Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EklendiCanım bizimde erkek olacak insaAllah
İsmini de MahmutEren olarak düşündük
Hepimizin ki sağlıkla hayırla gelsin
EklendiBenim de ikiz kizlarim olacak insallah ama adları net degil@rubbyT.
Merhaba, Eklendi yaşınızı da yazar mısınız tabloya ekliyim. sağlıkla gelsin inşallah tüm bebeklerimizmerhaba,
Benimde kızım olacak,9 mart doğum tarihi benide eklerseniz sevinirim.isim henüz net değil rubbyT
35Merhaba, Eklendi yaşınızı da yazar mısınız tabloya ekliyim. sağlıkla gelsin inşallah tüm bebeklerimiz
Merhaba, cinsiyetimiz Kız ismimizde Derin olucakKızlaaar, sizlerden cinsiyet bilgisi hiç gelmemiş güzel haberlerinizi bekliyoruz. tablomuz boş kalmasııın
C Cezosshaaa B biyomelina P Pembegokyuzu S skt587 Dark Morningstar N Nur_90 maviespumante D dem_dem
Merhaba, EklendiMerhaba, cinsiyetimiz Kız ismimizde Derin olucak
merhaba bende 24. haftamdayım ikiz gebeyim bende işi gücü bıraktım evdeyim kendimi hiç yormuyorum bebek alışverişi ile haşırneşirim şu sıraKızlar nerelerdesiniz ben 25.haftamdan gidiyorum ikiz gebelik olduğu için cok ağır iş yapmamaya dikkat ediyorum şimdilik iyiyiz sizler nasılsınız bebişler nasil
Nasıl gidiyor ağrın sancin oluyor mu ,benim arada sol alt kasigimda acı oluyor ,hiç yorulmaya gelmiyorummerhaba bende 24. haftamdayım ikiz gebeyim bende işi gücü bıraktım evdeyim kendimi hiç yormuyorum bebek alışverişi ile haşırneşirim şu sıra
öyle çok ağrım olmuyor ama bazen sertleşmeler hissediyorum , bebekler elimle net hissediliyor. bazen günde 3-4 kez oluyor bazennj hissetmiyorum yarın soracağım doktoruma. onun haricinde pek bi sıkıntımız yok. o tek taraflı batan ağrı geçen ay çok oldu doktorum çok önemsiz bir ağrı hiç kafanı takma çok normal demiştiNasıl gidiyor ağrın sancin oluyor mu ,benim arada sol alt kasigimda acı oluyor ,hiç yorulmaya gelmiyorum
Hayirlisi artık inşallah hersey güzel geçer hepimiz icin ,hazırlık yaptın mi birseyler aldın miöyle çok ağrım olmuyor ama bazen sertleşmeler hissediyorum , bebekler elimle net hissediliyor. bazen günde 3-4 kez oluyor bazennj hissetmiyorum yarın soracağım doktoruma. onun haricinde pek bi sıkıntımız yok. o tek taraflı batan ağrı geçen ay çok oldu doktorum çok önemsiz bir ağrı hiç kafanı takma çok normal demişti
Bende 25. Haftadayım bebek biraz aşağıdaydı doktor işe gitmeme son verdi sancım yok ama belimde ağrı oluyo bebek ters duruyor yataktan kalkmak yok dedi Bende endişe ettim şimdilik hastanedeyiz nst ile kanka oldukKızlar nerelerdesiniz ben 25.haftamdan gidiyorum ikiz gebelik olduğu için cok ağır iş yapmamaya dikkat ediyorum şimdilik iyiyiz sizler nasılsınız bebişler nasil
Bizim cinsiyet 21. Haftada ancak netleşti Erkek isim CanKızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz
Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun
Üye Adı Yaş Doğum Tarihi (2023) Tek/İkiz Cinsiyet Bebek Adı @Burcu2480 28 01 ŞUBAT TEK KIZ AYLİZ @pebblepapers 27 18 ŞUBAT TEK KIZ NİSA @CevikKiz 32 18 ŞUBAT TEK ERKEK ÇAĞRI @moonandstar 29 19 ŞUBAT TEK ERKEK KEREM @bestenigar 44 19 ŞUBAT TEK KIZ ADA rubbyT 31 20 ŞUBAT TEK KIZ SARE @izmirliiigs 32 20 ŞUBAT İKİZ ERKEK-ERKEK MEHMET-MERT @eylulasaf12 33 23 ŞUBAT TEK KIZ @Mucizeyokmu 36 24 ŞUBAT TEK KIZ KALBEN @cukulatam 26 25 ŞUBAT TEK ERKEK DOĞA @S_lidya 31 27 ŞUBAT TEK KIZ KARYA C Cezosshaaa 38 28 ŞUBAT TEK @bebisim92 30 28 ŞUBAT TEK KIZ SAFİYE @hayatagore 29 01 MART İKİZ KIZ-ERKEK B biyomelina 29 02 MART TEK KIZ DERİN @Lavinya_1014 32 06 MART TEK ERKEK TURGUTALP @sevalin 39 06 MART TEK KIZ P Pembegokyuzu 33 06 MART TEK M maranda33 35 09 MART TEK KIZ @Hicoldum 25 10 MART TEK ERKEK MAHMUT EREN Z zlhsnn 33 12 MART TEK ERKEK @sagittarius55 34 12 MART TEK ERKEK GÖKDENİZ @Sezen04 31 12 MART TEK KIZ DEFNE @buradayimfiruze 31 14 MART TEK KIZ HAZEL @Eyllgvn 23 14 MART TEK KIZ MASAL GÖKÇE S skt587 35 14 MART TEK Dark Morningstar 32 16 MART İKİZ @Rabbi Hebli Mines Salihin 26 17 MART TEK KIZ ZEYNEP UMAY mavi-hayal 36 17 MART İKİZ KIZ-KIZ @Tuba111 38 17 MART TEK KIZ NAZ @Azelya21 24 18 MART TEK KIZ MERYEM AZELYA N Nur_90 31 19 MART TEK @gogog 38 21 MART TEK ERKEK P Paapaatyyaa 31 22 MART TEK KIZ ECEM F fionata 35 26 MART İKİZ KIZ-ERKEK maviespumante 36 27 MART TEK D dem_dem 39 27 MART TEK @Baby2022 37 30 MART TEK KIZ ARYA
zıbınlar kıyafetler biberon emzik o tarz küçük şeyleri tamamladım, yatak beşik bebek arabası puset gibi büyük eşyalar kaldı, onlarıda inşallah ufaktan tamamlayacağız iyice ağırlaşmadanHayirlisi artık inşallah hersey güzel geçer hepimiz icin ,hazırlık yaptın mi birseyler aldın mi
geçmiş olsun canım, vaktinde sağlıkla gelsinler inşallahBende 25. Haftadayım bebek biraz aşağıdaydı doktor işe gitmeme son verdi sancım yok ama belimde ağrı oluyo bebek ters duruyor yataktan kalkmak yok dedi Bende endişe ettim şimdilik hastanedeyiz nst ile kanka olduk
Merhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğin hareketlerini hissettikten sonra azalması zaman zaman olabilecek bir şey bazen az hareket etme durumu olabiliyor. Ama aklında soru işareti kalmaması adına muhakkak muayeneye gidip görmeni tavsiye ederim. En son muayenen ne zamandı hocan ile görüştün mü?Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Teşekkür ederim canım, Sabah uyandığımda hareket ediyordu şükürMerhaba, öncelikle sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğin hareketlerini hissettikten sonra azalması zaman zaman olabilecek bir şey bazen az hareket etme durumu olabiliyor. Ama aklında soru işareti kalmaması adına muhakkak muayeneye gidip görmeni tavsiye ederim. En son muayenen ne zamandı hocan ile görüştün mü?