2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba biz de 2 şubat doğumluyuz ve 1-2 defa dışında biz de dönmüyoruz 😅 dediğiniz gibi dönmeye ramak kalıyor ama yüz üstü durmayı da sevmiyor zaten , büyük oğlum da geç dönmüştü o yüzden hiç endişelenmedim rahat olun bence
Vallahi hiç çabalamıyor bile yatıyor sadece😅 2 aydır yaptığı tek hareket bu 🤣doktor öyle öyle döner dedi ama yok pek oralı değil bence direk yürüyecek emeklemez de bu 😅

Eklentiler

• FADC693E-364E-4EEE-BDC8-487133BAD881.jpeg
    FADC693E-364E-4EEE-BDC8-487133BAD881.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 84
Vallahi hiç çabalamıyor bile yatıyor sadece😅 2 aydır yaptığı tek hareket bu 🤣doktor öyle öyle döner dedi ama yok pek oralı değil bence direk yürüyecek emeklemez de bu 😅
Oy maşallah 🧿 aynen bizde de durum bu ayağını atsa dönecek ama yok yani . Bence tamamen çocuğun mizacı ile ilgili büyük oğlum da geç döndü geç yürüdü 10yaşında şimdi hep ağır abi olmuştur . Ortancam herşeyini vakitli hatta bir tık erken bile yaptı o da abisine göre daha atik daha hareketlidir. Küçük oğlum da tip olarak büyük abisine benziyor huyu da benzeyecek galiba 😂

Merhaba arkadaşlar burda pek aktif değilsiniz sanırım. Yine de sormak istedim belkş aydı haftada olanlar vardır ben 8 Şubat 2023 te doğum Yaptım kızım hala dönmüyor sadece yana doğru başını iyicene çeviriyor yolladığın fotodaki gibi. Yaklaşık 1,5 aydır böyle sizinkiler dönüyor mu. Bir de sadece mama veriyorum sütüm erken kesildi emmediği için. O yüzden ek gıdaya 5,5 aylık olduğunda başlamam istiyorum. Doktorum yavaş yavaş o zaman başlarsın demişti.
Öyle yapa yapa dönüyorlar sabret annesi benimkiler de dönmeyecek sandım aynı o şekilde kafasını geri ata ata dönmeye başladılar

Merhaba arkadaşlar burda pek aktif değilsiniz sanırım. Yine de sormak istedim belkş aydı haftada olanlar vardır ben 8 Şubat 2023 te doğum Yaptım kızım hala dönmüyor sadece yana doğru başını iyicene çeviriyor yolladığın fotodaki gibi. Yaklaşık 1,5 aydır böyle sizinkiler dönüyor mu. Bir de sadece mama veriyorum sütüm erken kesildi emmediği için. O yüzden ek gıdaya 5,5 aylık olduğunda başlamam istiyorum. Doktorum yavaş yavaş o zaman başlarsın demişti.
Benim bebişte böyle yapıyordu daha iki gün önce birden bire dönmeye başladı şaşırdım. Sabredersek onlar bir şekilde öğrenir bence 🥰

Çok şükür iyiyim ben de ek gıdaya başladık yavaş yavaş ☺️ diğer kızlardan haberin var mı özledim eski günleri ya 😏
yorucu ama güzel :) şuan oğlum oyun halısında takılırken bende azcık kkya girem dedim. Sen nasılsın asıl?
Heeey ben de özledim çok. Ahh ahh hepimiz dağıldık ama eminim birbirimizi düşünüyoruz. Ben sık sık anıyorum sizi.
Nasıl gidiyor neler yaşadınız anlatsanıza dertleşelim. Ben şimdi uyumak üzereyim ama muhakkak bakacağım. R Renklirenkli Z zerefsan K kendimidurduracakdegilim Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel aklımda kalanları etiketlemeye çalıştım sizin de varsa etiketlesenize.
Ben 5 aylık kızıma artık katı gıdaya başliyim diyorum ama çekimserim de. Su vermeye başladım bir haftadır. Zaten artık hep mama veriyorum.
Öpüyorum kızlar

Ben de 9 şubatta doğum yaptım. Aynı şekilde erken kesildi sütüm, tamamen mamaya döndük. Ben de diyorum artık başlayayım temmuz sonu ek gıdaya. Ama bu da kan şekeri düşücek kilosu az diye emzirirken mama ver ver ver diyip ısrar edenlerin yaptığı hataya dönmesin diye çekiniyorum. Mesela ne vermek lazım. Ben su veriyorum artık suyu içince çok daha rahat uyuyor ve gaz çıkartıyor hatta kolay kaka yapıyor. Ama şimdi haşlanmış havuç nasıl olcak da yiyecek ya o da memeyi red gibi yemeği reddederse bir de bunun tuvalet alışkanlığı bölümü var geçen arkadaşlarda gördüm cidden ömür törpülüyor ya beceremezsem yanlış yaparsam

Bir de dönme olayını sormuşsun unuttum yazmayı, daha 3 gün oldu kendi kendine döneli sabret bence takılma çok enin d sonunda dönecek

Heeey ben de özledim çok. Ahh ahh hepimiz dağıldık ama eminim birbirimizi düşünüyoruz. Ben sık sık anıyorum sizi.
Nasıl gidiyor neler yaşadınız anlatsanıza dertleşelim. Ben şimdi uyumak üzereyim ama muhakkak bakacağım. R Renklirenkli Z zerefsan K kendimidurduracakdegilim Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel aklımda kalanları etiketlemeye çalıştım sizin de varsa etiketlesenize.
Ben 5 aylık kızıma artık katı gıdaya başliyim diyorum ama çekimserim de. Su vermeye başladım bir haftadır. Zaten artık hep mama veriyorum.
Öpüyorum kızlar
Vallahi ben perişanım bı memlekete gidip gelelim dedik bayramda ilk bebiş ateşlendi iki gün 37.4 oldu enfazla şükür sonra atlattı ama eşimle ben bı başladık 5. Gün ikimizde de uyutmaya öksürük halsizlik var üstüne eşim göz nezlesi oldu benim de kulak tıkandı ses gitti perişan haldeyiz doktorlar da ilgilenmedi pek ama sağlık ocağındaki doktorumuz kovidin hala geçmediğini söyledi bence kovid olabiliriz 🤦🏼‍♀️ Bir an önce iyileşmek istiyorum ya 😭
Ben de sadece mama veriyorum 3 ayından beri insanların çenesi durmadigi için ve süt alerjisi de çıktığı için biberona alıştı sütüm tamamen bitti 😞 1 haftadır senin gibi su veriyorum rahat uyuyor gibi o zaman. Ek gıdaya başlamak istiyorum çünkü alerji mamasini çok nazlı içiyor bebiş. İyilesirsem bı doktora götürüp sorucam bakalım ne diyor . Alerjik olduğu için de her şeyi yediremicem tabi bir telaşta o zaman başlar bende. Allah hepimize Kolaylık versin insanların çenesini de bildiği yapsın inşallah özellikle yakın akraba anladınız siz onu🤬

Vallahi ben perişanım bı memlekete gidip gelelim dedik bayramda ilk bebiş ateşlendi iki gün 37.4 oldu enfazla şükür sonra atlattı ama eşimle ben bı başladık 5. Gün ikimizde de uyutmaya öksürük halsizlik var üstüne eşim göz nezlesi oldu benim de kulak tıkandı ses gitti perişan haldeyiz doktorlar da ilgilenmedi pek ama sağlık ocağındaki doktorumuz kovidin hala geçmediğini söyledi bence kovid olabiliriz 🤦🏼‍♀️ Bir an önce iyileşmek istiyorum ya 😭
Ben de sadece mama veriyorum 3 ayından beri insanların çenesi durmadigi için ve süt alerjisi de çıktığı için biberona alıştı sütüm tamamen bitti 😞 1 haftadır senin gibi su veriyorum rahat uyuyor gibi o zaman. Ek gıdaya başlamak istiyorum çünkü alerji mamasini çok nazlı içiyor bebiş. İyilesirsem bı doktora götürüp sorucam bakalım ne diyor . Alerjik olduğu için de her şeyi yediremicem tabi bir telaşta o zaman başlar bende. Allah hepimize Kolaylık versin insanların çenesini de bildiği yapsın inşallah özellikle yakın akraba anladınız siz onu🤬
Bende kaynana olmadığından pek o derdim yok şükür. Ama seni çok iyi anlıyorum.
Çok geçmiş olsun kovid değilde yeni bir hastalık varmış ondan olmuş olabilirsiniz. Arkadaşım ve tüm aile oldular aynı sizin gibi. Zor iyileştiler yaygınmış. Ben de bir yere gidince halen kalabalıkta maske takıyorum valla. Çünkü insanlar çok sorumsuz kendileri de çocukları da hasta burnu akıyor mesela hapşuruyor falan hiç oralı değiller. Klasik türk atasözü “bir şey olmaz “ mottosuyla dolanıyor herkes.

Bende kaynana olmadığından pek o derdim yok şükür. Ama seni çok iyi anlıyorum.
Çok geçmiş olsun kovid değilde yeni bir hastalık varmış ondan olmuş olabilirsiniz. Arkadaşım ve tüm aile oldular aynı sizin gibi. Zor iyileştiler yaygınmış. Ben de bir yere gidince halen kalabalıkta maske takıyorum valla. Çünkü insanlar çok sorumsuz kendileri de çocukları da hasta burnu akıyor mesela hapşuruyor falan hiç oralı değiller. Klasik türk atasözü “bir şey olmaz “ mottosuyla dolanıyor herkes.
Hastalığın adını biliyor musun merak ettim . Çok pis bir şey bir türlü duzelemiyoruz. Ben de bundan sonra kalabalık alanlarda maske takarım herhalde 🤧

Süt alerjisi olan bebiş anneleri ek gıdaya geçtiğimizde neler yediririz ben çok araştırdım bu siteyi ve ürünleri buldum menüde süt alerjik besinlere tıklayıp inceleyebilirsiniz alerjik bebeklere uygun özel tarhanalar ve bebe bisküvileri var. Ben simdien bir şeyler sipariş verdim. İşinize yararsa Bilginiz olsun . Bebek Ek Gıda Ürünleri, Doğal ve Alerjik Ek Gıdalar - Aşçı Anne

Aranızda diş çıkaran oldu mu Benim kız 4 ay 16 günlükken bir diş ertesi gün ikinci dişini çıkardı ve bayağı mız mız hala daha eli ağızında siz ne yaptınız bu mız mızlık ne zaman geçti 🤦‍♀️
Oo çok erken çıkarmış maşallah . Benimkisi sürekli eli ağzında 4. Ayından beri her şeyi ısırmaya çalışıyor bu aralar hem ısırmak istiyor hem de hırsını alamayınca ağlamaya başlıyor. Ağzından musluk gibi salya akıyor. Senin ki de öyle mi canım

Oo çok erken çıkarmış maşallah . Benimkisi sürekli eli ağzında 4. Ayından beri her şeyi ısırmaya çalışıyor bu aralar hem ısırmak istiyor hem de hırsını alamayınca ağlamaya başlıyor. Ağzından musluk gibi salya akıyor. Senin ki de öyle mi canım
Evet sürekli eli ağzında ağzı akıyor üstünü değiştiriyorum günde kaç kere ısırma isteği var öyle ateş ishalde olmadı ama sadece mız mız susmuyor biraz erken çıkardı evet birde iki tane birden 🤷🏻‍♀️

X