• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba konu akışını bozacak belki ama bir sorum olacak. 2 hafta sonra ikili test için doktora gitmem gerekiyor bunun için sadece kendi doktorumdan randevu almam yeterli mi yoksa farklı bir bölümden de almalı mıyım ?

Aynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm 😀 cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı 👵🏼 dedi içimdeki teyze 😅 ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye 🥶 Erzurum da böyle bir adet var mi?
Bence en doğrusunu yapıyorlar şu an ofiste yabancı çalışma arkadaşlarım 22 derece klimada mutlu Mesut çalışırken ben üzerime hırka almama rağmen üşüyorum 🥶 ben de biraz soğuğa alışsın istiyorum

En iyisini yapıyorsunuz fazla hazırlığa gerek yok hakkaten. Evet biz Türkler çok pimpirikliyiz rahmetli babamın sabah uyandığımızda ilk söylediği şey ayağınıza corap, sırtınıza hirka giyin olurdu 🥰 en güzeli rahat büyütmek... Umarım evdeki pimpirikli kocayla bunu basarabilirim 🙃
Ahaha hakkatten ya, eminim şu uykudan uyanınxa çocupun sırtına bez koymak bi tek bizde vardır 😀
3 yıl önce italya’ya gitmiştim bi müzede zenci bir bebeğin hırka giydiğini gördüm yelek bizimkiler gibi 😀 eşime baksana yelek giymede tek değiliz dedim kadın döndü bana türkçe olarak dedi ki eşim türk 🤣 kadın da zenci bu arada 😀

Kızlar bebek arabası ve otokoltuktan konuşmuşsunuz. Ben Kraft venice kabin boy aldım oğluma, o kadar kullanışlı ki. Tek elle aç kapa, bir de yer kaplamıyor. Hafif de. Kardeşi doğuncaya kadar oğlum kullanır, zamanı gelince de kardeşi kullanır. Çünkü biz akşam yürüyüşüne çıkıyoruz haftada 4-5 kez. Bize şarttı yani. Otokoltuk da yoyko bear 360 derece dönen, 2 kademe yatandan aldım. Dönme özelliği çok güzel, bebeği koltuğuna koyarken büyük kolaylık. Konforlu ve güvenli de. Araba kullanırken aklım oğlumda kalmıyor. Yatağı da söyleyim :) Kraft friday aldım, içinin yatağını da yataş tan aldım. Çok memnun kaldım. Tayinimiz çıkınca oğlumun odasını ayıracağız. Bebek doğmadan da yatak dolap vs alacağız oğluma . Beşiğini de kardeşi kullanacak inşallah
Ben de deneyimli annelerden aynı şekilde portatif ve pratik bir araba olan inglesina triology önerisi aldım.

Ben de deneyimli annelerden aynı şekilde portatif ve pratik bir araba olan inglesina triology önerisi aldım.
Fiyatından haberiniz var mı? 20000 civarı 😞
Eşimin cümlesi kulağımda çınlıyor. Ohaaa çocuğa heryere götürmek için taksi tutsam daha az ücret öderim ahdjah

Kızlar bebek arabası ve otokoltuktan konuşmuşsunuz. Ben Kraft venice kabin boy aldım oğluma, o kadar kullanışlı ki. Tek elle aç kapa, bir de yer kaplamıyor. Hafif de. Kardeşi doğuncaya kadar oğlum kullanır, zamanı gelince de kardeşi kullanır. Çünkü biz akşam yürüyüşüne çıkıyoruz haftada 4-5 kez. Bize şarttı yani. Otokoltuk da yoyko bear 360 derece dönen, 2 kademe yatandan aldım. Dönme özelliği çok güzel, bebeği koltuğuna koyarken büyük kolaylık. Konforlu ve güvenli de. Araba kullanırken aklım oğlumda kalmıyor. Yatağı da söyleyim :) Kraft friday aldım, içinin yatağını da yataş tan aldım. Çok memnun kaldım. Tayinimiz çıkınca oğlumun odasını ayıracağız. Bebek doğmadan da yatak dolap vs alacağız oğluma . Beşiğini de kardeşi kullanacak inşallah
Ss aldım. Kraft venice göremedim trendyolda beni linkler misin 😀

Fiyatından haberiniz var mı? 20000 civarı 😞
Eşimin cümlesi kulağımda çınlıyor. Ohaaa çocuğa heryere götürmek için taksi tutsam daha az ücret öderim ahdjah
Yoktu, öğrenmiş oldum. ben ilk kez anne olacağım nasipse. o yüzden markaları fiyatları çok bilmiyorum birşeyler duydukça fiyatlarına bakıp kıyaslayacağım. Şimdi burdaki fiyata bakınca ınglesina trilogy, maxi cosi den birazcık daha pahalı sadece o da ciddi bir fark değil. ama işte ne yazık ki Türkiye’de bu kadar pahalı bunlar. 🙁 biliyorum her anne evladına en iyisini yapmaya çalışır ama Türkiye’de fiyatları görünce eşinize de hak veriyorum 🙂

Kızlar merhaba konu akışını bozacak belki ama bir sorum olacak. 2 hafta sonra ikili test için doktora gitmem gerekiyor bunun için sadece kendi doktorumdan randevu almam yeterli mi yoksa farklı bir bölümden de almalı mıyım ?
Kendi doktorun yeterli. İkili test kan testi zaten.

Eklentiler

• 6B5AA013-78B6-479B-AA6C-E0AA15A58B63.png
    6B5AA013-78B6-479B-AA6C-E0AA15A58B63.png
    216,9 KB · Görüntüleme: 44
Ya bunu ben de düşünüyorum arada ama etrafımda anne olan herkes bir içgüdü ile herşeyi yapabildiklerini söylüyor 🤗 stres etmektense zamanı gelince yaşamayı tercih ediyorum. Asla ameliyat olamam derdim başıma bu yolda dış gebelik geldi. Ameliyat da oldum iyileştim de sonra tekrar hamile de kaldım. Başa gelen çekiliyor ya 😀
Ya zaten bu panik ataklari boşuna olmadim ben. Basima gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. İnsan neyi yapamam diyorsa yapiyor.
4 ay vajinusmus yaşadım. Cok agrili ve sancılı hir surecti. Sonrasinda da oyle cok rahat değildim.. Dogum hikayelerini dinlerken put gibi kestiriyorum ilk hamileligimde. Nasil doğuracak diye. Hop kurtaj cikti mi. Bana sakinleştirici verip ameliyathane götürdüler. Ben yapamam diye ağlıyordum. Ayildigim gibi lavaboya gidip kendimi kontrol ettim 🤦‍♀️🤣 baktim hersey normal. Ondan sonra bu vajinusmustan tam anlamiyla kurtuldum diyebilirim. Hersey bir deneyim. Neyi yapamam dersen bal gibi yapiyorsun

Aynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm 😀 cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı 👵🏼 dedi içimdeki teyze 😅 ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye 🥶 Erzurum da böyle bir adet var mi?
buna ben de katılıyorum hatta evlenirken tabağım çanağım bile yoktu evlendikten sonra aldım😄
ama Türkiye’de malesef son birkaç ayda tepetaklak olduk diyebilirim her şeyin fiyatı en az 3’e katladı. Kazandığımız parada bir değişiklik yok piyasa zaten berbat. Biz iş yerinde bir elektrik faturası ödüyoruz akıllara zarar. Daha da zam gelecek deniyor. Zam gelmeden ne alırsak kar gözüyle bakıyoruz artık malesef..🥲

Ya zaten bu panik ataklari boşuna olmadim ben. Basima gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. İnsan neyi yapamam diyorsa yapiyor.
4 ay vajinusmus yaşadım. Cok agrili ve sancılı hir surecti. Sonrasinda da oyle cok rahat değildim.. Dogum hikayelerini dinlerken put gibi kestiriyorum ilk hamileligimde. Nasil doğuracak diye. Hop kurtaj cikti mi. Bana sakinleştirici verip ameliyathane götürdüler. Ben yapamam diye ağlıyordum. Ayildigim gibi lavaboya gidip kendimi kontrol ettim 🤦‍♀️🤣 baktim hersey normal. Ondan sonra bu vajinusmustan tam anlamiyla kurtuldum diyebilirim. Hersey bir deneyim. Neyi yapamam dersen bal gibi yapiyorsun
This is hayat 😀

Bebek arabasına baktığına emin misin 😀 Bunlar gereksiz marka arabalarin fiyatlari bence, daha hesaplısını da bulabilirsin. Mesela bu takım burda $300 Eki Görüntüle 3103253
Ay ben bu modeli cok beğeniyorum. Ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Cok havali görünüyor gözüme 🤣🤣🤣🤣

Ben oğlumda nuna pepp luxx almıştım internetten ikinci el pusetiyle aparatını almıştım bir kaç ay önce kadar arabamız çalındı malesef hamile kalmak hesapta yoktu o yüzden çok üzülmemiştim ama üstüne hamile kalınca baya bi üzüldüm 3 sene önce bin lira olan araba 2.800 olmuş yine de araba alacaklara tavsiyemdir sepeti biraz küçük ama sağlam bi araba

Back