Göz kayması mı bilmiyorum ama arada senkron bozukluğu oluyor gibi doktorumuz 6.aya kadar normal demişti.Kızlar göz kayması yaşayan var mı
Vallahi bende sizleri özledim ama çocuklar olunca öncelikler değişiyor malesefD dandikfindikPembesacli Rapunzel M Merhaat kızlar bebekten dolayı yoğunum işe de başladım mayıs 18 den itibaren rapor bitince.bende özledim burayı sizleri
5 aylık kızım. Sol gözü bazen içe doğru kayıyor geçer inşallah ben de önümüzdeki ay göz doktoruna götürücemGöz kayması mı bilmiyorum ama arada senkron bozukluğu oluyor gibi doktorumuz 6.aya kadar normal demişti.
Biz daha hiç göz muayenesine gitmedik5 aylık kızım. Sol gözü bazen içe doğru kayıyor geçer inşallah ben de önümüzdeki ay göz doktoruna götürücem
Keçiboynuzu pekmezli olanından kullanıyorum ben vitAgil. Bir tek bunda keçiboynuzu pekmezi varmış o yüzden bebekler rahat içiyormuşDemir ilacı tavsiyesi verin analar microfer demiron bestiron hepsini denedim çığlıklar bitmiyo niye bu kadar etkiliyo bu ya
5 aylık kızım. Sol gözü bazen içe doğru kayıyor geçer inşallah ben de önümüzdeki ay göz doktoruna götürücem
Sidefer kullanıyoruz biz kg göre damla veriliyor. Süt aromalıymış sanırım severek içiyor içinde paraben yok fakat şeker var. Yeni nesil damla olduğu için kabızlık karın ağrısı vs yapmıyor.Demir ilacı tavsiyesi verin analar microfer demiron bestiron hepsini denedim çığlıklar bitmiyo niye bu kadar etkiliyo bu ya
çok şükür canım iyiyiz.allah damatlığını da göstersin inşallahİyiyiz heralde canım sünnet yaptırcz oğlana 19unda çok korkuyooom siz nassınız
Normal göz doktoruna götüreceğim.Göz doktoru normal göz doktorumu yoksa bebekler çocuklar için farklı bir alan var mı ben de hiç götürmedim henüz nereye götüreceğimi bilmiyorum
Microfer kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama tabi bebekten bebeğe değişebilir sağlık ocağının verdiği çok huzursuz yaptı bebeğimiDemir ilacı tavsiyesi verin analar microfer demiron bestiron hepsini denedim çığlıklar bitmiyo niye bu kadar etkiliyo bu ya
Biraz kabarık mı bu, görüntü olarak buna benzer benim bebenin çenesinin hemen altında da var. Sıcaktan olduğunu düşündük. Bir hafta kadar klimalı ortamda kaldığımızda tamamen geçmişti, dün eve döndük bugün yine çıktı. Eve alerjisi yoksa benim bebenin sıcaktandır yaniEki Görüntüle 3273493 Eki Görüntüle 3273493
Kızlar bu böcek ısırığı mıdır bilen var mı morluk gibi gelmişti ama üzerine basınca acımıyor ne krem sürsem bilemedim
sivri sinek ısırmış gibi sankiEki Görüntüle 3273493 Eki Görüntüle 3273493
Kızlar bu böcek ısırığı mıdır bilen var mı morluk gibi gelmişti ama üzerine basınca acımıyor ne krem sürsem bilemedim
bu ay ataklara denk geldi bebekler hem ağlama hem memeye red hem uyku gerilemesi geçecek inşallah az kaldıUyumak istemediği için mi emmeyi reddediyor yoksa emmek istemediği için mi uyumuyor bu çocuk arkadaşlar?
Memede uyuyor normalde, ama son bir kaç gündür emmek istemiyor memeyi vermeye çalıştığımda hatta yatar pozisyona alır almaz başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya. Başka türlü de uyumadığı için uykusuzluktan n çatlayacak duruma gelene kadar kucaktan inmek istemiyır ağlıyor sızlanıyor ama memeye gelmiyor. Çok yoruldum. Her gün farklı bişeyler deniyorum. Dün uyguladığımı bugün reddiyor. Dün ayakta emmeyi kabul etmiş uyumuştu bugün reddetti gibi.
Çok ağladığı için çom da üzülüyorum, bide sinir krizine girer gibi çığlıklar atıyor hiç dayanamıyorum. Sanki herkesin bebesi çok normal bi benimki çok öfkeli huysuz gibi hissediyorum
Merhaba canım benimde aklımdasınız bir ara uğradım kimse yoktu geri kaçtım.Heeey ben de özledim çok. Ahh ahh hepimiz dağıldık ama eminim birbirimizi düşünüyoruz. Ben sık sık anıyorum sizi.
Nasıl gidiyor neler yaşadınız anlatsanıza dertleşelim. Ben şimdi uyumak üzereyim ama muhakkak bakacağım. @Renklirenkli @zerefsan K kendimidurduracakdegilimPembesacli Rapunzel aklımda kalanları etiketlemeye çalıştım sizin de varsa etiketlesenize.
Ben 5 aylık kızıma artık katı gıdaya başliyim diyorum ama çekimserim de. Su vermeye başladım bir haftadır. Zaten artık hep mama veriyorum.
Öpüyorum kızlar
Biz de tadimlara başladık havuç kabak patates elma denedik 3 er gün 1. Gün çay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün 2 çorba kaşığı şeklinde verdim. Başka ne verebilirim şuan bilmiyorum süt alerjisi olduğu için alerjik gıdalardan uzak duruyoruzMerhaba canım benimde aklımdasınız bir ara uğradım kimse yoktu geri kaçtım.
Yağız Ali’m hiç durmuyor zaten pek vaktim olmuyor. Doktorunla görüştün mü ek gıda için ne diyor?
Bizim doktor beş buçuk aylıkken başlattı taşımları yapıyoruz. Kilosu sınırda gidiyor başlayalım dedi. Mama emzirme birlikte gidiyorduk bşzde