2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güneş benim eşim anne babasını çok erken yaşta kaybetmiş. 3 erkek büyümüşler. O yüzden aileye eşe çocuğa çok düşkün. Ben beni pamuklara sarıp sarmalar diye bekliyordum açıkçası. Çünkü sokaktaki herhangi bir çocuğu bile sevebilir. Pimpiriktir, herşeyi düşünür. Ama daha önce yaşadığımız kötü olaydan ötürü kendini çok kaptırmamak İstiyor galiba yani nasip olursa çocuk doğacak modunda. O yüzden eski rutinini devam ediyor. Ekstradan üzerime düşmüyor ama bu dönemde yaşadığım mide bulantısı, kanama olaylarından dolayı tüm ev işi onda mesela. Ki ben çalışmıyorum. Sağolsun.

Ben de özel ilgi görmüyorum. Hakkını yemiyim görüyorum ama öyle ekstra bişey yok yani normal hayatımıza devam ediyoruz hamile değilmişim gibi. Ama ona göre bu böyle olmalı çünkü hamilelik psikolojisine girersem daha kötü olurmuşum. Sağlıklı olanı buymuş. Ama ben özel ilgi bekliyorum hatta geçen gün patladım dedim ki hiç çaba sarfetmeden elde ettin kıymet bimiyorsun sınanırsan anlarsın dedim. Üzüldü Tamam fiziksel olarak bir sıkıntım yok çok şükür normalim ama ruh halim için birazcık fazla ilgiye ihtiyacım var. İşte tam burada beni anlamıyor. Her şey bu kadar güzelken ben neden sürekli ağlıyorum bunu anlamıyor. Hislerimin, düşüncelerimin nasıl bu kadar altüst olduğunu sürekli nasıl kaygılar içinde olduğumu anlayamıyor. Erkekler genel olarak rahat. Ona göre bu çok doğal bir durum ve neden kendimizi strese sokalım ki. Evet mantıken öyle ama benim için hiçbir şey mantıklı ilerlemiyor artık.
Malesef bu hep böyle olacak çünkü kadın ve erkek olarak kafa yapılarımız çok farklı. İstisnalar var tabii ki.
Yetişmeyle de çok alakalı, mesela benimkinin sadece erkek kardeşleri var annesi çok küçükken vefat etmiş. Hayatında hiç kadın olmadan büyümüş. Bunlar da etkili.
Bi de bizimki ilk çocuk daha, senin gibi 3.de ne oluruz bilmiyorum artık tarlada doğurmam gerekebilir

yaa benimki de aynı şekilde 3 erkek büyümüşler.evet kardeşleri de kendisi de aileye çok düşkünler bu yüzden. ama benim de bazen erkek gibi olmamı istiyor

yaa benimki de aynı şekilde 3 erkek büyümüşler.evet kardeşleri de kendisi de aileye çok düşkünler bu yüzden. ama benim de bazen erkek gibi olmamı istiyor
Bide mesela benim eşimin acı eşiği çok yüksektir ben de 3 erkek üzerine olmuş kız çocuğuyum ve çok kıymetli büyütmüşler acı eşiğim inanılmaz düşüktür. Ben elimi kessem canım çok yanar eşim böbrek taşı düşürdü bana mısın demedi. Yatakta nefes alıp verişlerinden anladım hasta olduğunu da doktora gittik. O yüzden ben mesela kasığım biraz ağrısa bana sürekli bişey yok bişey yok diyor çünkü benim kasık ağrım 1/10 o da bunu biliyor. Her 1 dereceli ağrıda doktora gidemeyiz diyor bana ama hissettiğim 4 felan neyse ya derdim bu olsun

ay biz seninle çok benziyoruz ben de ailenin çok sonra gelen sonuncusu olarak çok kıymetli büyüdüm eşim de her türlü zorluğu görüp geçirdiği için benimkiler ona vız gelip tırs gidiyor

Canım eline sağlık
Kaçıncı çocuk: 2

ay biz seninle çok benziyoruz ben de ailenin çok sonra gelen sonuncusu olarak çok kıymetli büyüdüm eşim de her türlü zorluğu görüp geçirdiği için benimkiler ona vız gelip tırs gidiyor
Aynen zaten en büyük acıyı yaşamış olduğu için. Bazen annemle telefonda didişmeme şahit oluyor konuyu anlatıyorum tipik anne kız çatışması. Bana öyle bakıyor ki bu muydu yani diyor gözleri. Evet buydu ulan bence büyük mesele

Benim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kız Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ayyy canim daha dun bu konudan tartistik hicbir problem yoktu ama bende her sey birikmis 16 ay sonra kavusabildigimiz bi bebe, merkeze uzak oturan ben her yere gitmek icin esimi cagirmaliyim o beni birakmali, yuruyus yapamiyorum kopekler cok, esim cok yogun calisiyo sabah 7 aksam 8 bucuk eve geliyo sigara kullandigimdan mutfakta oturuyo 1 saat falan yanima geliyo o da gel diyecem oyle, adam onceden dibimden ayrilmazdi simdi boyle olduk ben şoklara giriyorum ya ona sorunca elinden geleni yapiyomus isi bitince kosa kosa eve geliyomus ona gore bi problem yokmus falan neden boyle yapiyomuşum dedim ki yani sen ne saniyosun benim icimde disimda ruhumda neler degisiyo haberin yok, ben degisiyorum dedim baya bi saydim biseyler adami da uzdum kendimi de... Galiba coo beklentiye girmemek lazim
Ay bende 4 kardeste tek kizim ayni seyi bende yasiyorum ya bire bir benim zirladigim kendimi paraladigim konuya ayip ediyosun anneni uzme, ne gerek var boyle tartismalara....la biz oyle anlasiyoz iliskimizin dinamigi bu

Gerçekten hep dominant insanlar söyler bu cümleleri nasıl dayandın onları duymaya hiç münakaşaya gitmeseydin bile sen onu kendin uygula diyip kalkar giderdim ben , sanki bir oğlan onlar doğurmuş hey Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…