2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bugun cinsiyatini öğrebdim 14+5 haftasindaydim doktor dedi önde gidiyor bir hafta dedi kiziniz olucak dedi oğlum bu sefer duyunca uzuldu erkek istiyordum diya yaşida 4 bucuk erkek istiyormuş😁 bana gelince değişik hissediyorum kiz bebek acaba nasil olur bakabilecemmi diye ilk erkek buyuttuğum için tuaf oluyor korkum var

Merhabaa, şimdi farkettim yorumu cinsiyet belli olmuş tabloya ekleyelim mi ismi de belliyse 🥰

rubbyT rubbyT şimdi baktım sizin de kızmış ismi çok güzel 🥰 Biz bu hafta başında amniosentezi atlattık çok şükür Sonucu temiz çıkarsa dünyalar benim olacak Tüp bebek annesi olmanın zorluklarını aşan güzel anneler bizim için dua edin olur mu
Teşekkür ederim evlatlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Ekledim bende güzel kızçemizi 🥰 ismi belli mi onu da yazalım? her zaman duamda tüm bebek bekleyenler ama tüp bebekle anne olanları ayrıca duama alıyorum ne kadar zor olduğunu anca yaşayan anlar, inşallah sağlık haberini alıp bizimle de paylaş olur mu rabbim yardımcınız olsun🙏

Merhaba

Ben kürtaj oldum o yuzden bakmak istemedim bir süre guruba
Anliyorum cnm demek ki sağlıklı değilmiş, Rabbim tez vakitte muradini versin cnm... İnaniyorum ki yoluna devam edecek ve anne olma yolundaki gücünü mücadeleni ornek olsun diye bu yolda emek verenlere anlatacaksin dualarimdasin cnm bnm

Anliyorum cnm demek ki sağlıklı değilmiş, Rabbim tez vakitte muradini versin cnm... İnaniyorum ki yoluna devam edecek ve anne olma yolundaki gücünü mücadeleni ornek olsun diye bu yolda emek verenlere anlatacaksin dualarimdasin cnm bnm
Teşekkür ederim zaten bu yola baslarken de devam ederken de hep allah hayırlı ise versin degil se vermesin diyerek basladim denek ki hayırlısı buymuş

Teşekkür ederim zaten bu yola baslarken de devam ederken de hep allah hayırlı ise versin degil se vermesin diyerek basladim denek ki hayırlısı buymuş
Kesinlikle oyle, hepimizin hikayeleri farkli ders çıkaracak nitelikte ... Önemli olan bu yola baş koyduysak vazgecmemek ve sen de öyle güçlü bir kadinsin ki engelleri aşa aşa mutlu sona ereceksin Allah'ın izniyle 🤲

Kızlar calıştığım için mi bilmiyorum iki gündür geçmeyen baş ağrım var ve.de miden iki gündür kötü karnimin alt tarafinda da sertlik hissettim acaba kendimi cok mu yordum doktoruma yazdim ama dönmedi sizde de böyle oldu mu karnın alt tarafında sertlik

X