2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
tabii canim nettekiler kesin ve net bilgi degil o yuzden haftaya dr uma sorcam. her konuda istista mevcut, dr normal dese bile eger cekecegin varsa sende farkli bir durum olarak cikabiliyor. bu donemde ne herseye evham yapicaz nede tedbiri elden birakicaz... senin akinti yogunlugun ne kadardi? hangi test vb ile tespit etti dr un.

Vajinal enfeksiyon yada idrar yolu enfeksiyonu hiç yaşamadım şimdiye kadar ondan da endişelendim ama koku yanma kaşınma bir şey yok. Geçen hafta idrar tahlili vermiştim o temizdi. Ama bunların yetmediği durumlarda olabiliyormuş dediğin gibi. İlk doğumum da sebepsiz 30 haftalıktı, biraz işkilleniyorum ondan da. Ozaman istanbuldaydık bide şimdi küçük şehirdeyiz erken doğum riski falanhiç olmasın Allah korusun

Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce

Eklentiler

• 848BC4CF-4F84-4CB8-949F-FC805FBE6F37.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 55
Normal beyaz kıvamlı bi alıntıydı aslında. Test fln yapılmadı. Acil bi durum için gidince alttan bakıp direk vajınal enf var dikiş atamayız dediler o kadar. Oğluma hamileyken de, doktorum bi bakacaktı alttan, işi bitince spekulumu çıkardı o an dedi ki bak biraz akıntın var, 7 günlük vajınal fitil verdi ve o fitil içerde varsa çıkarttı zaten. Sonrası tertemiz devam

30 haftalık bebekte sıkıntı olmadı demi bu arada ?

Canım kan testi daha güvenilirdir normalde. Allah gönlüne göre versin.

Merhabalar ben de yeni üye oldum ikinci gebeliğim sat 19 mayıs ilk gebeliğimde bu ikinci ilacı doktorum folik asit kullanımı sonrasında vermişti ve doğuma kadar kullanmıştım yani bence eczaneden direk folik asit olarak bi ilaç almanızı öneririm omegayı zaten ilerleyen aylarda kullanacağız

Geçmiş olsun nasıl bir risk var? Bu arada doğum tarihimiz 1 gün arayla görünüyor
Öle miii
Ama benim yine sezaryen olacak Allah izin verirse. Halıyle aslında 2 hafta önce doğar gibi
Riskin sebebi erken doğumdu ilk gebeğimdeki. Kızlar biliyor yeterınce detay

Benim doktorum da süperdir. Sırf nerdeyse o burda diye hamile kalmayı düşündüm. Gece mesaja cevap verir , gerekırse evinden kalkar gelir. Allah razı olsun. Herkese nasip etsin inş

Maşallah Allah bana da böyle doktor nasip etsin artık. Usandım. Hep de özele giderim. Bide devlettekileri mi denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…