2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sadece biogaia damla öneriyor doktorlar gaz damlası önermiyorlarmis onu kullanıyoruz relactaz damla ile beraber. Gazi biraz hafifledi ama cadı saati devam ediyor hala bekirlit saatlerde ağlıyor.
Bize doktor önerdi sab simplexi. Kullanmadığımız zamana göre daha iyi oldu

Benimkiler de öyle bi bebek gibi sorunsuz sevemedik gitti sürekli ağlama bağırma koliktir seninki de
Kolikte aynı saatte ağlarmış ya pizza senin öyle mi bebeğin ? Bizimki isteği olmadığı her an ağlar ama çığlık atarak ağlıyor o yüzden zor geliyor bana alışamadım üzülüyorum hep kucakta dolaştırmamızı istiyor. Ama gazlı bir bebek evet tek umudum gazı azalırsa belki normalleşir diyorum dördüncü beşinci ay gibi

Evet akşamüstü başlıyor 21e kadar falan sürüyor ve sadece kucakta durunca susabiliyorlar

Kızlar size bi endişemi soracağım benim ikizlerden erkek olanın göz teması çok iyi asla gözünü kesmeden herşeyi konuşmalarını takip ediyor gülmeye de başladı baya bu hafta ama kız kendisi istediği zaman dikkatlice bakabiliyor ama seslenince bakmıyor geçen gün karşılarında dans ettim bi sağ bi sola gittim ikisi de takip etti ama işte kıza seslendiğimiz zaman hiç bakmıyor gülmesi de sadece sabahları çok konuşunca gülüyor otizmden anlayan var mı çok da üzüldüm ne yapacağımı da bilmiyorum

Ben otizmden pek anlamıyorum, bizde öyle bir sorun da yok ama sana bi kaç şey önerebilirim. Yabancı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla sosyalleşmesi için günde iki kere 15 dak tvden bişeyler izletebilirsin. Göz kasları içinde iyi. Ben youtubedan babysensory siyah beyaz kırmızı videoları izletiyorum. Hatta tepki verip konuşmaya çalışıyor. Dene istersen

Teşekkür ederim güzelmiş bu gerçekten bu arada dualarınızı da beklerim kızımın sağlığı için

Bence eldeki verilerle otizm uyuşmuyor canım boşa kendini üzme her bebek farklı oluyor sürekli gülecek diye bir şey yok göz teması varsa

Kızlar ya kanguru aldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
Ben solomom baby aldım şimdiye kadar 2 kez kullandım dışarda , yürürken ikisinde de etrafa bakınırken yavaşça uykuya daldı. İkinci oğlumda da momfort baby kullanmıştım . Aynılar , isim değişikliği olmuş sanki . Momfort babyden de çok memnun kalmıştım

Yenidogan aparatiyla mi kullaniyosunuz?

İkiz bile olsalar her bebeğin gelişimi farklı Gün geçtikçe değişecektir merak etme Benim kızım da gülmüyor bakmıyor diyordum bu hafta baya farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…