- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Bebim kilo alımında sıkıntı yoksa kakada kan yoksa falan mukusu çokta dert etmiyor doltorlar. Ben ishal ve aşırı mukus olduğu için endişelendim yoksa bizde hep mukus oluyordu ama kaka normal tanecikliydi şimdi su gibikirmizipatiklikiz evet ben de yazamıyorum hepimiz mimlendik bence ondan.
E ben o zaman bunu doktora bi daha sorayım süt alerjisi vardır belki e benim zaten ne kadar emiyor ki. Olur mu ki öyle.bir de kızlar ne zaman emse ki 2 gr bişi emiyor zaten azcıcık muhakkak kusuyor süt alerjisinden olabilir mi
Muhtemelen bandanHem mukuslu hem de bı zaman sonra çok az kan görmüştüm ben işte o gün gittim hemen doktora kakasını teste gönderdik gizli kan testi pozitif çıktı gözümle de gördüğüm için doktor kan testi de almıştı onlarda sıkıntı olmayınca direk süt alerjisi demişti. Neden yazamiyoruz birbirimize ki daha ol önce banlandigimiz icinmi
Annelik ömür boyu kaygı bozukluğu bence. Hep endişeliyim ben ya. Bi de sizde de oluyormu geceleri uyurken burnuna kulağımı dayıyorum hehehehe bakıyorum nefes alıyomu. Elini oynatıyorum falan.Bebim kilo alımında sıkıntı yoksa kakada kan yoksa falan mukusu çokta dert etmiyor doltorlar. Ben ishal ve aşırı mukus olduğu için endişelendim yoksa bizde hep mukus oluyordu ama kaka normal tanecikliydi şimdi su gibi
Bizi kim yoldan çıkarttı ilk taşı kim attı onu banlasınlar bizim ne suçumuz var ki.Muhtemelen bandan
Ya bizim alerji sürecimiz şöyle başladı özetleBebim kilo alımında sıkıntı yoksa kakada kan yoksa falan mukusu çokta dert etmiyor doltorlar. Ben ishal ve aşırı mukus olduğu için endişelendim yoksa bizde hep mukus oluyordu ama kaka normal tanecikliydi şimdi su gibi
Benim 2 saatte bir alrm kurulu uyanıp kontrol ediyorum ilk zamanlar 40 dkya kuruluyduAnnelik ömür boyu kaygı bozukluğu bence. Hep endişeliyim ben ya. Bi de sizde de oluyormu geceleri uyurken burnuna kulağımı dayıyorum hehehehe bakıyorum nefes alıyomu. Elini oynatıyorum falan.
Bizde de karında guruldama gök gürültülü kakaYa bizim alerji sürecimiz şöyle başladı özetle
Bir ayına yaklaşırken artık ağlamalar huzursuzluk gaz sancısı özellikle çok arttı. Sürekli ağlıyordu ama sürekli (bir kaç gün önce sakinlesmeye başladı galiba hem alerjik hem kolik bebek) karnından sürekli sesler geliyordu gurul gurul bağırsaklar çok hareketliydi. Kakası hep ishal gibiydi günde 5 e yakın kaka yapıyordu. Git gide kakanın rengi koyulasmaya başladı bazen yeşildi. Kontrol için gittiğimiz doktora çok ağlıyor kakası yeşil demiştim önemsemisti hiç. Doktoru değiştim. Neyse Bi gün yine altını alırken sürekli kaka incelediğim için mercimek tanesi kadar küçük kan görüp doktora kostüm işte öyle başladı herşey. Hatta o ilk kakanın resmi de var bende ama özelden atamıyorum size mesaj olarak
Hahaha .Annelik ömür boyu kaygı bozukluğu bence. Hep endişeliyim ben ya. Bi de sizde de oluyormu geceleri uyurken burnuna kulağımı dayıyorum hehehehe bakıyorum nefes alıyomu. Elini oynatıyorum falan.
Relactaz diye bir damla var biraz pahalı 1 hafta gidiyor her emzirmede ondan kullanıyorum laktoz enzimini kolaylaştırıyormus bebekte. Onun sayesinde kakası azaldı rengi normale dönmüştü.Bizde de karında guruldama gök gürültülü kakayediklerime dikkat etmedim ama sanki daha öncede tavuk ve yumurta tükettiğimde böyle olmuştu bi süre tavuk yumurta süt vs kestim bakalım düzelicek mi
2500 doğdu benimki, mama ile destekledik ama benim çocum mama aldıkça beni bıraktı o yüzden ben mamayı kestim2900 doğdu ikinci gün 2700 e düştü düşünce takviye şırıngayla mama verdirdiler. Sonra 2500 e düşünce ben doktoru değiştirdim mamayı da fazlalaştırdım hemen toparladı 15 günde. Şimdi emmeyi de bırakmadı ama az geliyor sütüm yaüzülüyorum ama napiim elimden geleni yaptım. Yapısal sanırım ya da yaşımdan dolayı.
Koyun koyuna yatmak çok güzel ama boynum belim tutulup duruyor ama değer yaaa. Analık işte bizimkisisenin kaç kilo doğdu
Emziremiyorsan sağ, yoksa mama aldıkça sütün daha da azalacak. Mama aldıkça karnı doyacak doydukça seni emmeyecek emmedikçe beyne süt üret sinyali gitmeyecekmi gitmedikçe sütün azalacak. Arz talep meselesi gibi düşün.Bestlakı halen kullanıyorum ama imom latteyi senden duydum bakıcam yarın
Sağıyorum da çok az geliyor süt bi de göğsümü ağrıtıyor dokunamaz hale geldi biraz ara verdim ama haklısın kesinlikle bu dediğini yaşıyorum. Emiyor aslında her öğürde. Ama sütüm azEmziremiyorsan sağ, yoksa mama aldıkça sütün daha da azalacak. Mama aldıkça karnı doyacak doydukça seni emmeyecek emmedikçe beyne süt üret sinyali gitmeyecekmi gitmedikçe sütün azalacak. Arz talep meselesi gibi düşün.
Bizde kaka örneği verdik rapunzel bana da besin alerjisi olabilir dedi bi de yanaklarında egzamamolmuştu bi dönem şu an yok ama egzama var mı diye sordu sanırım o da alerjiden oluyorŞükür 4. Günde kakası geldi kızlar sevindiğim şeye bakın
Canım mama ile anne sütünü karıştırmamalısın. Hastanede yatarken bunu bana sık sık hatırlattılar.Mamadan dolayı mı benimkisi sarı acaba ya ben bunu doktora sorduydum normal dedi. Yani hardal sarısı ve mukuslu. Anne sütüyle karıştırıyorum ya sonuçta değişik olması normal değil mi. Eğer sık çiş yapıyorsa problem yok doyuyor ve herşey yolunda demekmiş.
Bu arada bizim de uyku düzenimiz ne zaman aile büyüklerinden biri eve gelirse kalırsa rutin atlanıyor bozuluyor.
Philipsin emziklerini tutuyor bizimki başka marka almıyor. Doğduğunda kuvezde durmamış belli ki ta o zaman kuvezde emzik emiyordu hala devamEmzik tuttu mu bebeleriniz güzel hatunlar?
Mememi kurtaracak emzik tavsiyesi verin bana Allah peygamber aşkına. Emzik tutacak tutmasına ama düşürüyor hep, düşmeyecek bir emzik var mı?
Onu nasıl yapicaz ki ama mamadan sonra uykuya dalarken mizmizlaniyor tekrar mama yaparsam kusuyor hepsini mecbur emziriyorumCanım mama ile anne sütünü karıştırmamalısın. Hastanede yatarken bunu bana sık sık hatırlattılar.
İnşallah degildir canım ama öyleyse de sıkma canını gecicek bu günler inşallah atlaticazBizde kaka örneği verdik rapunzel bana da besin alerjisi olabilir dedi bi de yanaklarında egzamamolmuştu bi dönem şu an yok ama egzama var mı diye sordu sanırım o da alerjiden oluyor
Patikli selamBende sana yazamıyorum bebikimin kakasını atıcaktım sendekiyle aynı mı diye alerjiden şüphelenmiştimde aşırı mukuslu kaka yapıyor bizimki
Şu an durumunuz nasıl bizim kaka tahlilinde de amip çıktı antibiyotik verdi dr yaaPatikli selam
Bizimkide öyleydi hatta doktor normal demişti takiii gaita testi yaptırana kadar. Parazit çıktı şimdi ilaca başladık aksatmadan doktora götür bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?