• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum belirtilerin tam olarak neydi yazar msiin
Canım önce bağırsaklarında çok fazla gürültü fark ettik sürekli karın ağrısı çekiyor gibiydi yavrum 😔sonra zaten sulu kakaya çevirdi daha sonra mukus olmaya başladı rengi hardal rengiydi normal dışkılama rengi olduğu için doktor kan olmadıkça sorun yok arada olur dedi ama düzelmek yerine dahada kötü oldu ve yeşile döndü köpükleşme oldu dudakları kurumaya başladı ve test verdik amip çıktı 😔

Canım önce bağırsaklarında çok fazla gürültü fark ettik sürekli karın ağrısı çekiyor gibiydi yavrum 😔sonra zaten sulu kakaya çevirdi daha sonra mukus olmaya başladı rengi hardal rengiydi normal dışkılama rengi olduğu için doktor kan olmadıkça sorun yok arada olur dedi ama düzelmek yerine dahada kötü oldu ve yeşile döndü köpükleşme oldu dudakları kurumaya başladı ve test verdik amip çıktı 😔
Ya bizim de var emerken bile karnı ağrıyor gibi kendini sikiyor sürekli gaz cikartmak istiyor kakada mukus var doktor süt Lerjisi dedi ama yüzünde ve vucudunda kizarikliklar oldu benek benek diyete başladım ben de acaba amip mi diye dusundum

Ya bizim de var emerken bile karnı ağrıyor gibi kendini sikiyor sürekli gaz cikartmak istiyor kakada mukus var doktor süt Lerjisi dedi ama yüzünde ve vucudunda kizarikliklar oldu benek benek diyete başladım ben de acaba amip mi diye dusundum
Ah kuzuya geçmiş olsun, gaz çok zor 😔 İçim paramparça oluyor benimde çok sıkıntı çektiği zaman.
Diyet nasıl gidiyor? Ne zaman başladın diyete rağmen düzelmediyse bir gaita testi ver istersen canım.
Ama beneklenme,pullanma,geçmeyen pişik ve aşırı gaz süt alerjisi olurmuş genelde.

Aaa geçmiş olsun 💐 Ya miniğim iyi gibi bağırsak sesleri azaldı normalde gürültülü sesler gelirdiii kakayıda bugün 2 kez yaptık ikiside mukusluydu ama daha az mukus vardı şükür 🙏

3.güne toparlar senin bebişte büyük ihtimal içini ferah tut ☺️
Ay inşallah ya bizimde gürültü azaldı sen diyince farkettim mukus aynı gibi sanki bizde ama kan yok en azından çok şükür ki. İnşallah bizde toparlarız bir an önce sizin minikte 🤲🏻

Alerjiyle benziyor bence belirtiler. Bizimkinde hep mukus vardı muhtemelen besin hassasiyeti vardı ama ben diyet yapmadım. Amip olunca kakasında ki fsrkı anladım hemen o da mukuslu ama bence alerjidekş gibi değil ve daha sıvı ayrıca ekşi kokuyor 🥺

Ne kadarlık oldu? 52 günlük benimki, daha 3 hafta öncesinr kadar falan içinden ağlıyor gibiydş, görüntü var ama ses yoktu. Bu hafta ingaları baya duyuyoruz artık
Benimki de bugün 53 günlük aşı vs de baya ağlıyor ama acıkınca falan dediğin gibi görüntü var ses yok gibi😕

Mama veren anneler dışarı çıktığınızda veya yolculuktan mama işini nasıl yapıyorsunuz ? Pilli Ave ya araç içi ısıtıcı bakıyorum ama düzgün bir şey bulamadım netten. Benim kız alerji manası yüzünden biberona alıştı beni gündüzleri hiç emmiyor malesef mama ile ilerliyoruz 😐🤦🏼‍♀️

Mama veren anneler dışarı çıktığınızda veya yolculuktan mama işini nasıl yapıyorsunuz ? Pilli Ave ya araç içi ısıtıcı bakıyorum ama düzgün bir şey bulamadım netten. Benim kız alerji manası yüzünden biberona alıştı beni gündüzleri hiç emmiyor malesef mama ile ilerliyoruz 😐🤦🏼‍♀️
Bi mekâna gidersen bardakta sicak su isteyebilirsin biberonu icine koyarsin ya da yolculukta sicak su dolu termos ve bi bardak alabilirsin yanina mamanin ılık hale gelmesi yeterli sanirim

Canım termos bardak aldım. Çok sıcak olmayacak şekilde kaynamış suyu koyuyorum akşama kadar eve dönm3sende oluyor 😂 hatta gece bile aynı şekilde yapıyorum mutfağa gidip gelmekle uğraşmıyorum suyu hep ılık oluyor 👍

Canım termos bardak aldım. Çok sıcak olmayacak şekilde kaynamış suyu koyuyorum akşama kadar eve dönm3sende oluyor 😂 hatta gece bile aynı şekilde yapıyorum mutfağa gidip gelmekle uğraşmıyorum suyu hep ılık oluyor 👍
Benim de var bardak termos ama kaynar su koyduğum halde 3 saate soğuyor sanırım benim ki kötü. 😅 İyi bir tane bakayım netten bari

Ben de geldiiiiim. Kızlar çok özledim sizi. O kadar çok konuşacak şey var ki hangisinden başlayayım.
Benim kız 9 şubatta doğdu. Biraz kilosu az olduğundan sütüm de az olduğu için mamayı dayadılar. Halen meme ile mama veriyorum. Ama sütüm gittikçe daha da azalıyor 3. Ayın sonuna kadar dayanırmı bilmiyorum. Başka bir sorun yaşamadık şükür. Gaz sancısı olmuyor rahat çıkıyor gazı ama böyle karın bölgesi bazen gazlı oluyor osuramadığı için ağlıyor. Genelde de geceleri oluyor tabii uykusuz kalıyoruz o da ben de.

Onun dışında valla ben de göğsümde yatırıyorum çoğu geceler. Nasıl bağlandım. O da bana bağlanmışmıdır ki. E bu hem iyi hem kötü.
Döndüğüme nasıl heycanlandım bilemezsiniz. Hepinizi öpüyorum
@the economist @Yazin Sevinci @Queen_bee17
Canımmm selammmm💋💋
Merak etme süt hemen kesilen bi şey değil afaki bi durum yoksa. Mesela 28 inci ayda büyük oğlanı kestim, bir ay sonra sıkınca yine süt vardı. İçin rahat olsun o konuda. Şifa olsun yavruna sütün de maması da. 🥰

Annem çok kalmadı 15. Gün gitti. Sarılık 🫠 iki kere hastanede yattı kilosu düştü, mamaya alıştı beni emmedi, deprem degken kötü geçti 🫠
Geçti gitti canım ya, inş derin izler bırakmamıştır sende. Güzel bi aile olun üçünüz. Bir daha hamile kalırsan tecrübeli full anne olacaksın, iyi yönünden bak. Bilgilerini çok unutmamaya bak 😅 deprem hepimiz etkiledi maalesef. Bi de kıbrısta olcak diye diye evham yaptım valla bi süre. Hala geçmedi. Dışarı çıkacak olsak yağızla mesele; illa bebeği de yardımcımızı da alıp çıkıyorum. Nolur nolmaz diye işte. Rabbim korktuğumuza uğratmasın inş

Mama içse de meme de ver arada. Çünkü sen vazgeçmezsen, 5 dk da olsa emse yeter ; kokunu alsın sürekli, zamanla büyüdükçe memeyi kendi isteyecek. Bebekler memeyi severler. Daha bağlı oluyor çocuklar o zmn. Yağız da bunu bizzat yaşadım çünkü. Bazen iki üç günde bir beş dk emzirirdim zorla; diliyle itse de büyüdükçe istemeye basladı kendisi. Yiğit de mama yiyor, günde bir kez veriyorum memeyi o kadar.

Geçti gitti canım ya, inş derin izler bırakmamıştır sende. Güzel bi aile olun üçünüz. Bir daha hamile kalırsan tecrübeli full anne olacaksın, iyi yönünden bak. Bilgilerini çok unutmamaya bak 😅 deprem hepimiz etkiledi maalesef. Bi de kıbrısta olcak diye diye evham yaptım valla bi süre. Hala geçmedi. Dışarı çıkacak olsak yağızla mesele; illa bebeği de yardımcımızı da alıp çıkıyorum. Nolur nolmaz diye işte. Rabbim korktuğumuza uğratmasın inş

Mama içse de meme de ver arada. Çünkü sen vazgeçmezsen, 5 dk da olsa emse yeter ; kokunu alsın sürekli, zamanla büyüdükçe memeyi kendi isteyecek. Bebekler memeyi severler. Daha bağlı oluyor çocuklar o zmn. Yağız da bunu bizzat yaşadım çünkü. Bazen iki üç günde bir beş dk emzirirdim zorla; diliyle itse de büyüdükçe istemeye basladı kendisi. Yiğit de mama yiyor, günde bir kez veriyorum memeyi o kadar
Renklirenkli sende gelmişsin giremedim uzun zamandır yoğunluktan nasılsın 💗yiğit nasıl okuyamadım eski mesajları yazdıysan

kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz Patikli nasıl oldu bebiş? Bizim ilaç bitti biraz düzelme var ama bu sabah kakasında koyu siyah mı diyim kırmızı mı minicik bir kaç bir şey gördüm doktoruna attım inşallah gıda alerjisi değildir…

kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz Patikli nasıl oldu bebiş? Bizim ilaç bitti biraz düzelme var ama bu sabah kakasında koyu siyah mı diyim kırmızı mı minicik bir kaç bir şey gördüm doktoruna attım inşallah gıda alerjisi değildir…
Cnm bizim kaka aynı ama kan yok bugün immünoloji de kontrolğmüz vardı Nötropeniden takipteyiz biz. İshalinden bahsettim kaka fotolarını gösterdim gıda alerjisi dedi ek gıdaya geçmemiş anne sütğ alan 2 aylık bebekte dizanteri mümkün değil dedi. Madem başlamışsınız ilacı bitirin dedi ama kala bu şekilde devam ederse gıda alerjisi dedi

Cnm bizim kaka aynı ama kan yok bugün immünoloji de kontrolğmüz vardı Nötropeniden takipteyiz biz. İshalinden bahsettim kaka fotolarını gösterdim gıda alerjisi dedi ek gıdaya geçmemiş anne sütğ alan 2 aylık bebekte dizanteri mümkün değil dedi. Madem başlamışsınız ilacı bitirin dedi ama kala bu şekilde devam ederse gıda alerjisi dedi
Bende baya araştırdım süt alerjisi olan bebeklerin testlerinde amip gözükebiliyormuş olmasada 😔 Doktorlada konuştuk 2 hafta deneme amaçlı komple süt ürünlerini kesicem tekrar. Ay bu başımıza gelenler 😔

Canımmm selammmm💋💋
Merak etme süt hemen kesilen bi şey değil afaki bi durum yoksa. Mesela 28 inci ayda büyük oğlanı kestim, bir ay sonra sıkınca yine süt vardı. İçin rahat olsun o konuda. Şifa olsun yavruna sütün de maması da. 🥰
Canım iyi ki varsın ❤️ buralara girip hep okuyordum hepinizi. Daha yeni açtılar 😊 sen nasılsın oğluşun nasıl

Back