- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Benim 4-5-7-9 şeklinde oldu bi sonraki randevum 12. HaftaArkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz
Ben daha önce kaybım olduğu için herhafta gittim 8 e kadar sonra iki haftada bir oldu bugün gittim , iki hafta sonra tekrar gideceğim kısmetseArkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz
8 haftadan öncesinde 15 günde 1 daha sonrasında ayda 1 şeklinde oluyor genelde kontroller tabi son haftalarda da 15 de bir oluyor daha çokBen daha önce kaybım olduğu için herhafta gittim 8 e kadar sonra iki haftada bir oldu bugün gittim , iki hafta sonra tekrar gideceğim kısmetse
5-7-9 da gittim bidahaki randevum 13 ya da 14. Haftaya denk geliyo sanirim 1 agustosta gidicem 1 temmuzda gittim en sonArkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz
28.haftaya kadar ayda 1Arkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz
Bende de oluyor canım nette normal olarak okudum ama yine de haftaya randevumda sorcam.Kızlar 2 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntı var. Netten pek bir şey bulamadım. Yaşayan yada bilgisi olan var mı normal mi bu acaba?
Olabilir. Bazı yerlerde içine ne yağı koyuyorlar belli olmuyor İnan kiayy bende bugün bi mide yanması başladı kızlar anlatamam alev alev yanıyor sanki. sabah uyduruk bi börek yedim ondan mı oldu acaba
Hepımiz aynıyız demek kiBen de bazen hiç yerimden kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok fazlayapacak çok işim var halbuki oturuyorum anca. Çocuklara sütlü gevrek koydum yiyorlar. Halim olmayınca yemek de hazırlayamadım.
Ben riskli olduğum için 15 günde 1 kontrolümArkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz
Acaba Dr a mı gitsem yarın diyordum ben de. Sağol canım içime su serptinBende de oluyor canım nette normal olarak okudum ama yine de haftaya randevumda sorcam.
Bu bebeğin yerleşmesi ve hormonların tavan yapmasından kaynaklanmaktadır. Bebek büyüdükçe, ihtiyaçları değişir ve vücut buna uyum sağlamak için, hormon salgısını güncel tutmalıdır. Hamilelikte beyaz sumuksu akıntı da bu güncellemenin bir sonucudur.
Aynen bide her Dr gittiğinde hatırlat rahim ağzı acikmi degilmi hunilesme var mı yok mu ben öyle yapıyorum ama benim Dr süper 2016 ve 2018 doğumlu iki çocuğum var bunda da aynı Dr gidiyorum ikisinin de dosyası hazır her gittiğimde masasında Allah ondan razı olsun herkese böyle ilgili Dr nasip etsinÇok geçmiş olsun canım yaşadıklarımız zor, ben hala kaybın nedenini merak ediyorum, 40. Haftasında doğmuş bir çocuğum olduğu için dr rahim ağzı yetmezliği ihtimali az diyor, ağrılı sancılı karnımda bebeğin kalbide durmadığı için enfeksiyon ihtimalnden kaybetme olasılığımfazla diyor, sonuçta hala cevap yok ama şimdi 10+0 bugün artık daha dikkatli olmalıyım rahim ağzı konusundada enfekaiyon konusundada
Valla keşke net bilsem , doktora gitmeyi iple çekiyorum şunu sormak için. Yani gözüyle baksın bari.Kızlar 2 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntı var. Netten pek bir şey bulamadım. Yaşayan yada bilgisi olan var mı normal mi bu acaba?
Nette öle yazıyor canım, ilk gebeliğimde bende öle bakıp doktora sorma ihtiyacı hissetmedim bile. Ama vajinal enf varmış. O yuzdendikiş atamamışlardı.Bende de oluyor canım nette normal olarak okudum ama yine de haftaya randevumda sorcam.
Bu bebeğin yerleşmesi ve hormonların tavan yapmasından kaynaklanmaktadır. Bebek büyüdükçe, ihtiyaçları değişir ve vücut buna uyum sağlamak için, hormon salgısını güncel tutmalıdır. Hamilelikte beyaz sumuksu akıntı da bu güncellemenin bir sonucudur.
4hafta da bir gidilmesi lazim ama hiç vaktinde gitmemisimdir hepp erkenBen riskli olduğum için 15 günde 1 kontrolüm
Benim doktorum da süperdir. Sırf nerdeyse o burda diye hamile kalmayı düşündüm. Gece mesaja cevap verir , gerekırse evinden kalkar gelir. Allah razı olsun. Herkese nasip etsin inşAynen bide her Dr gittiğinde hatırlat rahim ağzı acikmi degilmi hunilesme var mı yok mu ben öyle yapıyorum ama benim Dr süper 2016 ve 2018 doğumlu iki çocuğum var bunda da aynı Dr gidiyorum ikisinin de dosyası hazır her gittiğimde masasında Allah ondan razı olsun herkese böyle ilgili Dr nasip etsin
Sorma hiç4hafta da bir gidilmesi lazim ama hiç vaktinde gitmemisimdir hepp erken
Arayı giderek açıyorsun amaBenim 4-5-7-9 şeklinde oldu bi sonraki randevum 12. Hafta
Valla dr nasıl çağırdıyda öyle gittimArayı giderek açıyorsun ama
rica ederim canim benim de tup bebekAcaba Dr a mı gitsem yarın diyordum ben de. Sağol canım içime su serptin6+6da gittim şimdiye kadar sadece Dr a. Tüp bebek zaten benimki çok sıkıldım hastaneydi muayeneydi. 11+3 te sonraki kontrolüm. Bekliyeyim ben ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?