2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canm merhaba bende 1 aydır gidiyorum ama yazalı çok olmuş sen doğum yaptın mı memnun musun bende doğum paketi almayı düşünüyorum ama kararsızım fiyat çok yüksek geldi
Ben acıbadem altunizadede yaptım benim epiduralimi yapan adam mükemmel bir doktordu. Ama tabii sonrası gaz sancım oldu. Ben memnun kaldım zaten doktoruma güvendiğim için problem yaşamadım. Baya bir pahalı evet ama benim doğum sigortam olduğu için rahattık. Doğum sonrası çocuk doktorundan nefret ettim bi tek o var. Mümkünse seni anlayan bir doktor bulun.

Ben termosa kaynamış su koyuyorum evde de hep böyle hazırda çünkü oğlumun sabrı yok

Göbek kaşıntız çözüm buldunuz mu

Kızlar bebek için takip ettiğiniz uygulamalar hangisi. Kaç günlük boy kilo gibi notları alabileceğimiz uygulama var mı

Hanımlar merhaba bugün bebeğim 2. Ay aşısını oldu ateş yok suanlık ama yavrum saatlerce agladı cok kötüydü 3 saat kadar bagırdı yarım çay kaşığı carpol verdim etkis olmadı yarımda fitil vurdum Cok korkuyorum böyle cok sürer mi sizlerde de böyle oldu mu

Kızlar benim bebe bi izlemeye en az 15 dakika ceviz adam izliyor TV de ağlayinca sadece öyle susuyor. Böyle olan var mı ?. Vicdan azabı duyuyorum izlettiğim için ama bütün gün kucagimda uyurken bile, uyanık olduğunda ayaktayım sürekli kolik olduğu için en azından ağlama krizlerinde azıcık rahat ediyorum napıcam bilmiyorum gözleri bozulur mu ki ya da olumsuz etkiler mi Ah ah anne olmak zor ama hem alerjik hem kolik annesi olmak çok daha zor gerçekten

Kızlar benim bebişin vücudunda bu beyaz minik yağ bezelerinden var sırtında yüzünde bilen var mı acaba?Eki Görüntüle 3233190
Milia ya benziyor , genelde olur bebeklerde , bizimde yüzümüzde çıkmıştı bir kısmı geçti bir kaç tane kaldı. Büyüdükçe zamanla geçiyor. Abilerimizde de olmuştu.

Ne kullanıyorsun gazı için canım? Bende kolikten şüphelenip doktora götürdüm çok fazla gazı varmış bir boru gibi ince aparatla gazını çıkardılar makattan hatta. Rahatladı yavrum. Benim oğlumda çok ağlıyor şimdi süt ürünleri diyetim var ve sab simplex kullanıyoruz özellikle diyet önemliymiş.
Bende şarkı dinletiyorum ama izletmiyorum izletmeden dinletsen öyle durmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…