2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba. Çok şükür her şey yolunda. Oğlumla beraber hızla günleri geçiriyoruz. Kilo alımı gelişimi çok güzel. 3 ay kadar anne sütü verebildim şimdi alerji mamas neocate içiyor. Gülmeleri başladı bizim de. Doğalı 4 ay olacak ama aslında 2 aylık sayılıyoruz biz

Annem çok kalmadı 15. Gün gitti. Sarılık iki kere hastanede yattı kilosu düştü, mamaya alıştı beni emmedi, deprem degken kötü geçti

Kaç kilo doğdu fındık?
Valla bizde koyun koyuna yatıyoz ben memnunum şimdilik zamanı gelince hallederiz

Rapunzel bana özelden yazar mısın

Kaç kilo doğdu fındık?
Valla bizde koyun koyuna yatıyoz ben memnunum şimdilik zamanı gelince hallederiz
2900 doğdu ikinci gün 2700 e düştü düşünce takviye şırıngayla mama verdirdiler. Sonra 2500 e düşünce ben doktoru değiştirdim mamayı da fazlalaştırdım hemen toparladı 15 günde. Şimdi emmeyi de bırakmadı ama az geliyor sütüm ya üzülüyorum ama napiim elimden geleni yaptım. Yapısal sanırım ya da yaşımdan dolayı.
Koyun koyuna yatmak çok güzel ama boynum belim tutulup duruyor ama değer yaaa. Analık işte bizimkisi senin kaç kilo doğdu

Bestlak damla kullandın mi canım İmom latte emziren anne takviye vitamini ile bestlak damlayı kullan emin ol çok artar sütun

Niyet ettim allah rızası için bu gece iyi bir uyku çekmeye bebeğimin beynindeki minnak uyku reseptörleri benim uykuya daldığımı hisseder ve sinyalleri yollar ve nidoş uyanıp ağlamaya başlar

Bizimki bildiğin afedersin balgam gibi mukus ve hardal sarısı
Mamadan dolayı mı benimkisi sarı acaba ya ben bunu doktora sorduydum normal dedi. Yani hardal sarısı ve mukuslu. Anne sütüyle karıştırıyorum ya sonuçta değişik olması normal değil mi. Eğer sık çiş yapıyorsa problem yok doyuyor ve herşey yolunda demekmiş.
Bu arada bizim de uyku düzenimiz ne zaman aile büyüklerinden biri eve gelirse kalırsa rutin atlanıyor bozuluyor.

Bende sana yazamıyorum bebikimin kakasını atıcaktım sendekiyle aynı mı diye alerjiden şüphelenmiştimde aşırı mukuslu kaka yapıyor bizimki
Hem mukuslu hem de bı zaman sonra çok az kan görmüştüm ben işte o gün gittim hemen doktora kakasını teste gönderdik gizli kan testi pozitif çıktı gözümle de gördüğüm için doktor kan testi de almıştı onlarda sıkıntı olmayınca direk süt alerjisi demişti. Neden yazamiyoruz birbirimize ki daha ol önce banlandigimiz icinmi

kirmizipatiklikiz evet ben de yazamıyorum hepimiz mimlendik bence ondan.
E ben o zaman bunu doktora bi daha sorayım süt alerjisi vardır belki e benim zaten ne kadar emiyor ki. Olur mu ki öyle.bir de kızlar ne zaman emse ki 2 gr bişi emiyor zaten azcıcık muhakkak kusuyor süt alerjisinden olabilir mi

Çişte sıkıntı yok aslında mukusta hep vardı ama üç gündür kaka mukustan ibaret resmen. Uyku düzenimizde fena değil ama öyle bir tavşan uykusu ki neredeyse nefes alışıma uyanıcak. Asla kıpırdayamıyorum sokaktan geçen arabanın sesine uyanıyor o derece

Benim ki de gaz çıkarırken kesin kusuyor gerçi alerji mamasını verince de kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…