2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlaar, wp gruba gelmeyenlerin cinsiyetlerini takip edemedim. Şubat doğumlu olacakların yavaş yavaş belli oluyor. Cinsiyeti ve adı belli olan varsa yazar mısınız tabloya ekleyeyim 🥰

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ❤️ bu kesinlikle çalışan hatası olduğu için ben belli başlı alınan şeylerin dekontlariyla talep yapardım duygusal şeyin karşılığı zaten olamaz. O kadar pahalı bir şey yaptırıp böyle yanılma kabul edilmez yani. Gözlerinin önünde yazani nasıl farklı söyleyebilir. Size evrak beyanı yapılmadı mı sadece sözlü bilgi mı verildi?
Nifty testin bize gönderilen raporunda kromozom analizleri yazıyor sadece, cinsiyeti bu kadar erken söylemek yasakmış sözel söylüyorlar bize ve doktorumuza, eşimde bunu bile hatalı soylediyseniz ben nasıl emin olacagim testin doğruluğunu iade edin başka merkezde yaptiracagim dedi ama bu sefer personel beni aradı. İşte ben ödeyemem testinizde hata yok tamamen benim hatam nolur şikayet etmeyin dedi. Hamile halimde de böyle bı mevzu ile uğraşmak istemedim açıkçası :KK43:

Bugun cinsiyatini öğrebdim 14+5 haftasindaydim doktor dedi önde gidiyor bir hafta dedi kiziniz olucak dedi oğlum bu sefer duyunca uzuldu erkek istiyordum diya yaşida 4 bucuk erkek istiyormuş😁 bana gelince değişik hissediyorum kiz bebek acaba nasil olur bakabilecemmi diye ilk erkek buyuttuğum için tuaf oluyor korkum var

Bugun cinsiyatini öğrebdim 14+5 haftasindaydim doktor dedi önde gidiyor bir hafta dedi kiziniz olucak dedi oğlum bu sefer duyunca uzuldu erkek istiyordum diya yaşida 4 bucuk erkek istiyormuş😁 bana gelince değişik hissediyorum kiz bebek acaba nasil olur bakabilecemmi diye ilk erkek buyuttuğum için tuaf oluyor korkum var
Sağlıkla doğsun kızınız Benim de oğlum erkek kardeş istiyordu Kız olduğunu söylemedik süpriz şimdilik Güya rüyasında kız kardeşi olacağını görmüş

Sağlıkla doğsun kızınız Benim de oğlum erkek kardeş istiyordu Kız olduğunu söylemedik süpriz şimdilik Güya rüyasında kız kardeşi olacağını görmüş
Teşekkurler sizada inşalah sağ salim kucağiniza almayi nasip etsin bencede soyleyin oğlunuza şimdidan aliştirin kiz kardeşina cicikleri sen seçersin diye

Kızlar prograf kullanan var mı
Bağışıklık baskılayıcı vücudun embriyoyu kabul etmesi için ilaç
Evet ben sebepsiz infertilite ve aa embriyoya ragmen 2 negatif tup bebek denemem oldugu icin 3. Deneme de kullandim. Sabah aksam aldim aslında 12. Haftaya kdr dvm.edecekti ama 6. Haftada agir grip oldugum için vücut cokmesin diye biraktirdi doktorum bu ilaçla hamilr kaldim kalbi durduysa pihti sorunu olanilir kan sulandirici igne kullandini, mi?

Bende kullanmıştım ama üçüzdü belki yeterli gelmedi çünkü kalp atışı duyup bırakınca 2 sinin kalbi durmuş o hafta
Yani onunla ilgili midir bilemiyorum inan. Ama boyle durumlari tek bir sebebe baglamak cok kolay olmuyor malesef. Kayiplarin icin cok uzgunum. İnsallah en kisa zamanda Rabbim tekrar nasip eder ve o zaman saglikla ilerler 🙏🏻

X