Birsürü yaz meyvesi varken aklına kış meyvesi mi düştü ah hamilelik aahhhKızlar kıştan kalma bir meyveyi nerde bulurum ki. Olmasa da olur da aklıma düştü bi kere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsürü yaz meyvesi varken aklına kış meyvesi mi düştü ah hamilelik aahhhKızlar kıştan kalma bir meyveyi nerde bulurum ki. Olmasa da olur da aklıma düştü bi kere
İnternet veya migrostan olabilir bilemedimKızlar kıştan kalma bir meyveyi nerde bulurum ki. Olmasa da olur da aklıma düştü bi kere
Eksi kırka ben çıksam donarım çocuğumu alıştırana kadar ahdjhaAynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı dedi içimdeki teyze ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye Erzurum da böyle bir adet var mi?
Benim hepsi yapıldı normal sonuçlar sperm dna sperm fısh hepsi normal pıhtılaşma da yatkınlık gar diye iğne de kullanıyorum ecoprin dePıhtılaşma testiniz nasıl çıktı bende hafif pıhtılaşma var mesela ama ilaç kullanmadan hamile bile kalamıyorum bir de sperm dna testi yaptırdınız mı?
Ay evet doğmamış çocuğa don biçmek bizim burada da çok kullanılır. Biz de aşırı hazırlık yapmayız öyle kötü bir şey olursa üzülmemek için. İlk giyeceği şeyleri almak mantıklı. Sonrası kervan yolda düzülür.Aynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı dedi içimdeki teyze ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye Erzurum da böyle bir adet var mi?
Sen yine eşten kurtarıyorsun, biz ikimizde senin gibi üşüyen tipiz cocuk hergun sauna partisi yapar artık o iklimde doğup büyümenin de çok etkisi var. O soğuklarda Turk arkadaşlardan bebegini cikarip hava aldıran hic görmedim yapsalarda cocuk hemen zatürre olurEksi kırka ben çıksam donarım çocuğumu alıştırana kadar ahdjha
Ama şöyle bi durum var ki annem beni hep sıcağa alıştırmış şu yaz gününde atlet, çorap giymesem zatüre olurum o derece. O yüzden çocuğu giydirme işini eşime bırakıcam. Çünkü o hiç üşümez, yavrum da öyle olsun
İsim yazmadım ki kimsenin canı çekmesin ne bileyim iki gündür aklımda bulamam diye de kendimi sıkmamaya çalışıyorumBirsürü yaz meyvesi varken aklına kış meyvesi mi düştü ah hamilelik aahhh
Migrosa baktım yok internette de kurusu var olmazsa kurusunu arayacağım akşamaİnternet veya migrostan olabilir bilemedim
Ay yoksa Trabzon hurması mıMigrosa baktım yok internette de kurusu var olmazsa kurusunu arayacağım akşama
Yok o değil onu da hiç duymadımAy yoksa Trabzon hurması mı
En iyisini yapıyorsunuz fazla hazırlığa gerek yok hakkaten. Evet biz Türkler çok pimpirikliyiz rahmetli babamın sabah uyandığımızda ilk söylediği şey ayağınıza corap, sırtınıza hirka giyin olurdu en güzeli rahat büyütmek... Umarım evdeki pimpirikli kocayla bunu basarabilirimAy evet doğmamış çocuğa don biçmek bizim burada da çok kullanılır. Biz de aşırı hazırlık yapmayız öyle kötü bir şey olursa üzülmemek için. İlk giyeceği şeyleri almak mantıklı. Sonrası kervan yolda düzülür.
Valla bizde öyle bir gelenek yok dışarıda bekletme gibi ama ben mutlaka 10 dk da olsa kucağımda çıkarırdım çocukları dışarı markete olsun, kısa bir gezmeye olsun. Ya da balkona filan yaz kış Çocuk dediğini çok eve tıkmamak lazım. Hava aldırmak lazım diye düşünüyorum. Ben de norveçte sanırım her gün 1 saat öğle uykusunu dışarıda uyuttuklarını okumuştum İnternette Mantıklı aslında ya Türkiyede çok korumacı yetişiyor çocuklar.
Aaa hazır aklıma gelmişken yazayım o zaman Cennet hurması ya da Trabzon hurması deniyor çok güzel süt yapıyor aklınızda bulunsun.Yok o değil onu da hiç duymadım
Teşekkür ederim canım eşimde bakacakmış bulamazsada olsun artıkAaa hazır aklıma gelmişken yazayım o zaman Cennet hurması ya da Trabzon hurması deniyor çok güzel süt yapıyor aklınızda bulunsun.
İnşallah bulursun sen de canının çektiği şeyi
Amerikadaymışsınız, bence çevre de önemli. Sürekli aaa çocuk üşür, çorap giydir, sırtına bez koy diyen eş dost komşu olmayacağı için biraz daha rahat büyür diye düşünüyorum. Çevre faktörü de önemliEn iyisini yapıyorsunuz fazla hazırlığa gerek yok hakkaten. Evet biz Türkler çok pimpirikliyiz rahmetli babamın sabah uyandığımızda ilk söylediği şey ayağınıza corap, sırtınıza hirka giyin olurdu en güzeli rahat büyütmek... Umarım evdeki pimpirikli kocayla bunu basarabilirim
Yıllar önce kuzenim de esine sizin gibi mevsimi dışında bir meyve almıştı internetten. Hamileler için ‘aşerenler manavı’ var internette, benzer sitelerde vardır mutlaka bir bakın isterseniz.Kızlar kıştan kalma bir meyveyi nerde bulurum ki. Olmasa da olur da aklıma düştü bi kere
Evet hemde cookk onemli Burda doğan Türk çocukların hepsi yanık zaten kışın bile anneler tişörtün üstüne zor hirka giydiriyor, hepsi yaz kış buzlu su içiyor yine don lu bi laf aklıma geldi bu sefer söylemeyim alismadigimizdan bize tuhaf geliyor..Amerikadaymışsınız, bence çevre de önemli. Sürekli aaa çocuk üşür, çorap giydir, sırtına bez koy diyen eş dost komşu olmayacağı için biraz daha rahat büyür diye düşünüyorum. Çevre faktörü de önemli
Ahaha anladım anladım öyle ama valla Neyse doğsun da bebeler işte biraz da çocuğun durumuna göre şekillenir.Evet hemde cookk onemli Burda doğan Türk çocukların hepsi yanık zaten kışın bile anneler tişörtün üstüne zor hirka giydiriyor, hepsi yaz kış buzlu su içiyor yine don lu bi laf aklıma geldi bu sefer söylemeyim alismadigimizdan bize tuhaf geliyor..
Teşekkür ederim canım hemen bakayımYıllar önce kuzenim de esine sizin gibi mevsimi dışında bir meyve almıştı internetten. Hamileler için ‘aşerenler manavı’ var internette, benzer sitelerde vardır mutlaka bir bakın isterseniz.