2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben yaptirmadim yaptirmayi da dusunmuyorum kuzum Rabbim saglikla sihhatle nasip etsin hepimize evladimizi kucagimiza almayi
Bende de agri oldu o haftada ama lekelenme olmamisti

Kızlar eşleriniz üzerinize düşüyor mu merak ettim? Böyle işte canınız bir şey istediğinde yapmaya, almaya çalışıyor mu? Hamilesiniz diye özel ilgi gösteriyor mu?
Bu benim üçüncü hamileliğim, eşim sağ olsun gerçekten iyi bir eştir ama hiç özel ilgi görmedim. Bazen ayar oluyorum. Hormonların dda etkisi ile iyice gözüme batıyor. Gıcık oluyorum.

Benim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kız Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. İkinci cinsiyet galiba grupta. Haftaya birkaç kişi daha öğrenir heralde
Yani bazı sayfaları okuyamasamda

Bircok erkegin ilgisizligi aileden gormediklerinden yada fitratlarindan bence canim, benim esimin ilgili olmasi bana gore yillardir gurbette basbasa yasamamiz. Turkiye de olsak bu kadar ilgili olmazdi diye dusunuyorum

Normalde ilgili bi insan hani istedigimi yapma degil de disardan alir midem bulaniyo yemek yapmadim desem disardan yeriz yormaz yipratmaz ama cok yogun calisiyo ilk olmasina ragmen oyle sevgi pitircigi da degiliz

Valla güneşim ilk gebeliğim kendisinin -eşim şahsının - isteği üzerine kavga kıyametti hatta bi gün ne varsa parçaladı evde. Bana bile vuracak sandım o derece ki erken doğumla kaybettim. Hatta cenaze günü öle bi laf etti ki hala affedemem mesela.
2.inci de aşılamaydı. Eh işte denebilir. Bi kadın vardı iş yerinde baya da yakın davranıyordu eşime, kıskandığımı ve belki hormonlardan böle olabileceğimi düşünmeden yakınlığına karşılık bile verdi kadının. Cok da rısklı geçti zaten dikişim de vardı buna rağmen. Hep sabrettim ama ne sabır ne sabır. Hatta canım o zmn bi meyve istedi, cok kılını kıpırdatmadı bile. Cok gücüme gitti. Cocuk doğduktan 1 yıl sonra normale, 2 yıl sonra normalden iyiye çıktı ilişkimiz. Zaman zaman ölmeyi dilediğim olmuştur.

Şu an full tecrübe açıkçası. Üstüme titriyor. Canım incir cekiyordu bi süredir. Yeni çıktı daha. Gördüğü yerden baya almış gelmiş, agrım olmasın diye de hazırladı getırdı. Güldürmek için özel bi çaba veriyor ilk kez kıymetli olduğumu hissettim diyebilirim. Dahası da var bunların. 37 yaşının vermiş olduğu bi olgunluk kaynaklı diyebilirim belki de. Ama çok yoğun bi çalışma temposu var , yeme içmeye karısamıyor, elinde olsa yapardı. Ben dışardan yemiyorum artık çünkü. Bende hamile bi kadın duası olarak; sen dahil kim varsa, eşleriyle arası mükemmel kusursuz harika olsun inş cok cok amin amin amin

Normalde ilgili bi insan hani istedigimi yapma degil de disardan alir midem bulaniyo yemek yapmadim desem disardan yeriz yormaz yipratmaz ama cok yogun calisiyo ilk olmasina ragmen oyle sevgi pitircigi da degiliz
Olsun arkadaşım şükür valla NaapcaN. Elindekini iyi değerlendireceksin. Rabbim yüz kızartıcı bi şey vermedikten sonra, kocalarımız harikadır diyip devam edicez

Canım özel ilgi görmediğinde bunu açıklıkla dile getir bence naz yap şaka yapmıyorum bu aylarda yapmiycaz da ne zaman yapicaz tadını çıkartalım içimizde can var sonuçta

Çok şükür gecte olsa aranız duzelmis, inşallah hala kocasından çekenler bi gün yüzü görür ne çilekeş kadınlar var… Annemin evi ilkokula bakıyor, cocuklari alma saatinde baba anneyi dövmeye başladı çığlık kiyamet bende balkondan polisss diye bas bas bağırıyorum ama adamın yanındakiler film seyreder gibi sesini çıkarmadan izliyorlar kendini bisey sanan erkekleri ayaklarimin altına alıp çiğnemek istiyorum

O zaten bambaşka bi trajedi. Hiç aile desteği olmayan, ayakları üstünde duramayan kadınların, hep öle eşleri var nerdeyse.
Ama sürekli tvde olan doktor tanıdığımızın, doktor esine olan siddeti var maalesef.
Hatta vok yakın bi kadının esine uyguladığı bıcaklı vs işkenceleri de var. Ne diyim valla şaşıyor insan. Allah kalplerine merhamet versin o erkeklerin de kadınların da. İnş biz evlatlarımızı o şekilde yetıstırmeyız.

Bu arada Kadir şeker davası yeni sonuçlandı ülkemizde maalesef. Kadını dovuyor diye, tıp okuyan öğrenci dayanamayıp kavgaya dahil oluyor. Bıcaklı Kavga oluyor baya. Nefsi müdafaa olarak öğrenci , adamı olduruyor. Kaç yıl hapis yattı cocuk. Sırf kadın, biz cok da kavga etmiyorduk fln gibi bi şey dedi heralde tam aklımda değil şu an. O yüzden hiçbir kavgaya karışılmamalı şu devirde insanlar cok garip

Aminnn canım inşallah Okumus okumamış farketmiyor, kafa hasta ise insanın eğitilmesi imkansız maalesef

Yani canımın çektiğini yapamaz yemek yapmayı bilmiyor, garibimin durumu belli bütçesi belli doktor ilaç masrafına ancak yetişiyor gidip de alamaz o yüzden üzülmesin diye canım bişey çekse bile söylemem ona. Bizim ilk bebegimiz ,sağ olsun ev işlerinde hep yardım eder. Yemek yedim mi yemedim mi telefonla kontrol eder, bulantım var mı yok mu diye sorar, sen hiçbir işe elini sürme ben gelince yaparım der.

Ben bu konuda soyle düşünüyorum. Anne 2 yaşındaki cocugunu 1 saat kucağında taşısa ona zor gelmez. Cunku kaslari cocuk 3 kiloyken başlayıp ona adapte olarak yavaş yavaş güçleniyor. Ama annesi olmayan birisi o çocuğu en fazla 10 dk tutar kucağında. Ayni şey normal yaşantısında ağır kaldırmak ayakta çalışmalara alakalı. Evet ağır iş yapmamak ve ağırlık kaldirmqmak konusuna katılıyorum. Ama bu kişiden kişiye değişir. Mesela bana 10 kilodan fazlası ağır gelir. Rutin yaşamımda da bunu kaldırsa belim agrir. Gebelikte de bunu aşmamak lazım. Annem de derdi biz tarlaya giderdik ağır kaldirirdik hic bilmezdik hamilemiyiz. Ama onunda rutini o. Ben hamile olmadan gitsem bile muhtemel 3 gun yerimden kalkamam.
Kendimizi baz alarak davranmaliyiz bence burada

Valla iyi yapmışsın ben niye yaptırdım ki dedim. Doktorum git yaptır dedi yaptırdım. Çok saçma bir test ya bence bu taramalar kaldırılmalı.

Kızlar aklıma takılan bir soru var. Kullandığım bir kaç hamilelik uygulaması var fakat hafta olarak birbirlerinden farklı gösterebiliyorlar. Örneğin ben 10+5 günlüğüm bu durumda 10 haftalık mı 11 haftalık mı hamile olmuş oluyorum Veya 11. Haftaya girince 12. Haftam mı diyeceğim

Bende ondan muzdaribim , 10+5 teyim ama burda mesajların altında tarih çıkıyor ya 11. Hafta içinde yazıyor aman sen bakma onlara ultrason kağıdında yazan tarihten itibaren gün gün say söyle bence ( bu arada aynıyız ben 10. Hafta diyorum )

Yine geç gelen bir adalet Bende öyle durumlarda kendimi çok zor tutarım Bir velim çocuğunun yüzünü arkadaşı çizdiği icin okula gelip çocuğu dovmeye kalktı, bende adamın üstüne yürüdüm. O başka dilde bağırıyor bende Türkçe adama saydırıyorum. Siddetin herturlusune tavım ama hakedenlerde var bunun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…