Ya ayva bulamazsanız gamze yaptırırız çocuklara yeter ki para olsun ahdjahhdBende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ayva bulamazsanız gamze yaptırırız çocuklara yeter ki para olsun ahdjahhdBende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
pgt yi deneyebilirsiniz. En azından spermle yumurta döllendikten sonra bi problem oluşuyor mu onu görürsünüz. Zaten sağlıklı embriyo oluşuyorsa o zmn rahim içi veya işte diğer şeylere yönelebilirsiniz. Burada hiç bi sorunu olmadığı halde sperm ve yumurtanın döllenmesinde kromozom bozukluğu olanlar vardı inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğinize kavuşursunuzBenim hepsi yapıldı normal sonuçlar sperm dna sperm fısh hepsi normal pıhtılaşma da yatkınlık gar diye iğne de kullanıyorum ecoprin de
Ya ayvayı bende aradım bulamadım. Annem bende çok fazla ayva yemiş ama bol tüylü olmak dışında bi etkisi olmamış bende ablamda çocuklarının yanağına ayva bastı o da öyle duymuş onun çocukları gamzeli bende onu denicemBende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Benim canımın istediğinden degil de. Efendimiz tavsiye etmiş diye yemek istiyorumİşte tamda canım o istedi canınız çekmesin diye yazmadım arayacağız bugün
Daha yeriz canım merak etme kızımda çok yemiştim iki tane küçük gamzesi var çok belli olmuyor ama gülünce çok tatlı oluyorBenim canımın istediğinden degil de. Efendimiz tavsiye etmiş diye yemek istiyorum
Ya ayvayı bende aradım bulamadım. Annem bende çok fazla ayva yemiş ama bol tüylü olmak dışında bi etkisi olmamış bende ablamda çocuklarının yanağına ayva bastı o da öyle duymuş onun çocukları gamzeli bende onu denicem
Bende anexin bebek arabalarına bayılıyorum ilk hamile kalmaya çalıştığım zamanlar 3000 tl idi şu an 20k olmuş ne kadar uzun zmndır hamile kalmaya çalışıyorum siz hesap edin
Kız ayvanın gamzeli yerini ablam kendi yanağına bastırmış hamileyken sanki yemek daha mantıklı bu çok hurafe gibiAy onu nasil yapacaz hemen anlatmalisin
Olduk mu olduk cok şükür guzel günler göreceğiz güneşli gunler
Zaten çirkin insan yoktur parasiz insan vardır günümüzde kendi tercihine bırakmak daha mantikliYa ayva bulamazsanız gamze yaptırırız çocuklara yeter ki para olsun ahdjahhd
İyilesem de başlayamKızlar yürüdüm de geldim, grubun yürüyüş harekatını başlatmak istiyorum. Çoğumuz 12. Haftaya girdik hadi bakalım hergün yarım saat yürüyelim. Valla hem enerji veriyor hem erkenden su içmeye başlıyorum.
Ayy ben de vajinismusla 5 ay ugrastim ondan sonra da hic korunmadim yarin 2. Yil donumumuz bundna sonrasi guzel olur insaAllahYa zaten bu panik ataklari boşuna olmadim ben. Basima gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. İnsan neyi yapamam diyorsa yapiyor.
4 ay vajinusmus yaşadım. Cok agrili ve sancılı hir surecti. Sonrasinda da oyle cok rahat değildim.. Dogum hikayelerini dinlerken put gibi kestiriyorum ilk hamileligimde. Nasil doğuracak diye. Hop kurtaj cikti mi. Bana sakinleştirici verip ameliyathane götürdüler. Ben yapamam diye ağlıyordum. Ayildigim gibi lavaboya gidip kendimi kontrol ettim baktim hersey normal. Ondan sonra bu vajinusmustan tam anlamiyla kurtuldum diyebilirim. Hersey bir deneyim. Neyi yapamam dersen bal gibi yapiyorsun
Kiz benim yanagimda iki tane kocaman gamze 6 tane de minik minik var kardeslerimde de var hep ama annem hic ayva yememis 2 tane buyuk nar yemis bende sadeceBende ayva yemek istiyorum gamzeli olur guzel olur dedikleri için hiçbir yerde yok. Siz bulabiliyor musunuz
Kuzum sut yogurt tuketiyo musun benim de son gittigimde bel agrisi sikayetim vardi doktorum sordu o donem gercekten de yemedim sut yogurt bebe senden cekiyor kemiklerin ozellikle belin agrir dedi dikkat edin kuzularKızlar ben bu ara çok yorgun hissediyorum kendimi iş yerinde hep oturuyorum ama yoruluyorum oturmaktan belimde ağrıyor drum herşey yolunda dedi, bu yorgunluk bel ağrısı geçsin artık tadına varalım hamileliğin ya
Ortada ne nar var ne ayva. En fazla elma yiyelimİyilesem de başlayam
Ayy ben de vajinismusla 5 ay ugrastim ondan sonra da hic korunmadim yarin 2. Yil donumumuz bundna sonrasi guzel olur insaAllah
Kiz benim yanagimda iki tane kocaman gamze 6 tane de minik minik var kardeslerimde de var hep ama annem hic ayva yememis 2 tane buyuk nar yemis bende sadece
Kuzum sut yogurt tuketiyo musun benim de son gittigimde bel agrisi sikayetim vardi doktorum sordu o donem gercekten de yemedim sut yogurt bebe senden cekiyor kemiklerin ozellikle belin agrir dedi dikkat edin kuzular
Tüketemedim çok canım bulantılarım yeni azaldı nefes alamıyodum, şiödi bi sabah bulantı ilacı içiyom bişeyler yemeye başladım süt içeyim bende birazdan magnezyumada başladım hayırlısyla herşey güzel gitsinİyilesem de başlayam
Ayy ben de vajinismusla 5 ay ugrastim ondan sonra da hic korunmadim yarin 2. Yil donumumuz bundna sonrasi guzel olur insaAllah
Kiz benim yanagimda iki tane kocaman gamze 6 tane de minik minik var kardeslerimde de var hep ama annem hic ayva yememis 2 tane buyuk nar yemis bende sadece
Kuzum sut yogurt tuketiyo musun benim de son gittigimde bel agrisi sikayetim vardi doktorum sordu o donem gercekten de yemedim sut yogurt bebe senden cekiyor kemiklerin ozellikle belin agrir dedi dikkat edin kuzular
Aman dikkat et alışayım derken kendini üşütme canımBence en doğrusunu yapıyorlar şu an ofiste yabancı çalışma arkadaşlarım 22 derece klimada mutlu Mesut çalışırken ben üzerime hırka almama rağmen üşüyorum ben de biraz soğuğa alışsın istiyorum
5+5 te sadece kese gördüm. 2 hafta sonra 7+1 de kalp duydum. Dediğin zaman bebek için çok erken korkma ben de senin gibiydim güven bana rahat bırak kendiniKizlar selamm ben bugün beş haftalık hamileyim anksiyete perileri geldi yavaş yavaş internetten birkaç boş gebelik videosu falan izledim korktum 5+2 de sizce kese ve kalp atışı duyar miyiz siz tecrübelisiniz. Geçen hafta carsamba 479 cuma 1446 idi betam sonra birdaha baktırmadım
Al iste ispatı bunun farklı bir versiyonunu da arkadaşım yaşamıştı. Rusya havaalanında çalışan personelin çoğu kadın ve hepsi asık suratlı. Arkadas gülümseyen bi kadın personel görünce arkadaşına ‘yıllar sonra ilk defa gülümseyen bi Rus gördüm’ diyor, kadında Türkçe ‘esim Türk diyor’. Ne kadar baskın bi milletsek eşler yabancıda olsa her konuda kendimize benzetiyoruzAhaha hakkatten ya, eminim şu uykudan uyanınxa çocupun sırtına bez koymak bi tek bizde vardır
3 yıl önce italya’ya gitmiştim bi müzede zenci bir bebeğin hırka giydiğini gördüm yelek bizimkiler gibi eşime baksana yelek giymede tek değiliz dedim kadın döndü bana türkçe olarak dedi ki eşim türk kadın da zenci bu arada
İnşallah umarımpgt yi deneyebilirsiniz. En azından spermle yumurta döllendikten sonra bi problem oluşuyor mu onu görürsünüz. Zaten sağlıklı embriyo oluşuyorsa o zmn rahim içi veya işte diğer şeylere yönelebilirsiniz. Burada hiç bi sorunu olmadığı halde sperm ve yumurtanın döllenmesinde kromozom bozukluğu olanlar vardı inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğinize kavuşursunuz
Canim 7. Haftaya gelmeden duyulmuyor genelde keseyi gorursun ama kalp atisi icin beklemen gerek kuzumKizlar selamm ben bugün beş haftalık hamileyim anksiyete perileri geldi yavaş yavaş internetten birkaç boş gebelik videosu falan izledim korktum 5+2 de sizce kese ve kalp atışı duyar miyiz siz tecrübelisiniz. Geçen hafta carsamba 479 cuma 1446 idi betam sonra birdaha baktırmadım
Günler geçmiyor sanki ne kadar heyecanli bir süreçmiş Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin canım teşekkür ederimCanim 7. Haftaya gelmeden duyulmuyor genelde keseyi gorursun ama kalp atisi icin beklemen gerek kuzum