2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben daha önce kaybım olduğu için herhafta gittim 8 e kadar sonra iki haftada bir oldu bugün gittim , iki hafta sonra tekrar gideceğim kısmetse
8 haftadan öncesinde 15 günde 1 daha sonrasında ayda 1 şeklinde oluyor genelde kontroller tabi son haftalarda da 15 de bir oluyor daha çok

Kızlar 2 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntı var. Netten pek bir şey bulamadım. Yaşayan yada bilgisi olan var mı normal mi bu acaba?

Kızlar 2 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntı var. Netten pek bir şey bulamadım. Yaşayan yada bilgisi olan var mı normal mi bu acaba?
Bende de oluyor canım nette normal olarak okudum ama yine de haftaya randevumda sorcam.
Bu bebeğin yerleşmesi ve hormonların tavan yapmasından kaynaklanmaktadır. Bebek büyüdükçe, ihtiyaçları değişir ve vücut buna uyum sağlamak için, hormon salgısını güncel tutmalıdır. Hamilelikte beyaz sumuksu akıntı da bu güncellemenin bir sonucudur.

Ben de bazen hiç yerimden kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok fazla yapacak çok işim var halbuki oturuyorum anca. Çocuklara sütlü gevrek koydum yiyorlar. Halim olmayınca yemek de hazırlayamadım.
Hepımiz aynıyız demek ki
Valla inanır mısım geçen haftalarda restorandan çorba söyledim. Napıym kalkmadı elim ayağım oğlum içsin bari diye

Acaba Dr a mı gitsem yarın diyordum ben de. Sağol canım içime su serptin 6+6da gittim şimdiye kadar sadece Dr a. Tüp bebek zaten benimki çok sıkıldım hastaneydi muayeneydi. 11+3 te sonraki kontrolüm. Bekliyeyim ben ozaman

Aynen bide her Dr gittiğinde hatırlat rahim ağzı acikmi degilmi hunilesme var mı yok mu ben öyle yapıyorum ama benim Dr süper 2016 ve 2018 doğumlu iki çocuğum var bunda da aynı Dr gidiyorum ikisinin de dosyası hazır her gittiğimde masasında Allah ondan razı olsun herkese böyle ilgili Dr nasip etsin

Valla keşke net bilsem , doktora gitmeyi iple çekiyorum şunu sormak için. Yani gözüyle baksın bari.
Nette öle yazıyor canım, ilk gebeliğimde bende öle bakıp doktora sorma ihtiyacı hissetmedim bile. Ama vajinal enf varmış. O yuzdendikiş atamamışlardı.
Enf var demek için, sarı yeşil ya da kokulu bi akıntının ya da kasınmasının olması gerekmiyor maalesef.
İdrar yolu enfeksiyonum da hiçbi şekilde belirti vermeden, düzenli yaptırdığım testlerle öğreniyordum İnan ki. Nette yazan harfi harfine uymuyor ne yazık ki

Benim doktorum da süperdir. Sırf nerdeyse o burda diye hamile kalmayı düşündüm. Gece mesaja cevap verir , gerekırse evinden kalkar gelir. Allah razı olsun. Herkese nasip etsin inş

Ben de kaybım olduğu için kendi kendime 2 haftada bir gitmeyi uygun buluyorum arada da kurup duruyorum allahtan mide bulantısı var da yoksa hiç çıkmazdım doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…