2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu tırnakları nasıl kesebildin böyle ya benim aklım gidiyo kesemiyorum kendi kendine kırılıyo tırnakları

Kızlar ya mama önerisi var mı denemediğim mama kalmadı bebelerim bi türlü sevemediler mamayı
Hipp organic sma optipro golden .. bebelac sma laktozsuz..
Alerji maması olarak da bebelac bişey evolvia bişey neocate aptamil prosneo bir sürü mama denedim ya

Kolik bebelere beyaz gürültü iyi geliyor diye biliyorum sakinleştiriyor süpürge dön makinesi falan dene istersen

Sadece biogaia damla öneriyor doktorlar gaz damlası önermiyorlarmis onu kullanıyoruz relactaz damla ile beraber. Gazi biraz hafifledi ama cadı saati devam ediyor hala bekirlit saatlerde ağlıyor.

Bizde normale yeni döndük hepmize geçmiş olsun. Asıl aşı numerix ronogok mu ne özel aşıda kötü olunuyormuş

Kızlar bebekleriniz kendini sevdiriypr mu, bizimki sarılsam öpsem hep sıkıılır gibi ıhlıyor kafayı geri atıyor hep. Bi de sürekli ağlamasın diye oyalamaya çalışmaktan sevmeye zaman kalmıyormuş gibi hissediyorum. Sanki sevgi konusunda yetersizmişim hissi oluşuyor. Sizin bebekler sevdiriyor mu kendini? Sadece sabahları konuşırken gülüyor biraz

Keyfi yerindeyken dudaklarımı boynuna vantuzlayıp sıkılana kadar öpüyorum ilk başta hoşuna da gidiyor , doğduğundan beri her kucağıma alışta bir kaç kez öpüyorum alıştı galiba . Bez değişim zamanlarında aşırı keyifli oluyor o alt açılınca heyecanlanmalar kendinden geçmeler o zamanda çok konuşup mıncırıyorum öpüyorum butlarını ayaklarını gülüp cevap veriyor sanki çıkardığı seslerle

Asla ya asla sevdirmiyor bizimkide. Millet kucağa alıştırma der bizimki kucakta durmuyor canım sıkılıyor bu duruma doğrusu

Pazartesi günü 4+4 te kese görünmemişti. Dün (4+5) başka doktora gittim karından kese o kadar net göründü ki. Yerleşim yeri çok iyimiş. Sağlıklı embriyolar rahmin üst tarafına yerleşirmiş. Yolk oluşmaya başlamış dedi şaşırdım. Haftaya çarşamba(5+6) gel kalp atışını duyarız dedi. Erken değil mi? Duyulmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Bir de kese büyüklüğü hakkında birşey söylemedi. Ultrason kağıdında nerede yazıyor? Biliyor musunuz?

Pardon yanlış gruba gönderdim galiba :)) Şubat annelerinden olacaktım ama bebeğimi kaybettim maalesef şimdi yine hamileyim sağlıkla gelsin dualarınızı beklerim

Pardon yanlış gruba gönderdim galiba :)) Şubat annelerinden olacaktım ama bebeğimi kaybettim maalesef şimdi yine hamileyim sağlıkla gelsin dualarınızı beklerim
Rabbim sizi evladınıza sağlıcakla kavuştursun inşallah bende beşinci haftada kalp sesini duyamamıstım 7.haftada gittiğimizde duyduk kendinizi üzmeyin o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…