- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Ayakta da sallıyoruz pikenin içine koyupta sallıyoruz. Yapmam dediğim her şeyi yaptım bebe kolik oluncaAyağında sallamak için erken mi acaba, nasıl uyutcaz biz bu çocukları. Elektrikli sallayan anakucapı aldım yatmıyor onda. Bi kere ayağımda denedim sanki arayıpta bulamadığı buymuş gibi davrandı
Onun beyni o hıza dayanmaz baktirma bırak otizm bile yapıyorKızlar benim bebe bi izlemeye en az 15 dakika ceviz adam izliyor TV de ağlayinca sadece öyle susuyor. Böyle olan var mı ?. Vicdan azabı duyuyorum izlettiğim için ama bütün gün kucagimda uyurken bile, uyanık olduğunda ayaktayım sürekli kolik olduğu için en azından ağlama krizlerinde azıcık rahat ediyorum napıcam bilmiyorum gözleri bozulur mu ki ya da olumsuz etkiler miAh ah anne olmak zor ama hem alerjik hem kolik annesi olmak çok daha zor gerçekten
Kızlar sizinle çok önemli bişey paylasmak istiyorum dün kızımı ikinci ay kontrolüne götürdüm pişiği vardı böyle beyaz beyaz su toplamıştı doktor bana bi kremle e vitamini verdi ampul karıştırıp sürülüyor kac gündür geçmeyen pişik söndü resmen bayağı gecti tam bir gun bile olmadı devlet karşılıyor kremle ampulü
Benim bbebekte değil de göğsümde çıktı bunlardan, kahverengi alanda bir iki tane. Sütle alakalıdır heralde. Anne sütüyle besleniyor değil miKızlar benim bebişin vücudunda bu beyaz minik yağ bezelerinden var sırtında yüzünde bilen var mı acaba?Eki Görüntüle 3233190
Aynen sadece anne sütü veriyorumBenim bbebekte değil de göğsümde çıktı bunlardan, kahverengi alanda bir iki tane. Sütle alakalıdır heralde. Anne sütüyle besleniyor değil mi
Biz çarşamba günü yaptırdık verem ve üçlü aşı yapıldı oğlan ilk gün sesi çıkmadı 2 gündür akşamları canıma okudu çok bağırıyor calpol verip kucaktan indirmiyorum mecburen etkiler 1 haftaya sürebilirmiş verem aşısı canlı aşıymış2. Ay aşının etkileri ne zaman geçiyor sizde nasıl oldu kızlar. Benim bebe uyumuyor uyusada çabuk kalkıyor iki gecedir ölü balık gibiyim
Rapunzel bebişin nasıl oldu bizim kaka düzelir gibi oldu yine aynı devam. İlaçta bugün son bitiyor dr düzelmezse gıda alerjisi demişti. Sanırım bende diyete başlicam sen diyet yapıyor musunBenim bebişin burnunda vardı 1 haftalıkken başladı daha yeni geçti ben sütümi sıkıp sıkıp burnuna sürdüm her emzirmede bilmem faydası olmusmudur
Bu 2.ay aşısını tam gününde mi yaptılar bizim aile hekimliği 2.ayından 12 gün sonrasına gün verdi ya2. Ay aşının etkileri ne zaman geçiyor sizde nasıl oldu kızlar. Benim bebe uyumuyor uyusada çabuk kalkıyor iki gecedir ölü balık gibiyim
Aşi tedarik durumuna gore de degisiyo bi de tatil durumuna gore canimBu 2.ay aşısını tam gününde mi yaptılar bizim aile hekimliği 2.ayından 12 gün sonrasına gün verdi ya
Etki dediğin ateş mi pizza? Oğlum çok huysuzdu tüm gün uyumadı ama ateşi yok aşı mı etkiledi acaba diye düşündüm şimdiBiz çarşamba günü yaptırdık verem ve üçlü aşı yapıldı oğlan ilk gün sesi çıkmadı 2 gündür akşamları canıma okudu çok bağırıyor calpol verip kucaktan indirmiyorum mecburen etkiler 1 haftaya sürebilirmiş verem aşısı canlı aşıymış
2 ay 11 günlükken oldu oğlumda. O kadar önemli değildir bence gün farkı.Bu 2.ay aşısını tam gününde mi yaptılar bizim aile hekimliği 2.ayından 12 gün sonrasına gün verdi ya
Evet kolik değilse ağrısı vardır açıdan dolayı calpol verdin miEtki dediğin ateş mi pizza? Oğlum çok huysuzdu tüm gün uyumadı ama ateşi yok aşı mı etkiledi acaba diye düşündüm şimdi
Ay ateş mi demişsin sadece ateş değil ağrı da olbabilirmişEvet kolik değilse ağrısı vardır açıdan dolayı calpol verdin mi
Yok vermedim canım benim oğlum zaten genel olarak ağlıyorEvet kolik değilse ağrısı vardır açıdan dolayı calpol verdin mi
Ateş düşürücü şurup canım. Aile hekimin yazarBiz de bugün gittik 2.ay aşısı için aşı yokmuş, haftaya gelin dedi. 3 aya kadar yapılabiliyormuş sıkıntı olmaz dedi ebe. Bakanlıktan aşı bekliyoruz dedi.
Bizim bebe zaten uyumuyor beni pert ediyor gündüzleri aşıdan sonra nolcak gözüm korktu. Bi de siz calpol diyosunuz falan o nedir benim hiç tecrübem yok kızlar, o gün sağlık ocağında mı yazacaklar bu ilacı?
Benimkiler de öyle bi bebek gibi sorunsuz sevemedik gitti sürekli ağlama bağırma koliktir seninki deYok vermedim canım benim oğlum zaten genel olarak ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?