2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bugün daire kapısınj bi açtım kapının orta yerine bi sıvı püskürtülmüş normalde dikkatimi bile çekmezdi ama tesadüf oldu kapıyı annem açtı benim de o anki açımdan dolayı o sıvı yansıma yaptı farkettim parmağımı sürdüm yağımsı kıvamda bişeydi hemen sirkeyle sildi annem ama var mi böyle bişey duyan bilen

Demir ilacı tavsiyesi verin analar microfer demiron bestiron hepsini denedim çığlıklar bitmiyo niye bu kadar etkiliyo bu ya

Demir ilacı tavsiyesi verin analar microfer demiron bestiron hepsini denedim çığlıklar bitmiyo niye bu kadar etkiliyo bu ya
Sidefer kullanıyoruz biz kg göre damla veriliyor. Süt aromalıymış sanırım severek içiyor içinde paraben yok fakat şeker var. Yeni nesil damla olduğu için kabızlık karın ağrısı vs yapmıyor.

F2B96904-0FBD-4B0E-A7B5-57970F75ABCB.jpeg
F2B96904-0FBD-4B0E-A7B5-57970F75ABCB.jpeg

Kızlar bu böcek ısırığı mıdır bilen var mı morluk gibi gelmişti ama üzerine basınca acımıyor ne krem sürsem bilemedim

Uyumak istemediği için mi emmeyi reddediyor yoksa emmek istemediği için mi uyumuyor bu çocuk arkadaşlar?
Memede uyuyor normalde, ama son bir kaç gündür emmek istemiyor memeyi vermeye çalıştığımda hatta yatar pozisyona alır almaz başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya. Başka türlü de uyumadığı için uykusuzluktan n çatlayacak duruma gelene kadar kucaktan inmek istemiyır ağlıyor sızlanıyor ama memeye gelmiyor. Çok yoruldum. Her gün farklı bişeyler deniyorum. Dün uyguladığımı bugün reddiyor. Dün ayakta emmeyi kabul etmiş uyumuştu bugün reddetti gibi.
Çok ağladığı için çom da üzülüyorum, bide sinir krizine girer gibi çığlıklar atıyor hiç dayanamıyorum. Sanki herkesin bebesi çok normal bi benimki çok öfkeli huysuz gibi hissediyorum 😔

Eki Görüntüle 3273493 Eki Görüntüle 3273493
Kızlar bu böcek ısırığı mıdır bilen var mı morluk gibi gelmişti ama üzerine basınca acımıyor ne krem sürsem bilemedim
Biraz kabarık mı bu, görüntü olarak buna benzer benim bebenin çenesinin hemen altında da var. Sıcaktan olduğunu düşündük. Bir hafta kadar klimalı ortamda kaldığımızda tamamen geçmişti, dün eve döndük bugün yine çıktı. Eve alerjisi yoksa benim bebenin sıcaktandır yani😄

Uyumak istemediği için mi emmeyi reddediyor yoksa emmek istemediği için mi uyumuyor bu çocuk arkadaşlar?
Memede uyuyor normalde, ama son bir kaç gündür emmek istemiyor memeyi vermeye çalıştığımda hatta yatar pozisyona alır almaz başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya. Başka türlü de uyumadığı için uykusuzluktan n çatlayacak duruma gelene kadar kucaktan inmek istemiyır ağlıyor sızlanıyor ama memeye gelmiyor. Çok yoruldum. Her gün farklı bişeyler deniyorum. Dün uyguladığımı bugün reddiyor. Dün ayakta emmeyi kabul etmiş uyumuştu bugün reddetti gibi.
Çok ağladığı için çom da üzülüyorum, bide sinir krizine girer gibi çığlıklar atıyor hiç dayanamıyorum. Sanki herkesin bebesi çok normal bi benimki çok öfkeli huysuz gibi hissediyorum 😔
bu ay ataklara denk geldi bebekler hem ağlama hem memeye red hem uyku gerilemesi geçecek inşallah az kaldı :110:

Heeey ben de özledim çok. Ahh ahh hepimiz dağıldık ama eminim birbirimizi düşünüyoruz. Ben sık sık anıyorum sizi.
Nasıl gidiyor neler yaşadınız anlatsanıza dertleşelim. Ben şimdi uyumak üzereyim ama muhakkak bakacağım. @Renklirenkli @zerefsan K kendimidurduracakdegilim Pembesacli Rapunzel Pembesacli Rapunzel aklımda kalanları etiketlemeye çalıştım sizin de varsa etiketlesenize.
Ben 5 aylık kızıma artık katı gıdaya başliyim diyorum ama çekimserim de. Su vermeye başladım bir haftadır. Zaten artık hep mama veriyorum.
Öpüyorum kızlar
Merhaba canım benimde aklımdasınız bir ara uğradım kimse yoktu geri kaçtım.
Yağız Ali’m hiç durmuyor zaten pek vaktim olmuyor. Doktorunla görüştün mü ek gıda için ne diyor?
Bizim doktor beş buçuk aylıkken başlattı taşımları yapıyoruz. Kilosu sınırda gidiyor başlayalım dedi. Mama emzirme birlikte gidiyorduk bşzde

Merhaba canım benimde aklımdasınız bir ara uğradım kimse yoktu geri kaçtım.
Yağız Ali’m hiç durmuyor zaten pek vaktim olmuyor. Doktorunla görüştün mü ek gıda için ne diyor?
Bizim doktor beş buçuk aylıkken başlattı taşımları yapıyoruz. Kilosu sınırda gidiyor başlayalım dedi. Mama emzirme birlikte gidiyorduk bşzde
Biz de tadimlara başladık havuç kabak patates elma denedik 3 er gün 1. Gün çay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün 2 çorba kaşığı şeklinde verdim. Başka ne verebilirim şuan bilmiyorum süt alerjisi olduğu için alerjik gıdalardan uzak duruyoruz

X