Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en doğrusunu yapıyorlar şu an ofiste yabancı çalışma arkadaşlarım 22 derece klimada mutlu Mesut çalışırken ben üzerime hırka almama rağmen üşüyorum ben de biraz soğuğa alışsın istiyorumAynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı dedi içimdeki teyze ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye Erzurum da böyle bir adet var mi?
Ahaha hakkatten ya, eminim şu uykudan uyanınxa çocupun sırtına bez koymak bi tek bizde vardırEn iyisini yapıyorsunuz fazla hazırlığa gerek yok hakkaten. Evet biz Türkler çok pimpirikliyiz rahmetli babamın sabah uyandığımızda ilk söylediği şey ayağınıza corap, sırtınıza hirka giyin olurdu en güzeli rahat büyütmek... Umarım evdeki pimpirikli kocayla bunu basarabilirim
Ben de deneyimli annelerden aynı şekilde portatif ve pratik bir araba olan inglesina triology önerisi aldım.Kızlar bebek arabası ve otokoltuktan konuşmuşsunuz. Ben Kraft venice kabin boy aldım oğluma, o kadar kullanışlı ki. Tek elle aç kapa, bir de yer kaplamıyor. Hafif de. Kardeşi doğuncaya kadar oğlum kullanır, zamanı gelince de kardeşi kullanır. Çünkü biz akşam yürüyüşüne çıkıyoruz haftada 4-5 kez. Bize şarttı yani. Otokoltuk da yoyko bear 360 derece dönen, 2 kademe yatandan aldım. Dönme özelliği çok güzel, bebeği koltuğuna koyarken büyük kolaylık. Konforlu ve güvenli de. Araba kullanırken aklım oğlumda kalmıyor. Yatağı da söyleyim :) Kraft friday aldım, içinin yatağını da yataş tan aldım. Çok memnun kaldım. Tayinimiz çıkınca oğlumun odasını ayıracağız. Bebek doğmadan da yatak dolap vs alacağız oğluma . Beşiğini de kardeşi kullanacak inşallah
Fiyatından haberiniz var mı? 20000 civarıBen de deneyimli annelerden aynı şekilde portatif ve pratik bir araba olan inglesina triology önerisi aldım.
Ss aldım. Kraft venice göremedim trendyolda beni linkler misinKızlar bebek arabası ve otokoltuktan konuşmuşsunuz. Ben Kraft venice kabin boy aldım oğluma, o kadar kullanışlı ki. Tek elle aç kapa, bir de yer kaplamıyor. Hafif de. Kardeşi doğuncaya kadar oğlum kullanır, zamanı gelince de kardeşi kullanır. Çünkü biz akşam yürüyüşüne çıkıyoruz haftada 4-5 kez. Bize şarttı yani. Otokoltuk da yoyko bear 360 derece dönen, 2 kademe yatandan aldım. Dönme özelliği çok güzel, bebeği koltuğuna koyarken büyük kolaylık. Konforlu ve güvenli de. Araba kullanırken aklım oğlumda kalmıyor. Yatağı da söyleyim :) Kraft friday aldım, içinin yatağını da yataş tan aldım. Çok memnun kaldım. Tayinimiz çıkınca oğlumun odasını ayıracağız. Bebek doğmadan da yatak dolap vs alacağız oğluma . Beşiğini de kardeşi kullanacak inşallah
Yoktu, öğrenmiş oldum. ben ilk kez anne olacağım nasipse. o yüzden markaları fiyatları çok bilmiyorum birşeyler duydukça fiyatlarına bakıp kıyaslayacağım. Şimdi burdaki fiyata bakınca ınglesina trilogy, maxi cosi den birazcık daha pahalı sadece o da ciddi bir fark değil. ama işte ne yazık ki Türkiye’de bu kadar pahalı bunlar. biliyorum her anne evladına en iyisini yapmaya çalışır ama Türkiye’de fiyatları görünce eşinize de hak veriyorumFiyatından haberiniz var mı? 20000 civarı
Eşimin cümlesi kulağımda çınlıyor. Ohaaa çocuğa heryere götürmek için taksi tutsam daha az ücret öderim ahdjah
Kendi doktorun yeterli. İkili test kan testi zaten.Kızlar merhaba konu akışını bozacak belki ama bir sorum olacak. 2 hafta sonra ikili test için doktora gitmem gerekiyor bunun için sadece kendi doktorumdan randevu almam yeterli mi yoksa farklı bir bölümden de almalı mıyım ?
Yaa hayırlısı olsun inşallah cinsiyet kesinleşince yazın mutlaka bizeBenim erkek görünüyor ailelerimiz de erkek diyor bi ben kız olabilir diyorum bakalım
Şişlikler gitmiştir kuzum. Hep hazımsızlık oluyor yaGeçmiş olsun cnm bende bi kaç gün önceye göre nerdeyse 1 kg az çıkıyorum normal mi bu acaba
Şu an satılmamaktadır diyorSs aldım. Kraft venice göremedim trendyolda beni linkler misin
Ya zaten bu panik ataklari boşuna olmadim ben. Basima gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. İnsan neyi yapamam diyorsa yapiyor.Ya bunu ben de düşünüyorum arada ama etrafımda anne olan herkes bir içgüdü ile herşeyi yapabildiklerini söylüyor stres etmektense zamanı gelince yaşamayı tercih ediyorum. Asla ameliyat olamam derdim başıma bu yolda dış gebelik geldi. Ameliyat da oldum iyileştim de sonra tekrar hamile de kaldım. Başa gelen çekiliyor ya
buna ben de katılıyorum hatta evlenirken tabağım çanağım bile yoktu evlendikten sonra aldımAynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı dedi içimdeki teyze ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye Erzurum da böyle bir adet var mi?
Kraft a9 serisi de çok güzel. Onu düşünebilirsin . Bizimkinin abisi oluyor :)Ss aldım. Kraft venice göremedim trendyolda beni linkler misin
This is hayatYa zaten bu panik ataklari boşuna olmadim ben. Basima gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. İnsan neyi yapamam diyorsa yapiyor.
4 ay vajinusmus yaşadım. Cok agrili ve sancılı hir surecti. Sonrasinda da oyle cok rahat değildim.. Dogum hikayelerini dinlerken put gibi kestiriyorum ilk hamileligimde. Nasil doğuracak diye. Hop kurtaj cikti mi. Bana sakinleştirici verip ameliyathane götürdüler. Ben yapamam diye ağlıyordum. Ayildigim gibi lavaboya gidip kendimi kontrol ettim baktim hersey normal. Ondan sonra bu vajinusmustan tam anlamiyla kurtuldum diyebilirim. Hersey bir deneyim. Neyi yapamam dersen bal gibi yapiyorsun
Bende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuzKızlar kıştan kalma bir meyveyi nerde bulurum ki. Olmasa da olur da aklıma düştü bi kere
Ay ben bu modeli cok beğeniyorum. Ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. Cok havali görünüyor gözümeBebek arabasına baktığına emin misin Bunlar gereksiz marka arabalarin fiyatlari bence, daha hesaplısını da bulabilirsin. Mesela bu takım burda $300 Eki Görüntüle 3103253
İşte tamda canım o istedi canınız çekmesin diye yazmadım arayacağız bugünBende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Yani 4000 tl diyor , bütçemize uyar buKraft a9 serisi de çok güzel. Onu düşünebilirsin . Bizimkinin abisi oluyor :)
Kraft A9 Plus Bebek Arabası Gri Fiyatı B A9 / GRI
Kraft A9 Plus Bebek Arabası Gri en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com