2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şu an durumunuz nasıl bizim kaka tahlilinde de amip çıktı antibiyotik verdi dr yaa ama ben yinede diyt yapıcam çünkü anne sütü alan bebekte amipli dizanteri olmaz yazıyor internette
2gündür kullanıyoruz bizde ilacı şuan bir değişiklik yok ama düzelecek inşallah bende senin gibi diyet yaptım baktım olmuyor iyice şüphelendim doktorada direttim ve sonuç amip Oğlumda sadece anne sütü alıyor bende çok şaşkınım açıkçası. El hijyeninden sudan olabilir dedi. İki kedim var onlardan şüpheleniyorum
Geçmiş olsun minik kuşada

Yaaa benim de iki kedim var ama evden çıkmıyorlar kedilerden olabilir miymiş
Flagyl mi verdi size de

Yaaa benim de iki kedim var ama evden çıkmıyorlar kedilerden olabilir miymiş
Flagyl mi verdi size de
Olabilir mi bilmiyorum Doktora sormadım açıkçası, sadece öyle düşündüm çünkü hijyen konusunda hassasım başka nasıl olabilir bilemedim
Bizimkilerde çıkmıyor üstelik aşılılar. Evet flagyl verdi 5gün kullanacağız.
Banyo suyunu nasıl yapıyorsun? Ben ilk 1ay kaynattım arıtma suyunu bile şimdi Çeşme suyu ile karıştırıyorum acaba ondan mı oldu. Of of

Ya biz hiç kaynatıp yıkamadık hep çeşme suyuyla yıkadık bi de ben emziği çeşme suyunda yıkayıp veriyodum. Dr çok yaygın bu bakteri dedi Belkide sulardan oluyor ya

Cocikimle gece gece delirmeceler yine uykuya dalıp dalıp uyanıyor gazı olsa ağlardı herlde ıkınmıyorda sadece eliyle yüzünü ovuşturuyor

Cocikimle gece gece delirmeceler yine uykuya dalıp dalıp uyanıyor gazı olsa ağlardı herlde ıkınmıyorda sadece eliyle yüzünü ovuşturuyor
Tam olarak benimkisi. Deli bağlar gibi kollarını bağlamakta buldum çareyi, ya da şu şekil sıkı lastikli olan donlarının içine sokuyorum ellerini, napim anca böyle dalabiliyor sonra da üzülüyorum çocuğu sıkıştırdım hiç rahat uyuyamadı diye ağlayasım geliyor

Eklentiler

• IMG_20230407_235529.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 87
Bizimki böyle yaptırmıyor ki mümkün değil

Emzik tuttu mu bebeleriniz güzel hatunlar?
Mememi kurtaracak emzik tavsiyesi verin bana Allah peygamber aşkına. Emzik tutacak tutmasına ama düşürüyor hep, düşmeyecek bir emzik var mı?
Ben tommie tippienin yuvarlak emziğinden aldım hemen tuttu. Ucuna da emzikli oyuncaktan taktım düşmüyor. Benimkine yanlışlıkla 6-18 ay emziği vermişim ona alıştı daha büyük ve ağır olmasına rağmen çok seviyor başka emzikte aldım ama onları istemedi. Ucuna da azcık reçel sürdüm kendi mememden gelen sütü sürdüm öle öle alıştı

Ben de öyle yapıyordum. Sonra göğsümde uyutmaya başladım çünkü anne kokusuyla rahat uyur dediler. O günden beridir uyumadığında kucağıma alıp göğsüme yatırıyorum anında dalıyor derin uykuya. Sonra da yerine koyuyorum 3 saat uyuyor

Benim kız 2.5 gün kaka yapmadı sonrada su gibi yaptı anne sütü aliyor tek ilk defa oldu normalde gunde en az iki üç kere yapardı benim gibi olan var mı? eskisi kadar gaz sancısı yok azalmaya başladı kendi gazını ayaklarını kullanarak çıkarıyor bide iki gündür çok uyuyor hasta mı acaba diyorum ama uyanınca keyfi gayet yerinde ateşide yok. biz emzikleri günde 10 kere su kaynatıp yıkıyoruzdur eşim çok takıntılı bu konuda çocuğun kendi eli bile deyse gidip yıkıyor hava güzel bile olsa dışarı çıkarmıyor çocuğu hasta olur diye annem olmasa kafayı yerim süt sağıp ona bırakıp dışarıya çıkıyorum kısa sürede olsa Allah bana sabır versin diyorum kaynana gibi eşim kaynanamı aratmıyor

Kızlar yazamadım ben de sizee benim bebeğimin de kakasinda mukus vardı az az sonra yüzünde benek benek isilige benzeyen lekeler çıktı hemen doktora gittim süt alerjisi dedi ve gizli kan istedi. gizli kan negatif geldi yani alerjisi bağırsak tepkili değil ama der tepkili şimdilik süt ve süt ürünlerini keselim dedi ve kestik. İnt çok araştırdım sonra coresatin pembe diye bir krem buldum doktoruma danışıp aldım kullandim bebekler için yapılmış doğal bir kremmis. Cildine çok ince bir tabaka halinde sürüluyor fazla sürdüğünuzde ciltte kızarıklık yapar. Yüzündeki lekeler sabah uyandigimizda yoktu belkide alerji değildi ezgama gibi yada kurulktan çıktı çünkü bu krem cildini nemlendiriyor ve bakım onarım yapıyor. diyetime devam ediyorum.tum belirtiler duzeldiginde diyetimi yavaş yavaş açacağım

Ben kuzum

Ya kızlar benim bebiş ağlamaya çalışıyor da ağlayamıyor gibi geliyo bazen. Bböyle yüzü hareketleri ağlama şeklinde ama sesi kesik kesik çıkıyor,uzun uzun ağlamıyor dr normal dedi ama sizce de normal mi bebek dediğin uzun uzun inga inga ağlamaz mı?

Petitoogofrett cnm nasıl oldu beben bizim ishal hala devam ediyor hatta arttı bıgün 5 defa yaptı ve benimde karnım ağrıyor ishal gibiyim
Aaa geçmiş olsun Ya miniğim iyi gibi bağırsak sesleri azaldı normalde gürültülü sesler gelirdiii kakayıda bugün 2 kez yaptık ikiside mukusluydu ama daha az mukus vardı şükür

3.güne toparlar senin bebişte büyük ihtimal içini ferah tut

Kuzum belirtilerin tam olarak neydi yazar msiin

Ne kadarlık oldu? 52 günlük benimki, daha 3 hafta öncesinr kadar falan içinden ağlıyor gibiydş, görüntü var ama ses yoktu. Bu hafta ingaları baya duyuyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…