• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yazamadım oğlum durmadı son günlerde. Biz doktorla kilo hesabından gitmiştik oğlum için 90 cc demişti 17 gün önce gittik. Ben midesini büyütmekten çok korkuyorum herhalde ondan :-
Neden korkuyorsun canım obez olur diye mi . Çok verme tabi ki ama kademe kademe artirabilirsin bence çünkü her gün büyüyorlar bebeklerimiz ihtiyacı artıyor ister istemez.

Bizde meme reddi yaşıyoruz cok üzülüyorum ac diyorum bebeğim acaba napsam mamamı versem
Kızkar günaydın, hemen cevap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ya işe ya doktora gideceğim. Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..

Kızkar günaydın, hemen cevap verirseniz sevinirim çünkü ona göre ya işe ya doktora gideceğim. Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..
Geçmiş olsun böyleni durumlarda doktora görünmekte yarar var

Bize eşimin teyzesinden kaldı yoksa alamazdik o kadar para verip 5 6 binliralik alet çok geliyor bana . İyi ki varmış. Ben memnunum ama işte işte 35 40 CC çıkıyor benim de bı sagmaya . Benim tek göğsümden gelmiyor bir de oluk oluk akan sütüm gitti birden resmen Allah yardımcımız olsun 🤦🏼‍♀️
Emdiği göğüsten mi bu kadar geliyor benim emdikten iki üç saat sonra 35 40cc geliyor ancak 🥲

Neden korkuyorsun canım obez olur diye mi . Çok verme tabi ki ama kademe kademe artirabilirsin bence çünkü her gün büyüyorlar bebeklerimiz ihtiyacı artıyor ister istemez.
Doktor midesi büyürse sütün daha da yetmez dedi ve daha çok mama vermek zorunda kalırım her seferinde diye korkuyorum mamayı arttırmak istemiyorum da sütüm artsa 🥲 kilo kaybı olmazsa arttırmam mamayı daha çok emmesini teklif ediyorum belki sağmakla bebeğin emmesi farklıdır daha çok gelir diye umut ediyorum 🥲

Böyle bir cevabı hiç birimiz veremeyiz bence vermemeliyiz canım. Biz aman boşver geçer deriz Allah korusun önemli birşeyse geç kalmış olursun bizim yüzümüzden. Kendinde huzursuz hissettiğin seni uyutmayacak kadar ağrın varsa her zaman bir doktorun görmesinde fayda vardır.

Emerse bence de mamayı artırmanın mantığı yok canım emsin yeter ki maşallah
İtiraz ettiği oluyor canım az önce almadı çığlık çığlığa ağladı ama sabah 6 buçuktan 9 buçuğa kadar her teklifimde aldı. Sende vazgeçme evlatlık edinenler bile çabayla emzirebiliyorlar. En azından elinden geleni yapmış olursun

İtiraz ettiği oluyor canım az önce almadı çığlık çığlığa ağladı ama sabah 6 buçuktan 9 buçuğa kadar her teklifimde aldı. Sende vazgeçme evlatlık edinenler bile çabayla emzirebiliyorlar. En azından elinden geleni yapmış olursun
Doğru söylüyorsun inşallah tekrar emer . Baştan emen çocuk emmeyince insanın zoruna gidiyor tabi haliyle. Ama bir umut belki döner sagmaya devam ediyordum şimdilik başta ara ara emiyordu şimdi yalayıp bırakıyor. Kısmet 🤦🏼‍♀️

Doğru söylüyorsun inşallah tekrar emer . Baştan emen çocuk emmeyince insanın zoruna gidiyor tabi haliyle. Ama bir umut belki döner sagmaya devam ediyordum şimdilik başta ara ara emiyordu şimdi yalayıp bırakıyor. Kısmet 🤦🏼‍♀️
Bizde de bu problem devam ediyor ama vazgeçmiyorum hemen göğsüme kapatıyorum poposuna pışpışlayarak ee diye bağırıyorum 🤣🤣🤣 zor oluyor ama tutuyor insallah bu süreçte geçer 3 ay atağında meme reddi var çünkü 🫠

Bizde de bu problem devam ediyor ama vazgeçmiyorum hemen göğsüme kapatıyorum poposuna pışpışlayarak ee diye bağırıyorum 🤣🤣🤣 zor oluyor ama tutuyor insallah bu süreçte geçer 3 ay atağında meme reddi var çünkü 🫠
Demek çoğumuz aynı durumdayız inşallah tekrardan güzelce emer bebislerimiz 🙏

Back