve tedaviyle oldu heran korku içinde oluyor insan sanki az çok istemeden de olsa endişeleniyor
Evet evet aynı şekildeAynu duygulari yakinen hisediuorm ve paylasiyorum bende endiseleniyorum mesela dün deli gibi hareker ederken bugün his tık yok ama gun icinde detayli ultrasona gittim ona gidip gormesem muhtemelen suan endiseliydim