- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 30
Neden korkuyorsun canım obez olur diye mi . Çok verme tabi ki ama kademe kademe artirabilirsin bence çünkü her gün büyüyorlar bebeklerimiz ihtiyacı artıyor ister istemez.Yazamadım oğlum durmadı son günlerde. Biz doktorla kilo hesabından gitmiştik oğlum için 90 cc demişti 17 gün önce gittik. Ben midesini büyütmekten çok korkuyorum herhalde ondan :-
Hayır sadece anne sütüSen mama veriyor muydun patikli?
Hayır giç bişi denemedim probiyotik gibi bişi mi sorayım drumaHaklısın canım. Bebişin kakası için relactaz damla denedin mi bizimkinin kakası o damladan sonra hemen düzelmişti. Doktoruna da sor istersen ilaç değil trendyolda bile satılıyor.
Bizde meme reddi yaşıyoruz cok üzülüyorum ac diyorum bebeğim acaba napsam mamamı versemcnm 3. Ayda meme reddi oluyormuş bizdeşu an yaşıyoruz tutturana kadsr kırk şekle giriyorum sizinde öyledir belki pes etme geçer inşallah
Kızkar günaydın, hemen cevap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ya işe ya doktora gideceğim. Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..Bizde meme reddi yaşıyoruz cok üzülüyorum ac diyorum bebeğim acaba napsam mamamı versem
Yok laktoz sindirimini kolaylaştırıyor bebeklerde bağırsaklarını sakinleştiriyor o da . Ben çok memnun kaldım ondan.Hayır giç bişi denemedim probiyotik gibi bişi mi sorayım druma
Geçmiş olsun böyleni durumlarda doktora görünmekte yarar varKızkar günaydın, hemen cevap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ya işe ya doktora gideceğim. Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..
Biberon aldı mı peki neden reddediyor acaba ya üzüldümHayır sadece anne sütü
Emdiği göğüsten mi bu kadar geliyor benim emdikten iki üç saat sonra 35 40cc geliyor ancakBize eşimin teyzesinden kaldı yoksa alamazdik o kadar para verip 5 6 binliralik alet çok geliyor bana . İyi ki varmış. Ben memnunum ama işte işte 35 40 CC çıkıyor benim de bı sagmaya . Benim tek göğsümden gelmiyor bir de oluk oluk akan sütüm gitti birden resmen Allah yardımcımız olsun
Doktor midesi büyürse sütün daha da yetmez dedi ve daha çok mama vermek zorunda kalırım her seferinde diye korkuyorum mamayı arttırmak istemiyorum da sütüm artsaNeden korkuyorsun canım obez olur diye mi . Çok verme tabi ki ama kademe kademe artirabilirsin bence çünkü her gün büyüyorlar bebeklerimiz ihtiyacı artıyor ister istemez.
Şuan hiç emmiyor beni tamamen bıraktıEmdiği göğüsten mi bu kadar geliyor benim emdikten iki üç saat sonra 35 40cc geliyor ancak
Böyle bir cevabı hiç birimiz veremeyiz bence vermemeliyiz canım. Biz aman boşver geçer deriz Allah korusun önemli birşeyse geç kalmış olursun bizim yüzümüzden. Kendinde huzursuz hissettiğin seni uyutmayacak kadar ağrın varsa her zaman bir doktorun görmesinde fayda vardır.Kızkar günaydın, hemen cevap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ya işe ya doktora gideceğim. Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..
İtiraz ettiği oluyor canım az önce almadı çığlık çığlığa ağladı ama sabah 6 buçuktan 9 buçuğa kadar her teklifimde aldı. Sende vazgeçme evlatlık edinenler bile çabayla emzirebiliyorlar. En azından elinden geleni yapmış olursunEmerse bence de mamayı artırmanın mantığı yok canım emsin yeter ki maşallah
Doğru söylüyorsun inşallah tekrar emer . Baştan emen çocuk emmeyince insanın zoruna gidiyor tabi haliyle. Ama bir umut belki döner sagmaya devam ediyordum şimdilik başta ara ara emiyordu şimdi yalayıp bırakıyor. Kısmetİtiraz ettiği oluyor canım az önce almadı çığlık çığlığa ağladı ama sabah 6 buçuktan 9 buçuğa kadar her teklifimde aldı. Sende vazgeçme evlatlık edinenler bile çabayla emzirebiliyorlar. En azından elinden geleni yapmış olursun
Bizde de bu problem devam ediyor ama vazgeçmiyorum hemen göğsüme kapatıyorum poposuna pışpışlayarak ee diye bağırıyorumDoğru söylüyorsun inşallah tekrar emer . Baştan emen çocuk emmeyince insanın zoruna gidiyor tabi haliyle. Ama bir umut belki döner sagmaya devam ediyordum şimdilik başta ara ara emiyordu şimdi yalayıp bırakıyor. Kısmet
Demek çoğumuz aynı durumdayız inşallah tekrardan güzelce emer bebislerimizBizde de bu problem devam ediyor ama vazgeçmiyorum hemen göğsüme kapatıyorum poposuna pışpışlayarak ee diye bağırıyorumzor oluyor ama tutuyor insallah bu süreçte geçer 3 ay atağında meme reddi var çünkü
Uyurken yada uyanırken emziriyorum ben uyku sersemi alıyorBizde meme reddi yaşıyoruz cok üzülüyorum ac diyorum bebeğim acaba napsam mamamı versem
bu dönemlerde oluyomuş ya geçici diyolar bakalımBiberon aldı mı peki neden reddediyor acaba ya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?