• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yani canımın çektiğini yapamaz yemek yapmayı bilmiyor, garibimin durumu belli bütçesi belli doktor ilaç masrafına ancak yetişiyor gidip de alamaz o yüzden üzülmesin diye canım bişey çekse bile söylemem ona. Bizim ilk bebegimiz ,sağ olsun ev işlerinde hep yardım eder. Yemek yedim mi yemedim mi telefonla kontrol eder, bulantım var mı yok mu diye sorar, sen hiçbir işe elini sürme ben gelince yaparım der.
Sen ne güzel kalpli bir annesin ❤️❤️

M MaviMabellee hadi yaa doğru kötü düşünmemek lazım 🙈 normalde böyle şeylerden korkmam ama normalden daha ağırdı birde ağrı olunca korktum ister istemez 😔
10 aylık bebeğim hergun kaldırma gezdirme yedirme derken sayısız kaldırıyorum bişey yok şimdilik tabi ki dikkat etmek gerekir ama olacağı bişey varsa 9 ay yatsanda oluyor

Günaydın:KK43: kanamayla uyandım sabah, doktora gittik koştur koştur düşük tehlikesi varmış hiçbişey de yapmadığım halde çok üzüldüm,ilaç verdi ama bebek iyi çok şükür inşallah biiey olmaz :KK43:
Cok gecmis olsun canim. Insallah hemen geçer.
Benimde ikili için aradılar sonuç iyi çok şükür ama bi sonra ki randevu 1 ay sonra nasıl dayanıciim çok özledim 🥲
Evet ya 1 ay cok uzun süre. Bence arada kaçak doktorlara git :)
Ben ve eşim dışında kimse bilmiyor henüz bizim de. Yakında söylemeyi planlıyorum ben de.
Biz de kimseye soylemedik daha.sjmdiden sonra kime söylesem bir dünya alınganlık yapacak
En iyisi hiç söylememek mi diyorum 🤣
Benim Çin Rus ve maya takvimi kız diyordu. Sadece ekşi yedim canım başka bişey istemedi hiç. Dün fetal DNA sonucum geldi kız 🥰 Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde bütün takvimler kiz gosteriyir. Eşimde ilk gunden beri kiz hissediyor. Ama benim.icimde %10 dilimli bir erkek hissiyati var 🤣🤣🤣
Kızlar benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama ben ikili test yadaa diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Bu artık benim Bi parçam onun engelli yada engelsiz olacağını bilmek benim için ne fark ederki. Hem ikili yada buna benzer testlerde olumsuz çıkıp doğunca sağlıklı olan okadar çocuk var ki.
Ben de yaptjrmayi düşünmüyorum ama bazan ikili testte cinsiyet gosteriyor diye de yaptırım diyorum. Bide ben cok merak ederim hereeyi bilmek daha iyi hissettiriyor.
Kızlar eşleriniz üzerinize düşüyor mu merak ettim? Böyle işte canınız bir şey istediğinde yapmaya, almaya çalışıyor mu? Hamilesiniz diye özel ilgi gösteriyor mu?
Bu benim üçüncü hamileliğim, eşim sağ olsun gerçekten iyi bir eştir ama hiç özel ilgi görmedim. Bazen ayar oluyorum. Hormonların dda etkisi ile iyice gözüme batıyor. Gıcık oluyorum.

Canim benim.ilk hamileligimde bozar uzerime dustu. Hergun bana yiyecek birseylwr aljp geliyordu. Ben okuldan gelince yemek hazirliyordu onu kaybettik.
Bunda da ikimizde hamile değilmişim gibi davranıyoruz 🤣 gecen haftaya kadar oda emin olmadi bağlanmak istemedi bence. Ama simdi biraz fark var gibi.kavga ettiğimde cok alınır cok kuserdi. Balik burcu kendisi. Simdi bakiyorum bir gün sonra normal davranmaya calisiyor gibi hissediyorum. Onun dışında pek bir ilgisi yok. Zaten ben cok ağlıyorum herseye bence hic karışmak istemiyor 🤣🤣🤣

Çok şükür gecte olsa aranız duzelmis, inşallah hala kocasından çekenler bi gün yüzü görür 😔 ne çilekeş kadınlar var… Annemin evi ilkokula bakıyor, cocuklari alma saatinde baba anneyi dövmeye başladı çığlık kiyamet bende balkondan polisss diye bas bas bağırıyorum ama adamın yanındakiler film seyreder gibi sesini çıkarmadan izliyorlar 😡 kendini bisey sanan erkekleri ayaklarimin altına alıp çiğnemek istiyorum 😤
Ah canım kadınlar kıymet bilmeyenin eline düşünce hayatları hiç olup gidiyor. Ama elimizden gelen bişey var . Biz kadınlar bu erkeklerin anneleri olarak önce onlara insan olmayı insana nasıl davranılmasını gerektiğini öğretmemiz lazım. insana değer veren merhamet eden erkek kadına da çocuğa da yaşlıya da eminim ayrı bir özenli davranır. Erkektir yapar anlayışınıkaba kuvvetin akıl zayifligindan ileri geldiğini bizim öğretmemiz lazım . Kadınların hayatını yine biz kadınlar düzeltebiliriz.

Çok şükür gecte olsa aranız duzelmis, inşallah hala kocasından çekenler bi gün yüzü görür 😔 ne çilekeş kadınlar var… Annemin evi ilkokula bakıyor, cocuklari alma saatinde baba anneyi dövmeye başladı çığlık kiyamet bende balkondan polisss diye bas bas bağırıyorum ama adamın yanındakiler film seyreder gibi sesini çıkarmadan izliyorlar 😡 kendini bisey sanan erkekleri ayaklarimin altına alıp çiğnemek istiyorum 😤
Geçen ramazan kayınvalidem bana diyor ki erkek evin işini yapmamaliymis, karısına yardım etmemeliymis, ben de dedim ki kadın işte çalışarak kocasına destek olup evinin işini yemeğini yapıyorsa erkek de karısına ev işinde yardım edebilir dedim . Hayır dedi benim akrabalarimin kızları da çalışıyor ama her işi kadın yapıyor kocaları değil dedi. sen neden böylesin neden kadınların ezilmesini yorulmasını hayattan keyif almamamalarini istiyorsun dedim. Senin için erkeği bu kadar özel yapan nedir dedim. yoo özel olduğu için değil kadının işini erkek yapmamalı dedi. Neden kadın işi olsun . Neden toplumsal hayattaki işlere cinsiyet yüklüyorsun dedim . Ben senin görüşüne katılmıyorum kadın çalışsa da çalışmasa da erkek karısına yardım edebilir dedim. Eşimde destek verdi bana . Kayinbabami kendine köle eden kadın söylüyor bunlari

Ah canım kadınlar kıymet bilmeyenin eline düşünce hayatları hiç olup gidiyor. Ama elimizden gelen bişey var . Biz kadınlar bu erkeklerin anneleri olarak önce onlara insan olmayı insana nasıl davranılmasını gerektiğini öğretmemiz lazım. insana değer veren merhamet eden erkek kadına da çocuğa da yaşlıya da eminim ayrı bir özenli davranır. Erkektir yapar anlayışınıkaba kuvvetin akıl zayifligindan ileri geldiğini bizim öğretmemiz lazım . Kadınların hayatını yine biz kadınlar düzeltebiliriz.
Cok haklisin canim umarim bunun farkinda olmayan kadinlar da yaptigi yanlisi en kisa zamanda farketip hatalarini duzeltirler. Insan yetistirmek apayri bir meziyet...
Geçen ramazan kayınvalidem bana diyor ki erkek evin işini yapmamaliymis, karısına yardım etmemeliymis, ben de dedim ki kadın işte çalışarak kocasına destek olup evinin işini yemeğini yapıyorsa erkek de karısına ev işinde yardım edebilir dedim . Hayır dedi benim akrabalarimin kızları da çalışıyor ama her işi kadın yapıyor kocaları değil dedi. sen neden böylesin neden kadınların ezilmesini yorulmasını hayattan keyif almamamalarini istiyorsun dedim. Senin için erkeği bu kadar özel yapan nedir dedim. yoo özel olduğu için değil kadının işini erkek yapmamalı dedi. Neden kadın işi olsun . Neden toplumsal hayattaki işlere cinsiyet yüklüyorsun dedim . Ben senin görüşüne katılmıyorum kadın çalışsa da çalışmasa da erkek karısına yardım edebilir dedim. Eşimde destek verdi bana . Kayinbabami kendine köle eden kadın söylüyor bunlari
Wayyyy teyze cok zeki maasallah 😂😂 kocam bana hizmet edebilir ama kiymetli oglumu sen yoramazsin mesaji vermis sana. Helal olsun esine o da seni savunmus 👏 Kadinlar disarda calisinca erkek isi olmuyor, erkekler evde calisinca sen yapma kadin isi, traji komik...
Rahmetli babam her sabah okula gitmeden once cayi demler kahvaltimizi hazirlardi (annemi uyandirmaya kiyamazdi) sonra evden bizle beraber ise cikardi. Esime ilk soyledigimde cokkk sasirdi babami taniyinca da daha cokk 😅 ilk seneler yapmasa da sonra cayi demleme vs isleri yavas yavas ona yukledim, bizim evde Turkan Soray kurallari var der 😁 Annesi alistirmadiysa yada babasindan gormediyse gorev bize dusuyor artik 😉

Canım ya bu saat olmuş ugrasmissin sağ olasın :) Ben de mesajlarınızı okuyordum.
Yaşım 32, sehir Eskişehir ve 2. Çocuk :)
Son 4 gundur geceleri sifir uyku. Gunduz de uykusuzluktan ölüyorum ısrarla uyumuyorum ama gece olunca yine gidiyor. 🤦‍♀️ dedim geceyi degerlendirim

Cok haklisin canim umarim bunun farkinda olmayan kadinlar da yaptigi yanlisi en kisa zamanda farketip hatalarini duzeltirler. Insan yetistirmek apayri bir meziyet...

Wayyyy teyze cok zeki maasallah 😂😂 kocam bana hizmet edebilir ama kiymetli oglumu sen yoramazsin mesaji vermis sana. Helal olsun esine o da seni savunmus 👏 Kadinlar disarda calisinca erkek isi olmuyor, erkekler evde calisinca sen yapma kadin isi, traji komik...
Rahmetli babam her sabah okula gitmeden once cayi demler kahvaltimizi hazirlardi (annemi uyandirmaya kiyamazdi) sonra evden bizle beraber ise cikardi. Esime ilk soyledigimde cokkk sasirdi babami taniyinca da daha cokk 😅 ilk seneler yapmasa da sonra cayi demleme vs isleri yavas yavas ona yukledim, bizim evde Turkan Soray kurallari var der 😁 Annesi alistirmadiysa yada babasindan gormediyse gorev bize dusuyor artik 😉
Ay bide eşimi diğer oğlu kadar sevmez aslında. Ne zaman ona ihtiyacı olsa eşimin tüm kapıları yüzüne kapatır, hicbir konuda şimdiye kadar bize yardımcı olduğunu bilmem. Ama kayinbabam evde kahvaltı hazırlar, evi süpürür,gel gel git git adam emrinden dışarı çıkmaz asla. Ondan izinsiz hiçbir kararı vermez ondan izinsiz bir adım atmaz

Ay bide eşimi diğer oğlu kadar sevmez aslında. Ne zaman ona ihtiyacı olsa eşimin tüm kapıları yüzüne kapatır, hicbir konuda şimdiye kadar bize yardımcı olduğunu bilmem. Ama kayinbabam evde kahvaltı hazırlar, evi süpürür,gel gel git git adam emrinden dışarı çıkmaz asla. Ondan izinsiz hiçbir kararı vermez ondan izinsiz bir adım atmaz
Allah muhabbetlerini bozmasin, mutlu olsunlar ama baskalarinin mutsuzluguna da sebep olmasinlar. Bazi anne babalar cocuklarinin artik kendi hayatlari oldugunu kavrayamiyorlar, ihtiyaclari oldugunda tabii yanlarinda olucaz ama herseyin bir olcusu var. Dedigin gibi cocuklarindan birini kurban olarak goren ailede cok, ilk onu ararlar, her islerini ona gordururler diger kardeslerin de bu durum isine geldiginden seslerini cikarmazlar. Adalet heryerde olmali...

Kendisi olayı çözmüş ama ruhunda sadistlik var demek ki başkası çeksin istiyor ondan böyle filozof yorumlar yapıyor. Erkek anneleri çok fena bazen çooook… benim de kayınvalidem bişey anlatsan “napcan kızım idare, napcan kızım kadınların işi” bu tip yorumları hayat felsefesi yapmış bir kadın asla özel hiç birseyimizi anlatmıyorum artık kafa belli…

Back