2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ay bana geçen hafta yaptı akrabamız makasa oturdum, yüzük testinde de erkek çıktı, ama bana yüzde 98 herkes kızın olacak diyor, kendimi kıza alıştırdım sanki

Kesinlikle :) önce damar atıyormuş gibi görüceksin seğirme gibi sanirim 4. Aydan sonra miydi yoksa 5. Aymiydi hatırlamıyorum ozamanlar olucak sonrasında zaten iyice belli olucak elini ayağını bile anliyacaksin:)
Annem ayağını yakalardım tekme atarken dedi

Evet ortalama 6-7 çoğumuz hayırla gelsinler ben daha hamileliğe alışmadım ya tuhaf geliyor şu iğneler bitince rahatlıyacağım
Bende hamileymisim gibi gelmiyor ama bugün bir ara yerden bisey aliyordum birden kalktim belimi masaya carptim masada beton yerinden oynadi oyle sert çarptım canimin acımasıni geçtim o kadar korktum ki bebeğe bişey olacak diye o korkuyla bir agladim sinir geldi belim agriyor hala

Ahh canım dikkat et bendede oluyor ani eğilip kalkerken dur kendine gel diyorum zaten normalde bel ağrısı var seninki tuzu biberi olmuş canım ya

Kuzum 4d ultrasonla bakmadı normal ultrasonda baktı her şeyine. Detaylı ultrason 18 22 haftalar arası oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…