- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Canim o yaptigin test cok hassas. Şüpheli iliskiden 12 13 gun sonra bariz cizgi cikiyor. 14 gun baya kirmizi cikiyor hatta.Benim kan testi ilişkiden 24 gün sonraydı o zaman imkansız benim gebe olmam
Ben bebek istemiyorum çok korkuyorum ama rabbim olmayanların yüzünü güldürsünCanim o yaptigin test cok hassas. Şüpheli iliskiden 12 13 gun sonra bariz cizgi cikiyor. 14 gun baya kirmizi cikiyor hatta.
Bazan cok su içmeden test yapıldığında veya yumurtlama dönemi hormonların etkisiyle yanıltıcı incecik çizgiler çıkabiliyor. Bazan da kuruma çizgisi tabi. Bunlar hep soluk renkte oluyor. Ama gebelik çizgisi cok incede çıksa mutlaka pembemsi bir rengi oluyor.
Yapa yapa test uzmanı olmuştum bende artik.
Ama herseye rağmen Insallah vardir canim Allah gönlündeki versin.
ben de istemeden hamile kaldım. vardır bir hayrı deyip duruma adapte olmaya çalışıyorum.. rabbim herkesin gönlüne göre versinBen bebek istemiyorum çok korkuyorum ama rabbim olmayanların yüzünü güldürsün
Sizin kanda ne zaman çıktı acababen de istemeden hamile kaldım. vardır bir hayrı deyip duruma adapte olmaya çalışıyorum.. rabbim herkesin gönlüne göre versin
9 haziranda idrar testi yaptım çift çizgi oldu ertesi gün kan testi verdim beta hcg 715ti..son adet tarihim 9 mayıs korunmadığımız gün ise 23 mayısSizin kanda ne zaman çıktı acaba
Umarım bebeğiniz size neşe huzur sağlık mutluluk getir eminim ki duruma kısa sürede adapte olursunuz moralinizi yüksek tutun9 haziranda idrar testi yaptım çift çizgi oldu ertesi gün kan testi verdim beta hcg 715ti..son adet tarihim 9 mayıs korunmadığımız gün ise 23 mayıs
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için her şey gönlünüzce olsun.Umarım bebeğiniz size neşe huzur sağlık mutluluk getir eminim ki duruma kısa sürede adapte olursunuz moralinizi yüksek tutun
Valla devlettekiler muhtemelen ateş gibidir su anMaşallah Allah bana da böyle doktor nasip etsin artık. Usandım. Hep de özele giderim. Bide devlettekileri mi denesem
Ben yasadim 2 aydir 2 kere oldu bende bi gecen ay bi bu ay yumurtluyom heralde dedimKızlar 2 gündür yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan akıntı var. Netten pek bir şey bulamadım. Yaşayan yada bilgisi olan var mı normal mi bu acaba?
Ya sesli güldüm buna ama cok haklisjn. Özeldekiler yüzümüze bakmiyor. Hatta detaylı takip yapıp ilgilenmeniz icin daha ne kadar özel olmanız gerekiyor 2 tane sira alsam.arka arkaya olur mu acabaValla devlettekiler muhtemelen ateş gibidir su anhaberlerde izliyorum da. Hatta sağlık bakanından şöyle bi talepte bulunmuşlar , silah ruhsatı verilsin bize diye aman bacım dikkat et bak cok acıkıyorum normal mi fln dersin; atar tokadı aman ha cok gergin ortalık gümbürdüyor gitme
Bende kafeinsiz kahve almayı düşünüyorum.sizin doktorunuz izin verdiyse gönül rahatlığıyla alabilirim. Zaten 3mg kafein içindekievet kafein yasak dedi. Dibek bilmiyorum içeriğini kafein oranınıKafeinsiz kahveleri tüketiyorum ben de canım çok isterse. Kafeinsiz türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek kahve aldım Her doktor farklı yorum yapabilir ama bazıları bir iki fincandan birşey olmaz diyor bence de öyle ama doktorum böyle söyledi
Üsküdar hürrem sultan hastanesi eski adıyla yunus emre Fadime demircan öneririm çok cana yakın ve pozitif bir doktorİstanbul anadolu yakasında güvenilir bir doktor arayışındayım ben kızlar var mıdır bildiğiniz önerdiğiniz bir hastane ve doktor. Kadıköy -üsküdar çevresindeHastanenin fiyat politakası ve doktorumun inanılmaz ilgisizliği yüzünden değiştirmeye karar verdim. Her gittiğimde fiyat artışı oluyor. aslında doktoruma güveniyorum ancak beni çok rahatsız etmeye başladı ilgisiz tavrı.
Benim de yarin bitiyo 11. Hafta ama olmadi galiba bende kuzumGünaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum
İçebilirsin dedi kafeinsiz. Ben de abartmadan o şekilde tüketiyorumBende kafeinsiz kahve almayı düşünüyorum.sizin doktorunuz izin verdiyse gönül rahatlığıyla alabilirim. Zaten 3mg kafein içindeki
Bayram tatili 9 gün olduğu için kuzumhafta ici neden kapali?
Dualarımız seninleKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Slm… yani bulantı kusma sebebiyle hiç yaptırmadım test. Ama illa baktıracam dersen bir tüp kan ver. Crp ye bakıyorlar kandan enfeksiyona yani.Hayırlı sabahlar kızlar 7+2 deyim. Normalde de çok sık midem bulanır o yüzden hamilelikte bugüne kadar bulanmaması tuhaf gelmişti ilk defa dün aşırı bulantım oldu çok afedersiniz sabaha kadar çıkardım gözümü açamadım su bile içsem çıkardım. Bugün gidip enfeksiyon için tahlil yaptırmayı düşünüyorum hatta serum falan taktırabilsem keşke. Sizlerin yazılarını da okumuştum bulantı kusma ile ilgili ama bu seviyede kusma bana biraz enfeksiyon gibi geldi. Aranızda enfeksiyon için tahlil yapan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?