- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
2gündür kullanıyoruz bizde ilacı şuan bir değişiklik yok ama düzelecek inşallahŞu an durumunuz nasıl bizim kaka tahlilinde de amip çıktı antibiyotik verdi dr yaaama ben yinede diyt yapıcam çünkü anne sütü alan bebekte amipli dizanteri olmaz yazıyor internette
Yaaa benim de iki kedim var ama evden çıkmıyorlar kedilerden olabilir miymiş2gündür kullanıyoruz bizde ilacı şuan bir değişiklik yok ama düzelecek inşallahbende senin gibi diyet yaptım baktım olmuyor iyice şüphelendim doktorada direttim ve sonuç amip Oğlumda sadece anne sütü alıyor bende çok şaşkınım açıkçası. El hijyeninden sudan olabilir dedi. İki kedim var onlardan şüpheleniyorum
Geçmiş olsun minik kuşada
Olabilir mi bilmiyorumYaaa benim de iki kedim var ama evden çıkmıyorlar kedilerden olabilir miymiş
Flagyl mi verdi size de
Ya biz hiç kaynatıp yıkamadık hep çeşme suyuyla yıkadık bi de ben emziği çeşme suyunda yıkayıp veriyodum. Dr çok yaygın bu bakteri dediOlabilir mi bilmiyorumDoktora sormadım açıkçası, sadece öyle düşündüm çünkü hijyen konusunda hassasım başka nasıl olabilir bilemedim
Bizimkilerde çıkmıyor üstelik aşılılar. Evet flagyl verdi 5gün kullanacağız.
Banyo suyunu nasıl yapıyorsun? Ben ilk 1ay kaynattım arıtma suyunu bile şimdi Çeşme suyu ile karıştırıyorum acaba ondan mı oldu. Of of
Tam olarak benimkisi. Deli bağlar gibi kollarını bağlamakta buldum çareyi, ya da şu şekil sıkı lastikli olan donlarının içine sokuyorum ellerini, napim anca böyle dalabiliyorCocikimle gece gece delirmeceler yine uykuya dalıp dalıp uyanıyor gazı olsa ağlardı herlde ıkınmıyorda sadece eliyle yüzünü ovuşturuyor
BelkideYa biz hiç kaynatıp yıkamadık hep çeşme suyuyla yıkadık bi de ben emziği çeşme suyunda yıkayıp veriyodum. Dr çok yaygın bu bakteri dediBelkide sulardan oluyor ya
Bizimki böyle yaptırmıyor ki mümkün değilTam olarak benimkisi. Deli bağlar gibi kollarını bağlamakta buldum çareyi, ya da şu şekil sıkı lastikli olan donlarının içine sokuyorum ellerini, napim anca böyle dalabiliyorsonra da üzülüyorum çocuğu sıkıştırdım hiç rahat uyuyamadı diye ağlayasım geliyor
Ben tommie tippienin yuvarlak emziğinden aldım hemen tuttu. Ucuna da emzikli oyuncaktan taktım düşmüyor. Benimkine yanlışlıkla 6-18 ay emziği vermişim ona alıştı daha büyük ve ağır olmasına rağmen çok seviyor başka emzikte aldım ama onları istemedi. Ucuna da azcık reçel sürdüm kendi mememden gelen sütü sürdüm öle öle alıştıEmzik tuttu mu bebeleriniz güzel hatunlar?
Mememi kurtaracak emzik tavsiyesi verin bana Allah peygamber aşkına. Emzik tutacak tutmasına ama düşürüyor hep, düşmeyecek bir emzik var mı?
Ben de öyle yapıyordum. Sonra göğsümde uyutmaya başladım çünkü anne kokusuyla rahat uyur dediler. O günden beridir uyumadığında kucağıma alıp göğsüme yatırıyorum anında dalıyor derin uykuya. Sonra da yerine koyuyorum 3 saat uyuyorTam olarak benimkisi. Deli bağlar gibi kollarını bağlamakta buldum çareyi, ya da şu şekil sıkı lastikli olan donlarının içine sokuyorum ellerini, napim anca böyle dalabiliyorsonra da üzülüyorum çocuğu sıkıştırdım hiç rahat uyuyamadı diye ağlayasım geliyor
peşpeşe vermiyorum öğün aralarında emziriyorum vakit geçiyor öyle mama veriyorum. Zaten sütüm 30 ml geliyor gelmiyor.Canım mama ile anne sütünü karıştırmamalısın. Hastanede yatarken bunu bana sık sık
Ben kuzumPeki sizin bebeklerde uykuya dalarken huzursuzlanıyor mu, memede uyuklamaya başlıyor, inler gibi öfkeli sesler çıkarıp kıvranıyor ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle, öfkeli öfkeli emmeye devam ediyor kıvranarak. Bi süre sonra da hiç derin dalamadan açıyor gözleri, başa sarıyoruz. Öyle öfkeli öfkeli kızar gibi inleyerek emince de üzülüyorumbenim durumumda olan var mı aranızda?
Aaa geçmiş olsunPetitoogofrett cnm nasıl oldu beben bizim ishal hala devam ediyor hatta arttı bıgün 5 defa yaptı ve benimde karnım ağrıyor ishal gibiyim
Kuzum belirtilerin tam olarak neydi yazar msiin2gündür kullanıyoruz bizde ilacı şuan bir değişiklik yok ama düzelecek inşallahbende senin gibi diyet yaptım baktım olmuyor iyice şüphelendim doktorada direttim ve sonuç amip Oğlumda sadece anne sütü alıyor bende çok şaşkınım açıkçası. El hijyeninden sudan olabilir dedi. İki kedim var onlardan şüpheleniyorum
Geçmiş olsun minik kuşada
Ya kızlar benim bebiş ağlamaya çalışıyor da ağlayamıyor gibi geliyo bazen. Bböyle yüzü hareketleri ağlama şeklinde ama sesi kesik kesik çıkıyor,uzun uzun ağlamıyor dr normal dedi ama sizce de normal mi bebek dediğin uzun uzun inga inga ağlamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?