- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Baslarda fazla artiyo kuzum benim de 3 katindna fazla artmisti 2. Testimde yine de takip et belki ikiz gebelik olurKızlar 4 haftalık gebeyim ayın 8inde 255 çıkan beta hcg bugun ayın 10 u 814 çıkmış normal mi? Normali 2 kat artması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum
Aynen, 5. Haftadayım ilk ultrason tarihim 3 hafta sonraYurt disinda vajinal ya da normal ultrasonu erken donemde yapmiyorlar diye duymustum aslinda zararliymis bebek icin ozellikle vajinal ultrason
Yok canım bende çok önceden kullanmıştım ama bana öyle bi şey yapmadı ama tabi herkesin farklı olur yada senin gebelikten dolayıda olabilir hayırlı olsun annesini yokluyo ufaklıkMerhaba bu progestani için baş dönmesi olan var miydn etkisi mi acaba yoksa hamilelik baş dönmesimi acaba fena oluyor benim yer ayağımın altından kayıyor resmen
Bence normal bende ilk 248 le öğrendim 2. 674 3.971 en son da 1937 olmuştu doktor normal dedi o yüzden 1 hafta sonra gel dediKızlar 4 haftalık gebeyim ayın 8inde 255 çıkan beta hcg bugun ayın 10 u 814 çıkmış normal mi? Normali 2 kat artması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum
Ben 17sinde 6+3 oluyorum ya. Gerçi bu hafta hesabından da bişey anlamadım 6+3 oluyon ama aynı zamanda 7. Haftanın içinde oluyon felan kafam iyice çorbaYaa ne güzel bende 17sinde 7+2 oluyorum duyarım inşallah kalp atışını
Yaş hesabının tersi gibiBen 17sinde 6+3 oluyorum ya. Gerçi bu hafta hesabından da bişey anlamadım 6+3 oluyon ama aynı zamanda 7. Haftanın içinde oluyon felan kafam iyice çorba
Ay henüz yok çok şükür. Ben normal hayatta da kokulara çok hassasım inşallah ekstra bi hassaslık yaşamam. Siz kaçıncı haftadasınız.Günaydın kızlar mide bulantınız var mı benim dün sabah çok fena bi oldu bir iki kez öğürdüm ama bugün olmadı böyle mi oluyor arada gidip geliyor mu
Günaydın canımGünaydın kızlar mide bulantınız var mı benim dün sabah çok fena bi oldu bir iki kez öğürdüm ama bugün olmadı böyle mi oluyor arada gidip geliyor mu
Bugün 6+2 deyim bende çok hassasım kokulara. Parfüm kokuları inanılmaz midemi bulandırıyor bi de normalde hiç araba tutmaz beni arabadayken midem bulanıyor. Ama dün ki çok başkaydı ya süreki öyle bi şey yaşasam hayatım zehir olur herldeAy henüz yok çok şükür. Ben normal hayatta da kokulara çok hassasım inşallah ekstra bi hassaslık yaşamam. Siz kaçıncı haftadasınız.
Ay keşke haftanızı sormasaydım psikolojik olarak etkilenmem inşallahBugün 6+2 deyim bende çok hassasım kokulara. Parfüm kokuları inanılmaz midemi bulandırıyor bi de normalde hiç araba tutmaz beni arabadayken midem bulanıyor. Ama dün ki çok başkaydı ya süreki öyle bi şey yaşasam hayatım zehir olur herlde
Bende psikolojik mi diye düşünüyorum bazen çünkü hep 6. Haftada başlıyor diye duydum çevremdenAy keşke haftanızı sormasaydım psikolojik olarak etkilenmem inşallah
YaaBende psikolojik mi diye düşünüyorum bazen çünkü hep 6. Haftada başlıyor diye duydum çevremden
Ben hiç olmaz diye düşünüyordum bugünde hafif bulantı var sadece dünki kadar olmadı. Dün sabah çok acıkmıştım kahvaltıyı geciktirdim ondan oldu sanırım. Tuzlu bişiler yiyince iyi geldi. Bende bayramda memlekete gidicem en kötü ihtimalle ayaklarımızı uzatır yatarız bişi olmazYaa
İyi bari yalnız değilim ahdjah.
Ama bence öğürme felan bu kadar etkilenme olmaz zaten başlmış bulantılarınız.
Ne zaman bitiyor peki? Ben bayramda memlekete gidicem ya ordası zehir olmasın
Hafta hesabını bende yeni yeni anlamaya çalışıyorumBen 17sinde 6+3 oluyorum ya. Gerçi bu hafta hesabından da bişey anlamadım 6+3 oluyon ama aynı zamanda 7. Haftanın içinde oluyon felan kafam iyice çorba
Eşek sıpsı daha şimdiden başladı yaramazliga deseneYok canım bende çok önceden kullanmıştım ama bana öyle bi şey yapmadı ama tabi herkesin farklı olur yada senin gebelikten dolayıda olabilir hayırlı olsun annesini yokluyo ufaklık
Ne güzel canım ben içiyorum biraz geçiyor yer altımddn kayıyor sanki fenaProgestan çogu kişiyi çarpiyo kuzum normal bunyen alisir umarim. İşin ilginc tarafi cok sukur ki beni etkilemedi
Koku hassasiyeti var ya bugün eşim ne güzel sevdim börekten almış el yapımı ama o içindeki peynir bana keçi peyniri gibi koktu yiyemedim ya göğsümde ağrı idrar var bende de gecenin 5 de idrar için kalkılır mı yakında tuvalete taşınacamEşek sıpsı daha şimdiden başladı yaramazliga desene
Aman sağlıklı olsunda varsın basım dönsün bulantım olsun ne yapalım bu arada bulantısı başlayan var mı brnim başlamadı bu da normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?