- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Bize doktor önerdi sab simplexi. Kullanmadığımız zamana göre daha iyi olduSadece biogaia damla öneriyor doktorlar gaz damlası önermiyorlarmis onu kullanıyoruz relactaz damla ile beraber. Gazi biraz hafifledi ama cadı saati devam ediyor hala bekirlit saatlerde ağlıyor.
Kolikte aynı saatte ağlarmış ya pizza senin öyle mi bebeğin ? Bizimki isteği olmadığı her an ağlar ama çığlık atarak ağlıyor o yüzden zor geliyor bana alışamadım üzülüyorumBenimkiler de öyle bi bebek gibi sorunsuz sevemedik gitti sürekli ağlama bağırma koliktir seninki de
Evet akşamüstü başlıyor 21e kadar falan sürüyor ve sadece kucakta durunca susabiliyorlarKolikte aynı saatte ağlarmış ya pizza senin öyle mi bebeğin ? Bizimki isteği olmadığı her an ağlar ama çığlık atarak ağlıyor o yüzden zor geliyor bana alışamadım üzülüyorumhep kucakta dolaştırmamızı istiyor. Ama gazlı bir bebek evet tek umudum gazı azalırsa belki normalleşir diyorum dördüncü beşinci ay gibi
O onun huyudurDoktor kolik belli saatlerde ağlar ama dedi benim oğlum istediği olmazsa her an
Ben otizmden pek anlamıyorum, bizde öyle bir sorun da yok ama sana bi kaç şey önerebilirim. Yabancı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla sosyalleşmesi için günde iki kere 15 dak tvden bişeyler izletebilirsin. Göz kasları içinde iyi. Ben youtubedan babysensory siyah beyaz kırmızı videoları izletiyorum. Hatta tepki verip konuşmaya çalışıyor. Dene istersenKızlar size bi endişemi soracağım benim ikizlerden erkek olanın göz teması çok iyi asla gözünü kesmeden herşeyi konuşmalarını takip ediyor gülmeye de başladı baya bu hafta ama kız kendisi istediği zaman dikkatlice bakabiliyor ama seslenince bakmıyor geçen gün karşılarında dans ettim bi sağ bi sola gittim ikisi de takip etti ama işte kıza seslendiğimiz zaman hiç bakmıyor gülmesi de sadece sabahları çok konuşunca gülüyor otizmden anlayan var mı çok da üzüldüm ne yapacağımı da bilmiyorum
Teşekkür ederim güzelmiş bu gerçekten bu arada dualarınızı da beklerim kızımın sağlığı içinBen otizmden pek anlamıyorum, bizde öyle bir sorun da yok ama sana bi kaç şey önerebilirim. Yabancı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla sosyalleşmesi için günde iki kere 15 dak tvden bişeyler izletebilirsin. Göz kasları içinde iyi. Ben youtubedan babysensory siyah beyaz kırmızı videoları izletiyorum. Hatta tepki verip konuşmaya çalışıyor. Dene istersen
Kızlar ya kanguru aldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
Yenidogan aparatiyla mi kullaniyosunBen solomon aldım, evde denedik 10 dk durdu sonra sıkıldı. Bugün vakit olursa dışarda deneyeceğim bakalım
Allah yardımcın olsun canım senindeEvet akşamüstü başlıyor 21e kadar falan sürüyor ve sadece kucakta durunca susabiliyorlar
Bence eldeki verilerle otizm uyuşmuyor canım boşa kendini üzme her bebek farklı oluyor sürekli gülecek diye bir şey yok göz teması varsaKızlar size bi endişemi soracağım benim ikizlerden erkek olanın göz teması çok iyi asla gözünü kesmeden herşeyi konuşmalarını takip ediyor gülmeye de başladı baya bu hafta ama kız kendisi istediği zaman dikkatlice bakabiliyor ama seslenince bakmıyor geçen gün karşılarında dans ettim bi sağ bi sola gittim ikisi de takip etti ama işte kıza seslendiğimiz zaman hiç bakmıyor gülmesi de sadece sabahları çok konuşunca gülüyor otizmden anlayan var mı çok da üzüldüm ne yapacağımı da bilmiyorum
siling aldım durmadıKızlar ya kanguru aldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
Ben solomom baby aldım şimdiye kadar 2 kez kullandım dışarda , yürürken ikisinde de etrafa bakınırken yavaşça uykuya daldı. İkinci oğlumda da momfort baby kullanmıştım . Aynılar , isim değişikliği olmuş sanki . Momfort babyden de çok memnun kalmıştımKızlar ya kanguru aldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
Yenidogan aparatiyla mi kullaniyosunuz?Ben solomom baby aldım şimdiye kadar 2 kez kullandım dışarda , yürürken ikisinde de etrafa bakınırken yavaşça uykuya daldı. İkinci oğlumda da momfort baby kullanmıştım . Aynılar , isim değişikliği olmuş sanki . Momfort babyden de çok memnun kalmıştım
Yenidoğan aparatıyla çok rahat olmadı sığamadık sanki , sadece o aparattaki yastığı desteklesin diye bacaklarının arasına koydumYenidogan aparatiyla mi kullaniyosunuz?
İkiz bile olsalar her bebeğin gelişimi farklı Gün geçtikçe değişecektir merak etme Benim kızım da gülmüyor bakmıyor diyordum bu hafta baya farkettiKızlar size bi endişemi soracağım benim ikizlerden erkek olanın göz teması çok iyi asla gözünü kesmeden herşeyi konuşmalarını takip ediyor gülmeye de başladı baya bu hafta ama kız kendisi istediği zaman dikkatlice bakabiliyor ama seslenince bakmıyor geçen gün karşılarında dans ettim bi sağ bi sola gittim ikisi de takip etti ama işte kıza seslendiğimiz zaman hiç bakmıyor gülmesi de sadece sabahları çok konuşunca gülüyor otizmden anlayan var mı çok da üzüldüm ne yapacağımı da bilmiyorum
Gerçekten gün bile farkediyor bugün baya beni şaşırttı kızım maşallahİkiz bile olsalar her bebeğin gelişimi farklı Gün geçtikçe değişecektir merak etme Benim kızım da gülmüyor bakmıyor diyordum bu hafta baya farketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?