Yazdıktan sonra bir miktar daha dalmışımOooo kuzum erkencisingünaydın
Benimkinde coledan ama portakallı değil farklı kullanılabiliyor demekki. Benimki 2 damla meselaBana doktorum sabah aç karnına olacak ekmeğe dökmene gerek yok dedi. Coledan marka portakal aromalı benimki
Sağlık ocağındaki doktor bana 3 aylık olunca kan ilacı başlayacaksın demişti. Seninki de çok geçmemiş canım. Pazartesi günü yazdırKızlar ya bana da sağlık ocağı demişti ama doktorum en son gittiğimde onepavm diye bir takviye verdi bir tek. 14. Hafta olacağım nerdeyse başlamadım kan falan Pazartesi kontrolüm var o zaman sorarım diyorum geç olmaz değil ni
Bana neden erken verdi acabaSağlık ocağındaki doktor bana 3 aylık olunca kan ilacı başlayacaksın demişti. Seninki de çok geçmemiş canım. Pazartesi günü yazdır
Kızlar sağlık ocağında bunları verdi bana kan ilacı bir defa d vitamini 10 damla sabah aç içersen vücut daha iyi emer dedikadın doğum doktoruna daha gitmediğim için gidene kadar içeyeim değiştirirse o değiştirsin diyorumEki Görüntüle 3111910
Ben de almıyorum aslında 3 ayı devirmeden alasım da yok ama bazı indirimler görüyorum kaçırmak vicdan yaptırır diyip 1-2 alıyorum :) mesela bu oioi meyve püresi aparatı 199 olmuş, 80e aldımSorma deli gibi alışveriş yapmak isteyen ben bi durdum kaldım inanamıyorum kendime
Yine süper bilgilendirdin Firuzecim. Bu marka silikon, ama artık kesin elde yıkayacağımızı da öğrenmiş oldukuzun yillar polimerlerle calistim o yuzden bi kac uyari yapmadan gecemeyecegim. Her ne kadar uzerinde safe yazsa da mikrodalga ve bulasik makinesine ozellikle bebegin kullanacagi silikon urunlerin konmamasini tavsiye ediyorum minimal de olsa bozunma olabilir ve bebege gecer. Ayrica alinan urun plastik mi silicone mu bu da iyi arastirilmali plastik hic olmazbenim sahsi dusuncemse ozellikle kullanacagi kasik ve catali (tutmayi ogrendikten sonra) siliconedan bamboo veya paslanmaz celik urunlere gecmek en saglikli ve surdurulebilir olani. Bamboo da tabii elde yikanacak celik makineye girer ama sapi silicone veya bambooysa girmez.
Ben de anlamadim her doktor farkli yaklasiyor benim demirim b12im dusuk mesela bana 3 aydan sonra baslicaz dedi. Dahiliyeci b12nin zarari olmaz aslinda diyince ben de 2 gunde 1 aliyorm b12 ama demire baslamadim. Hangi doktor dogru yolu izliyorBana neden erken verdi acaba
Ben de bunun piyanolu olanını çok beğendim ama 2. El mi alsam diyorum, zaten yıkanan/silinen birşey diyeKızlar bana şundan hediye geldi benim listemde de vardı sildim bunubütün çevremdeki arkadaşlarım bebek küçükken bunun sayesinde iş yapabildim diyor normalde durmuyor bunda oyalanıyor diyen çok size de attım favorilere alın aldırın
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Orman ArkadaÅları Jimnastik Merkezi YaÄmur Ormanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olabilir canım bana da direk bu gelmedi benzeri ama piyano mantıklı oluyor baya oyalar yaniBen de bunun piyanolu olanını çok beğendim ama 2. El mi alsam diyorum, zaten yıkanan/silinen birşey diye
Canım kanın sınırın altında ise önden verirler. 3 aydan sonrası zorunlu gibi birşey zaten. Bana şimdi verseler kullanırım yine deBana neden erken verdi acaba
Belki hazor gitmişken vermiştir Mervecim, elinde olsun zamanı gelince alırsın diyeBana neden erken verdi acaba
Yok canm geçen hafta verecekti doktoruna sor dedi sormayı unutunca gel vericem dediBelki hazor gitmişken vermiştir Mervecim, elinde olsun zamanı gelince alırsın diye
Anladım bi ara kansızlık vardı evet ondan demek kiCanım kanın sınırın altında ise önden verirler. 3 aydan sonrası zorunlu gibi birşey zaten. Bana şimdi verseler kullanırım yine de
Bende aynı karşıklığı yaşıyorum malesefBen de anlamadim her doktor farkli yaklasiyor benim demirim b12im dusuk mesela bana 3 aydan sonra baslicaz dedi. Dahiliyeci b12nin zarari olmaz aslinda diyince ben de 2 gunde 1 aliyorm b12 ama demire baslamadim. Hangi doktor dogru yolu izliyor
Normal ilişki ile hamile kalan birilerine sormak lazım gibime geldiİlişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir ultrasonda görünür mü
İlişkiden 50 gün sonra mi? Simdiye kadar adet olunması gerekliydi olmadiysa kan testi kesindir . Diyelim iliski yumurtlama zamanlarinda oldu , o zaman ultrasonda kese gozukmesi lazimİlişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir ultrasonda görünür mü