- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
Ay bana geçen hafta yaptı akrabamız makasa oturdum, yüzük testinde de erkek çıktı,Hee ayni yüzük testi mantigiymisdur onuda deneyeyim bicakla makasta hep filmlerde gördüğümüz biri senin haberin olmadan bir minderin altina makas bir minderin altina bicak koyuyor. Hangisine oturursan makassa kiz bicaksa erkekmis
Annem ayağını yakalardım tekme atarken dediKesinlikle :) önce damar atıyormuş gibi görüceksin seğirme gibi sanirim 4. Aydan sonra miydi yoksa 5. Aymiydi hatırlamıyorum ozamanlar olucak sonrasında zaten iyice belli olucak elini ayağını bile anliyacaksin:)
Dur bakalim hangileri dogru cikacakAy bana geçen hafta yaptı akrabamız makasa oturdum, yüzük testinde de erkek çıktı,ama bana yüzde 98 herkes kızın olacak diyor, kendimi kıza alıştırdım sanki
Eve ultrasin cihazi almamak icin zor duruyorumdurOyyy maşallah
Jahshshahahshhshhahahaha bu gidisle oyle olacak hayir cinsiyetten sonra ki evremiz ne olacak onu merak edyorum
Ya baktiginda 6 ay kaldı inanılır gibi degilBende bu gün onu düşündüm ondan sonrawı hazırlık bekleyiş mi yok mu bi heyecan
Dur tut kendini sırayla bide ulturason almayalım eşler şokDur bakalim hangileri dogru cikacak
Eve ultrasin cihazi almamak icin zor duruyorumdur
Eşim diyo ki alalim ara ara parayla milletin dalagina bobregine biseylerine de bakariz parasını cikartirizDur tut kendini sırayla bide ulturason almayalım eşler şok
Evet ortalama 6-7 çoğumuz hayırla gelsinler ben daha hamileliğe alışmadım yaYa baktiginda 6 ay kaldı inanılır gibi degil
Çok mantıklı bütün apartman yada mahalle felan ekmek sırası gibi sıraya giriyormuşEşim diyo ki alalim ara ara parayla milletin dalagina bobregine biseylerine de bakariz parasını cikartiriz
Bende hamileymisim gibi gelmiyor ama bugün bir ara yerden bisey aliyordum birden kalktim belimi masaya carptim masada beton yerinden oynadi oyle sert çarptım canimin acımasıni geçtim o kadar korktum ki bebeğe bişey olacak diye o korkuyla bir agladim sinir geldiEvet ortalama 6-7 çoğumuz hayırla gelsinler ben daha hamileliğe alışmadım yatuhaf geliyor şu iğneler bitince rahatlıyacağım
Ahh canım dikkat et bendede oluyor ani eğilip kalkerken dur kendine gel diyorumBende hamileymisim gibi gelmiyor ama bugün bir ara yerden bisey aliyordum birden kalktim belimi masaya carptim masada beton yerinden oynadi oyle sert çarptım canimin acımasıni geçtim o kadar korktum ki bebeğe bişey olacak diye o korkuyla bir agladim sinir geldibelim agriyor hala
gel bu işe ortak girelimmmmDur bakalim hangileri dogru cikacak
Eve ultrasin cihazi almamak icin zor duruyorumdur
Kuzum 4d ultrasonla bakmadı normal ultrasonda baktı her şeyine. Detaylı ultrason 18 22 haftalar arası oluyormuşmoonandstar canım sende ikili testin dışında detaylı ultrason da yaptı dimi? bi yazı okudum şimdi nedir diye bakarken ilk 3 ay içinde bebeğe zarar verebilir 18den sonra önerilir diyor farklı bir şey mi acaba anlamadım
Evet ya normalde ztn bel ağrısı vardi bugun katladiAhh canım dikkat et bendede oluyor ani eğilip kalkerken dur kendine gel diyorumzaten normalde bel ağrısı var seninki tuzu biberi olmuş canım ya
Çok geçmiş olsun canım dikkat etEvet ya normalde ztn bel ağrısı vardi bugun katladi
Ayyy massallahAyy tablo gibi bak bak duruyom
Benimde kafam karıştı internetteki bilgi de öyle diyor muhtemelen onu kastetti neyse yarın öğrenirim artıkKuzum 4d ultrasonla bakmadı normal ultrasonda baktı her şeyine. Detaylı ultrason 18 22 haftalar arası oluyormuş