2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar ya bana da sağlık ocağı demişti ama doktorum en son gittiğimde onepavm diye bir takviye verdi bir tek. 14. Hafta olacağım nerdeyse başlamadım kan falan Pazartesi kontrolüm var o zaman sorarım diyorum geç olmaz değil ni

Sağlık ocağındaki doktor bana 3 aylık olunca kan ilacı başlayacaksın demişti. Seninki de çok geçmemiş canım. Pazartesi günü yazdır

Kızlar sağlık ocağında bunları verdi bana kan ilacı bir defa d vitamini 10 damla sabah aç içersen vücut daha iyi emer dedi kadın doğum doktoruna daha gitmediğim için gidene kadar içeyeim değiştirirse o değiştirsin diyorum

Sorma deli gibi alışveriş yapmak isteyen ben bi durdum kaldım inanamıyorum kendime
Ben de almıyorum aslında 3 ayı devirmeden alasım da yok ama bazı indirimler görüyorum kaçırmak vicdan yaptırır diyip 1-2 alıyorum :) mesela bu oioi meyve püresi aparatı 199 olmuş, 80e aldım

Yine süper bilgilendirdin Firuzecim. Bu marka silikon, ama artık kesin elde yıkayacağımızı da öğrenmiş olduk

Ben de bunun piyanolu olanını çok beğendim ama 2. El mi alsam diyorum, zaten yıkanan/silinen birşey diye

Belki hazor gitmişken vermiştir Mervecim, elinde olsun zamanı gelince alırsın diye
Yok canm geçen hafta verecekti doktoruna sor dedi sormayı unutunca gel vericem dedi
Canım kanın sınırın altında ise önden verirler. 3 aydan sonrası zorunlu gibi birşey zaten. Bana şimdi verseler kullanırım yine de
Anladım bi ara kansızlık vardı evet ondan demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…