- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 43
aminnn canimben özellikle senin söyleyeceğin anı çok merak ediyorum çok özel görüntüler çıkacak ortaya benceAllah o günleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin
Hayırlı olsunBenim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kızAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canımBenim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kızAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ya çok güzel bi haber prenses geliyorrrBenim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kızAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırla sağlıkla gelsin kızınızBenim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kızAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
bende senin gibi dusunuyorum ama esim acaba yaptirsak mi diyor bakalim dr randevusunda netlik kazanir artik. benim cevremde de var, dr un kromozom sorunu var yada engelli dogacak deyip saglikla doganlarKızlar benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama ben ikili test yadaa diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Bu artık benim Bi parçam onun engelli yada engelsiz olacağını bilmek benim için ne fark ederki. Hem ikili yada buna benzer testlerde olumsuz çıkıp doğunca sağlıklı olan okadar çocuk var ki.
Ben yaptırıcam ama ne olursa olsun asla etkilenmicem. Sağlıklı olduğunu öğrenince sevinicem o kadarKızlar benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama ben ikili test yadaa diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Bu artık benim Bi parçam onun engelli yada engelsiz olacağını bilmek benim için ne fark ederki. Hem ikili yada buna benzer testlerde olumsuz çıkıp doğunca sağlıklı olan okadar çocuk var ki.
Bende hiç tatlı yemiyorum hep ekşi istiyo canım herkes erkek diyo ama ben kız istiyorum sağlı olması önceliğim tabiki ne kadarlikken öğrendinizBenim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kızAllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim 14 aylık bebeğim var gün içinde o kadar cok kaldırıyorum kucagımda dolaştırıyorum ki mecbur bir yandan emziriyorum vs. Günlük vücudun alıstıgı rutin agırlıklarda bi sıkıntı yok. Ilkhamılelıgımde poset bile kaldırmazdım çöpleri vs hep esıme cıkart kapıya derdim simdi ohoo hepsini yapıyorum beni zorlayacağını düşündüğüm agırlıkları kaldırmıyorum sadece. Ilk hamileliğimi hasta gibi geçirmiştim o acılardan ama dip kıyı köşe hep temizliğimi yemeğimi de yapmıştım normal dogurdum son günler raflarıma kadar silip doğuma gittim. Biraz kader kısmet biraz dikkat ama düşeceği varsa düşüyor ben de buna inanıyorum cok uzucu olsa da öyle…Ya ben aslında böyle şeylere inanmıyorum. Burda hamile olan arkadaşlar var büyük çocukları var 1-2 yaşında. 1 yaşında çocuk 10 kilo vardır hiç mi çocuklarını kaldırmıyorlar mesela?
Dr. Kağan Kocatepe normal rutin alışkanlık ve davranışlarımız bebeği etkilemez diyor. Hem öyle bir koruma mekanizması içindeki vücut.
Öte yandan kanama lekelenme varsa tabiki de dikkat etmek gerek ama. Dün biz eşimle bazaların ayaklarını değiştirdik eşim kaldırdı bazayı ben taktım ama çok efor harcadım 2 bazaya taktık. Zaten kanama olmuştım 10 gün önce kahverengiye dönmüştü kanamam yine biraz pembe lekelenme gördüm. Ondan mı dün yürüyüş yaptım yoksa ondan mı bilinmez? Allaha emanet.
Gün içinde oturarak çalışan da var akşama kadar ayakta duranda. Düşecek bebek 9 ay yatsan düşer düşmeyecek bebek 9 ay amuda kalkık dursan düşmez demişti bi dr. İçinizi ferah tutun.
Canı. Hiç endişe etme bir önceki yorumda yaZdım detaylı ama 11 kgluk bebeğimi kaldırıyorum her gün banyo yaptırıyorum alt değiştiriyorum kucakta gezdiriyorum neler neler :) çöp desek az önce herkül gibi hepsini elime dolayıp kapıya çıkardım. Tabii ki dikkat et sen yine de herkesin ki farklı ama biraz doktor yorumu biraz da hissiyatla ilerliyorum acıkcası.Kızlar gebelikte ağır kaldırmak hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu yüzden sıkıntı yaşayan oldu mu ? Ben bugün biraz ağır çöp çıkardım sonra karnimda ağrı oldu çok pişman oldum siz en fazla kaç kiloya kadar kaldiriyorsunuz gün içinde ?
Aynı bende koca kavanoz turşu aldım öyle yemek için , ben dahil herkes erkek hissediyor ama bakalimBende hiç tatlı yemiyorum hep ekşi istiyo canım herkes erkek diyo ama ben kız istiyorum sağlı olması önceliğim tabiki ne kadarlikken öğrendiniz
Ben hissetmiyorum da kız çok istiyorum rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla versin inşallahAynı bende koca kavanoz turşu aldım öyle yemek için , ben dahil herkes erkek hissediyor ama bakalim
Doğru canım haklısın acemi olunca işte insan attığı adımdan korkuyor , ikinci nasip olursa bende rahat olurum insallahCanı. Hiç endişe etme bir önceki yorumda yaZdım detaylı ama 11 kgluk bebeğimi kaldırıyorum her gün banyo yaptırıyorum alt değiştiriyorum kucakta gezdiriyorum neler neler :) çöp desek az önce herkül gibi hepsini elime dolayıp kapıya çıkardım. Tabii ki dikkat et sen yine de herkesin ki farklı ama biraz doktor yorumu biraz da hissiyatla ilerliyorum acıkcası.
Amin canım kaç haftalıkBen hissetmiyorum da kız çok istiyorum rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla versin inşallahbakalım yarın gidicem doktora inşallah görürüz cinsiyetini
Aynıyız canım gün olarak yarın benim de randevum var ama cinsiyet söylemekçin erken bence.İyi akşamlar arkadaşlar yarın sabah doktora gidicem 10+3 günlük olduk cinsiyet belli olur mu bu haftalarda cinsiyeti öğrenen varmı aranizda
Doktora danıştınız mı? Peçeteye çok mu çok az mı lekelenme geldi?Kızlar bende 2 gündür şiddetli değil ama sürekli bir kasık ağrısı var. Vajinadan da ağrı ve batma hissi de oluyor. İdrar testlerim temiz çıktı. Demin de wc de peçeteye çok lekelenme geldi. Çok üzgünüm sizce birşey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?