Cnm çok geçmiş olsun görmemişim mesajlarını. Kesede kanama yoksa korkma bir sürü kanama geçiren hamiş var. Ama kendini de yorma dikkt et sen uzun yol gitmiştin yanlış hatırlamıyosam. Dikkat et fazla yolculuk yapmamaya çalış allah bebiklerimizi bize bağışlasınKızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Kız okuyana kadar yoruldum. El kadar bebekle onca organizasyon cok yorucu olmuştur yakendi kuzenimde gördüğüm sıralamayı yazıyorum
baby shower - hastane odası partisi - bebek mevlüdü - 40 uçurma - 6 ay kınası - diş buğdayı - 1 yaş doğum günühediye almaktan batmıştık artık o zamanlar cinsiyet partisi yoktu allahtan o eksik kaldı
Allah gönlüne göre versin inşİstanbulda oldu canım benim tedavi. Türkiyedeyim. Embriyolog daha önce Kıbrısta da çalışmış cinsiyet seçiminde baya tecrübeli. Transfer öncesi o söyledi. Bize kalsa 2 kız isterdik
Çok sevindim aklım sende kalmıştı. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Seninle şuan aynı durumdayız, benim bir de kan alanı halen küçülse de duruyor, iğne kullanıyorum. Şekeri kestim tamamen çünkü kanı pıhtılaştırıyormuş. Ben de daha 2 hafta yatıcam progestan ve kan sulandırıcı iğne devam. Sağlıklıysa bizimle olsunlar diye dua ediyorum. Allah yardımcın olsun kardeş. Senin bebiş de mücadeleci çıktı demek sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Dr ultrasonla baktı, kanama alanı yok kalp atışı var bebeğimin hala benle. Progestan verdi fitil olarak al dedi daha etkili imiş.
Dinlen dedi. Düşük de olabilir olmayadabilir haftaiçi bi daha gelirsin bakarız dedi. Çok şükür bugünü atlattık.
Canım ya cok arlısın, görgülüsün bi kere maşallahben hic dusunmedim yapmamda isteyen icin aile icinde keyifli olabilir belki..
burda baby shower adeti var, o olur buyuk ihtimal ama onuda hamile yapmiyor arkadaslari duzenliyor. maksat dogumdan sonra anneyi bebek gorme bahanesiyle rahatsiz etmemek ve dogum oncesi ihtiyaclara yardimci olmak. anne isterse magazadan hesap actirip bebegin ihtiyac listesini hazirliyor, cevresindekiler de o listeden bi urunun parasini odeyip hediyesini almis oluyor. mantikli olsada o da ayip gibi geliyorartik kim ne isterse getirsin kabulum.
Çok geçmiş olsun daha öncede lekelenmen olmuştu dimi fitili kullan canım iğne var pruloton onuda verdimi o daha etkili sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaAllahKızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Bende de hiç geçmedi. Umarım yakında biterBenim de uyku halim hep var.
Cok geçmiş olsun.Kıxlar yoğun bi kanama ile hastaneye geldim. Bana dua edin, allah bebeğimi bize bağışlasın.
Ben de yarın bi özelde doktora gidicem, geri dönüş yoluna girecektik dr gitme dedi.Çok sevindim aklım sende kalmıştı. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Seninle şuan aynı durumdayız, benim bir de kan alanı halen küçülse de duruyor, iğne kullanıyorum. Şekeri kestim tamamen çünkü kanı pıhtılaştırıyormuş. Ben de daha 2 hafta yatıcam progestan ve kan sulandırıcı iğne devam. Sağlıklıysa bizimle olsunlar diye dua ediyorum. Allah yardımcın olsun kardeş. Senin bebiş de mücadeleci çıktı demek sağlıkla gelsin inşallah.
Bende bir kitap var orda bu hormonlarla ilgili bişey okumuştum geçen. Uyku hali göğüs ağrısı mide bulantısı hormonların iyi çalıştığını gösteriyor, vücut bebeğin tutunması için gerekli hormonu salgılayabiliyor demekki . Bu iyi ye işaret diye yazıyordu. Ama hiç bişey yaşamayan annelerin de kaygılanmasına gerek yok bazı bünyeler de tepki veriyor bazılarında vermeden es geçip gidiyor. Bana biraz ağrısı bulantısı olup yatak döşek hep uyuyan annelere moral olsun diye yazmış da olabilirler gibi de geldi ama olsun normalmiş.Bende de hiç geçmedi. Umarım yakında biter
Pruloton vermedi , yarın bi daha gidicem doktora özele. Tahlillerim de var iyice bi bakar dr.Çok geçmiş olsun daha öncede lekelenmen olmuştu dimi fitili kullan canım iğne var pruloton onuda verdimi o daha etkili sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaAllah
Tamam canım sor istersen iğneyide hiç sıkıntı yaşamadan geçer gider hayırlısıyla bu kanamadaPruloton vermedi , yarın bi daha gidicem doktora özele. Tahlillerim de var iyice bi bakar dr.
Ben de hep sol kulağımı kapatıp ezan dinleyip sonra sağ kulağımı kapatıp kamet dinledim youtube dan. Kötü enerjiler üstümden gitsin diye. Amin canım benim. Üzme kendini eğer kalırsa mutlu olucaz ama giderse de herşey allahtan demekki sağlıklı değilmiş diyip yine mutlu olmalıyız.Ben de yarın bi özelde doktora gidicem, geri dönüş yoluna girecektik dr gitme dedi.
Ezan okunurken çok dua ettim. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.
canım geçmiş olsun, böyle şeyler olabiliyor. Sen dikkat et bol bol dinlen kafana hiç birşeyi de takma. Benim de en son kontrolümde kanama alanım vardı olabilir dendi böyle şeyler. Düşük ihtimalini aklımın ucundan bile geçirmemeye çalışıyorum. Bebişin sağlıklıysa hiç birşey olmaz allahın izniyle .İstirahat et fitilleri aksatmaKızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Tabi, önce bi tedirginlik yaşadım sonra kendimi saldım. İyiyse de allahtan kötü ise de allahtan. Elden ne gelir ki?Ben de hep sol kulağımı kapatıp ezan dinleyip sonra sağ kulağımı kapatıp kamet dinledim youtube dan. Kötü enerjiler üstümden gitsin diye. Amin canım benim. Üzme kendini eğer kalırsa mutlu olucaz ama giderse de herşey allahtan demekki sağlıklı değilmiş diyip yine mutlu olmalıyız.
Kıxlar yoğun bi kanama ile hastaneye geldim. Bana dua edin, allah bebeğimi bize bağışlasın.
Aman kuzum kendine dikkat et Allah esirgesin yavrularimiziKızlar herkese tek tek dönemiyorum duyanlar duymayanlara bildirsin
Seni çok iyi anlıyorum , yarın yine yaz bilgilendir bizi.Tabi, önce bi tedirginlik yaşadım sonra kendimi saldım. İyiyse de allahtan kötü ise de allahtan. Elden ne gelir ki?
Şeker olayını bilmiyordum. Ben de dikkat ederim bugünden itibarenÇok sevindim aklım sende kalmıştı. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Seninle şuan aynı durumdayız, benim bir de kan alanı halen küçülse de duruyor, iğne kullanıyorum. Şekeri kestim tamamen çünkü kanı pıhtılaştırıyormuş. Ben de daha 2 hafta yatıcam progestan ve kan sulandırıcı iğne devam. Sağlıklıysa bizimle olsunlar diye dua ediyorum. Allah yardımcın olsun kardeş. Senin bebiş de mücadeleci çıktı demek sağlıkla gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?