2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de salıya kontrolüm var, ama kendi doktorum tatilde olacağı için başka bir doktor NİFTY yapacak ve ultrasonla bakacak. Gerçi sadece kan alacak pek de önemli takip gerektiren bir durum yok diye düşünüyorum. Sonraki randevum taaaa Ağustos sonu

Benimde ikili için aradılar sonuç iyi çok şükür ama bi sonra ki randevu 1 ay sonra nasıl dayanıciim çok özledim

Ben öğrenir öğrenmez 1.hafta içinde söyledim herkese dayanamadım çünkü öğrendiğimde şok icindeydim birilerinin benimle sevinip rahatlamasını istedim galiba

Ayyy aynısını eşime söyledim okulda vardı eski bi ultrason uygulma yapıyorduk taaa 9-10 sene önce onu kaçırıp evde bakalım her gün ninni gibi kalbini dinlerim dedim ahahaha

Ay ben de yarın gidicem inşallah güzel ölçümler alırız allahım

Ben de üç beş kişiye söyledim biri annem biri eşim diğeri de eşimin ailesinden iki kişi. Ya söylerim de allah korusun başıma kötü bişey gelirse bi daha açıklama yapmak istemiyorum insanlara. Ocakta dış gebelik geçirdim bi heves söylemiştim herkese sonra ameliyatı söyledim mecbur herkese aynı şeyi anlat geçmiş olsun adı altında yani beni yordu biraz. Yurtdışında olsam hiç söylemem de işte bayrama gittik arkadaş soruyor hayır diyemiyorsun çünkü ben de sorsam birine gizlese hoşuma gitmez gerçi kimseye var mı bebiş diye hiç sormadım çok gereksiz banane varsa var

Ben ve eşim dışında kimse bilmiyor henüz bizim de. Yakında söylemeyi planlıyorum ben de.

Kızlar gebelikte ağır kaldırmak hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu yüzden sıkıntı yaşayan oldu mu ? Ben bugün biraz ağır çöp çıkardım sonra karnimda ağrı oldu çok pişman oldum siz en fazla kaç kiloya kadar kaldiriyorsunuz gün içinde ?

Ya ben aslında böyle şeylere inanmıyorum. Burda hamile olan arkadaşlar var büyük çocukları var 1-2 yaşında. 1 yaşında çocuk 10 kilo vardır hiç mi çocuklarını kaldırmıyorlar mesela?
Dr. Kağan Kocatepe normal rutin alışkanlık ve davranışlarımız bebeği etkilemez diyor. Hem öyle bir koruma mekanizması içindeki vücut.
Öte yandan kanama lekelenme varsa tabiki de dikkat etmek gerek ama. Dün biz eşimle bazaların ayaklarını değiştirdik eşim kaldırdı bazayı ben taktım ama çok efor harcadım 2 bazaya taktık. Zaten kanama olmuştım 10 gün önce kahverengiye dönmüştü kanamam yine biraz pembe lekelenme gördüm. Ondan mı dün yürüyüş yaptım yoksa ondan mı bilinmez? Allaha emanet.
Gün içinde oturarak çalışan da var akşama kadar ayakta duranda. Düşecek bebek 9 ay yatsan düşer düşmeyecek bebek 9 ay amuda kalkık dursan düşmez demişti bi dr. İçinizi ferah tutun.

Çocukları kaldırıyorum mecbur ama kasık ağrısı oluyor kaldırdıkça.

İçime su serptin

M MaviMabellee hadi yaa doğru kötü düşünmemek lazım normalde böyle şeylerden korkmam ama normalden daha ağırdı birde ağrı olunca korktum ister istemez
Bi kere bende bazayi acmistim oyle zor kalisti o gun agrim olmustu ben de korkmustum ama sonra millet neler neler yapiyor diye kendimi telkin etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…