Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün bende şaşırsam maşallah sizeGerçekten gün bile farkediyor bugün baya beni şaşırttı kızım maşallah maşallah
Benim oğlumun hala hardal ve sıvı. Bir gün b.k muhabbeti yapacağım aklıma gelmezdiKızlar benim kızın kakası hardaldı kahverengine döndü kokusuda değişti sizinde öyle mi acaba?
Aynen bi de foto çekip dr uma atıcam bezden taşıyor fotoyu zor çekiyorum Telaşla sağa sola bulaştırmadan temizliycem diyeBenim oğlumun hala hardal ve sıvı. Bir gün b.k muhabbeti yapacağım aklıma gelmezdi
Senin erken mi doğdu vaktinde miydiBir gün bende şaşırsam maşallah size
Tüm süt ve süt ürünleri margarin terayagi dahil içinde laktoz ve türevi olan her şey yasak. Paketli gıdaların çoğu böyle zaten hiç bişey yiyemiyorum ki bir de doktor demedi ama ben yunurta da yemiyorum çok nadir. Süt alerjisi olan çocukların yumurtaya da alarjisi oluyormuş genelde. Onun haricinde et tavuk balık makarna pilav sebze yemekleri ile ilerliyoruz bakalımAa sadece süt mü hayvansal gıda diyetide uapıyor musun? Bize de diyet vericek muhtemelen
Eltim almış çok da pahalı bbirbsey hiç kullanmamış bana verdi bir denedim ama asla yapamadım bi annne tek başına onu asla takamaz heryerden bir şey çıkıyor. sonra netten çok uyguna aşırı basit bı kanguru aldık hop diye takılıyor bebis de sıkılmıyor içine girene kadar sonra kucağmda uyuyor hemen çok memnun kaldım. Öyle pahalı çetrefilli şeyler almaya gerek yok kullanışlı değil bir kereKızlar ya kanguru aldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
Goz kapagi dusuklugu olabiliyor goz muayenesini yaptirdiniz mi ihmal etmeyinMerhaba arkadaşlar bebeğim 2 aylık 15 günlük bir gözü diğer gözüne oranla daha küçük göz kapağı daha düşük duruyor sizin de basınıza geldi mi? Bir Arkadaşım da da aynı durum var doktor göz kasları henüz tam olarak çalışmıyor zamanla düzelir demiş
40 günlük ilken yaptırdık bir sıkıntı yoktu ama yaklaşık iki haftadır farkediyorum bu durumuGoz kapagi dusuklugu olabiliyor goz muayenesini yaptirdiniz mi ihmal etmeyin
38+3te doğum oldu canım benimSenin erken mi doğdu vaktinde miydi
Aldığınız kangurunun linki veya görseli var mı acaba ? Bende arayıştayım daEltim almış çok da pahalı bbirbsey hiç kullanmamış bana verdi bir denedim ama asla yapamadım bi annne tek başına onu asla takamaz heryerden bir şey çıkıyor. sonra netten çok uyguna aşırı basit bı kanguru aldık hop diye takılıyor bebis de sıkılmıyor içine girene kadar sonra kucağmda uyuyor hemen çok memnun kaldım. Öyle pahalı çetrefilli şeyler almaya gerek yok kullanışlı değil bir kere
https://www.hepsiburada.com/molmini...?magaza=operabebek&url_src=and-product-detailAldığınız kangurunun linki veya görseli var mı acaba ? Bende arayıştayım da
Sorma rapunzelim, ben de kaynana maynana hiç bişey yok ama saolsun doktorlar da senin durumuna düşürdüler beni. Bak sana tek diyeceğim şey şu elinden geleni yap yaptığına inan sonra akışına bırak çünkü ben düşündükçe kafayı taka taka sütüm iyice gitti bitti. Mamaların daha daha iyi olduğuna inanmak istiyorum artık. Mamayı hemen dayatan o ilk doktoru da allaha havale ediyorum.Kızlar vallahi doldum taştım artık bu Kaynanaların en iyisi bile laf sokar mı ya neden böyle Bebişim de süt alerjisi var ya (tabi üstüne bir de kolik bebek) onu bilmeden önce tabi sürekli ağlamasını huzursuzluğunu hep benim sütüme bağladılar kaynana, kayın baba, kayın (çok bilmiş) yok sütüm mü yetmiyormuş ( dolup taşıyordu sütlerim ) yok sütüm mü yaramıyormu. Çocuk alerjiden dolayı ishal oluyordu kilo alımı sınırdaydı hep illa mama verelim dediler her gün ger gün ben dayandım vermedi. Kaç doktora gittiysem anne sütüne devam dedi bir bunlari ikna edemedim. Günde 30 -40 ml verin bişey olmaz rahat edersiniz diye başımızın etini yediler. Doktor gerek görmüyor dedikçe ısrar ettiler. bebeğimin çok ağladığı bir gün yine o kadar ağladım ki kaynanam da yanimda gözümün içine baka baka ağlayan bana senin sutunuytest mi ettirsek inceletsek dedi yaa!! Psikolojim o kadar bozuldu ki ben de artık sütümün çocuğa yetmediğini yaramadığını düşünmeye başladım beni de bezdirdiler yeter ki sussunlar diye son gittiğim doktora mama başlayalım hocam diye ısrar edince kabul etti. Mama başladık başlamasına ama simdi de meme reddi başladı onlar yüzünden artık çocuğum beni emmiyor sağarak vermeye çalışıyorum. Üstüne bir de süt diyeti yaptığım için sütüm de azalmaya başladı bunların çenesi yüzünden 3 aydır mafoldumm. Şimdi de tutmuş kaynanam bana bı mama bi süt veriyorsun ya karışıyor doktora soralım bakalım bir sey olur mu dokunur mu diyor. Çocuğum hiç benim sütümü içmesin istiyor yani. Kafayı yicem artık. Bunlar yüzünden bende moral de sütte kalmadi.
Canim eşin napiyo tum bunlar olurken? Lutfen kendini uzme her annenin sutu bebeginin ihtiyacina goredir sen emzirmeye devam etmeye calis uykusunda gece emzir meme reddi hemen gercekllesmiyo genelde biraz cabalarsan geri dondurebilirsin kuzum ciplak gogsunde tut bebegi, duş altinda ten temasi yapin emzirmeye calis bebekle inatlasmadan tabi. Bu gunler gelip gececek elbet her sey zamanla daha iyi olacak kendini yipratma evladinin bu zamanlarini kacirmamaya calis kuzum kulagini tika herkeseKızlar vallahi doldum taştım artık bu Kaynanaların en iyisi bile laf sokar mı ya neden böyle Bebişim de süt alerjisi var ya (tabi üstüne bir de kolik bebek) onu bilmeden önce tabi sürekli ağlamasını huzursuzluğunu hep benim sütüme bağladılar kaynana, kayın baba, kayın (çok bilmiş) yok sütüm mü yetmiyormuş ( dolup taşıyordu sütlerim ) yok sütüm mü yaramıyormu. Çocuk alerjiden dolayı ishal oluyordu kilo alımı sınırdaydı hep illa mama verelim dediler her gün ger gün ben dayandım vermedi. Kaç doktora gittiysem anne sütüne devam dedi bir bunlari ikna edemedim. Günde 30 -40 ml verin bişey olmaz rahat edersiniz diye başımızın etini yediler. Doktor gerek görmüyor dedikçe ısrar ettiler. bebeğimin çok ağladığı bir gün yine o kadar ağladım ki kaynanam da yanimda gözümün içine baka baka ağlayan bana senin sutunuytest mi ettirsek inceletsek dedi yaa!! Psikolojim o kadar bozuldu ki ben de artık sütümün çocuğa yetmediğini yaramadığını düşünmeye başladım beni de bezdirdiler yeter ki sussunlar diye son gittiğim doktora mama başlayalım hocam diye ısrar edince kabul etti. Mama başladık başlamasına ama simdi de meme reddi başladı onlar yüzünden artık çocuğum beni emmiyor sağarak vermeye çalışıyorum. Üstüne bir de süt diyeti yaptığım için sütüm de azalmaya başladı bunların çenesi yüzünden 3 aydır mafoldumm. Şimdi de tutmuş kaynanam bana bı mama bi süt veriyorsun ya karışıyor doktora soralım bakalım bir sey olur mu dokunur mu diyor. Çocuğum hiç benim sütümü içmesin istiyor yani. Kafayı yicem artık. Bunlar yüzünden bende moral de sütte kalmadi.
Ayyy Allah sabır versin çok zor oluyo bende sinirden aft çıktı ama merak etme benim sütüm olmadığı için baştan beri mama veriyorum büyüdüler çok şükür emzirmeyi de hiç bırakmadım hem mama hem meme emiyokar alışır yani bebiş demek istediğimKızlar vallahi doldum taştım artık bu Kaynanaların en iyisi bile laf sokar mı ya neden böyle Bebişim de süt alerjisi var ya (tabi üstüne bir de kolik bebek) onu bilmeden önce tabi sürekli ağlamasını huzursuzluğunu hep benim sütüme bağladılar kaynana, kayın baba, kayın (çok bilmiş) yok sütüm mü yetmiyormuş ( dolup taşıyordu sütlerim ) yok sütüm mü yaramıyormu. Çocuk alerjiden dolayı ishal oluyordu kilo alımı sınırdaydı hep illa mama verelim dediler her gün ger gün ben dayandım vermedi. Kaç doktora gittiysem anne sütüne devam dedi bir bunlari ikna edemedim. Günde 30 -40 ml verin bişey olmaz rahat edersiniz diye başımızın etini yediler. Doktor gerek görmüyor dedikçe ısrar ettiler. bebeğimin çok ağladığı bir gün yine o kadar ağladım ki kaynanam da yanimda gözümün içine baka baka ağlayan bana senin sutunuytest mi ettirsek inceletsek dedi yaa!! Psikolojim o kadar bozuldu ki ben de artık sütümün çocuğa yetmediğini yaramadığını düşünmeye başladım beni de bezdirdiler yeter ki sussunlar diye son gittiğim doktora mama başlayalım hocam diye ısrar edince kabul etti. Mama başladık başlamasına ama simdi de meme reddi başladı onlar yüzünden artık çocuğum beni emmiyor sağarak vermeye çalışıyorum. Üstüne bir de süt diyeti yaptığım için sütüm de azalmaya başladı bunların çenesi yüzünden 3 aydır mafoldumm. Şimdi de tutmuş kaynanam bana bı mama bi süt veriyorsun ya karışıyor doktora soralım bakalım bir sey olur mu dokunur mu diyor. Çocuğum hiç benim sütümü içmesin istiyor yani. Kafayı yicem artık. Bunlar yüzünden bende moral de sütte kalmadi.
Neler yaşamışsın böyle canım benim. Hepimiz benzer şeylere maruz kalıyoruz eskiden anne sütü kıymetliydi şimdi bir mama sevici grup türedi. Bende başta rahatsızlıklarım yüzünden ve sütümün beşinci gün gelmesi sebebiyle, sonra ilaç kullandığım için hep mama takviyesi ile gittim. Aynı şekilde kaynanam yanımda kalınca sütün az diyerek bebeğime mama verdirdi o an insan psikolojisi korkuyorsun gerçekten azsa diye. Zaten veriyorduk ama sayısı artmış oldu sonra azaltana kadar çok zorlandım. Hala sütüm çok çok değil sanırım bazen çekmiyor oğlum ağlıyor illa mamayı bekliyor ya da alıştı sütüm artsın diye çok uğraşıyorum şimdi. Seninki yeterken yapmışlar bir de çok üzüldüm sen kendine güven yeniden mamayı bıraktır bence meme reddi ilerlemeden.Kızlar vallahi doldum taştım artık bu Kaynanaların en iyisi bile laf sokar mı ya neden böyle Bebişim de süt alerjisi var ya (tabi üstüne bir de kolik bebek) onu bilmeden önce tabi sürekli ağlamasını huzursuzluğunu hep benim sütüme bağladılar kaynana, kayın baba, kayın (çok bilmiş) yok sütüm mü yetmiyormuş ( dolup taşıyordu sütlerim ) yok sütüm mü yaramıyormu. Çocuk alerjiden dolayı ishal oluyordu kilo alımı sınırdaydı hep illa mama verelim dediler her gün ger gün ben dayandım vermedi. Kaç doktora gittiysem anne sütüne devam dedi bir bunlari ikna edemedim. Günde 30 -40 ml verin bişey olmaz rahat edersiniz diye başımızın etini yediler. Doktor gerek görmüyor dedikçe ısrar ettiler. bebeğimin çok ağladığı bir gün yine o kadar ağladım ki kaynanam da yanimda gözümün içine baka baka ağlayan bana senin sutunuytest mi ettirsek inceletsek dedi yaa!! Psikolojim o kadar bozuldu ki ben de artık sütümün çocuğa yetmediğini yaramadığını düşünmeye başladım beni de bezdirdiler yeter ki sussunlar diye son gittiğim doktora mama başlayalım hocam diye ısrar edince kabul etti. Mama başladık başlamasına ama simdi de meme reddi başladı onlar yüzünden artık çocuğum beni emmiyor sağarak vermeye çalışıyorum. Üstüne bir de süt diyeti yaptığım için sütüm de azalmaya başladı bunların çenesi yüzünden 3 aydır mafoldumm. Şimdi de tutmuş kaynanam bana bı mama bi süt veriyorsun ya karışıyor doktora soralım bakalım bir sey olur mu dokunur mu diyor. Çocuğum hiç benim sütümü içmesin istiyor yani. Kafayı yicem artık. Bunlar yüzünden bende moral de sütte kalmadi.
Eşim ağzına geleni söylüyor ailesine ana anlamiyorlar ki sizin yüzünüzden bu kızın psikolojisi bozuldu filan diyor ama alttan alttan devam laf sokmaya malesef göğsümü açıp öyle yatırıyorum keyifli zamanlarında vermeye çalışıyorum ama yalayıp bırakıyor emmiyor. Geceleri alıyordu ilk hafta ama şimdi onu da yapmıyor. Sütümü eskisi gibi çoğaltsam yeter bana sagarim napimCanim eşin napiyo tum bunlar olurken? Lutfen kendini uzme her annenin sutu bebeginin ihtiyacina goredir sen emzirmeye devam etmeye calis uykusunda gece emzir meme reddi hemen gercekllesmiyo genelde biraz cabalarsan geri dondurebilirsin kuzum ciplak gogsunde tut bebegi, duş altinda ten temasi yapin emzirmeye calis bebekle inatlasmadan tabi. Bu gunler gelip gececek elbet her sey zamanla daha iyi olacak kendini yipratma evladinin bu zamanlarini kacirmamaya calis kuzum kulagini tika herkese