2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım erken alma sebebi ne peki senin nst sancı çıktımı ?
Baş ağrısı en çok zorlayan durum zaten canım geçecek hepsi sağlıcakla kavuşacağız teker teker

Cokta iyi yaptın.
Valla bazan diyorum pes pese dogur üç beş tane. Sonra diyorum 35 de ancak 1 tane yapabildin odada kafayi kalbi ayri dağıttın rahat dur
Deme öyle yap bence bak benimde ilk gebeliğim 35 de bu 37 de araları nasip olursa 1.5 yaş olacak bu gebelik çok zor geçti ama sonucda sayılı gün geldi geçti çok şükür kardeş güzeldir sonra rahata alirsirsan daha zor olur yanlış hatırlamıyorsam tedaviyle hamile kaldin bir yaşını doldur sonra korunmayı bırak zamanı gelince rabbim nasip etsin

Yalnız güneş sevişmicem dememişsin he asgjshsj kondom, spiral 3. Ve 4. Çocuk ama sevişmeye devam bide bana bak hemen gözden çıkarmışım sevişmeyi agdjshs
Hayattaki küçük zevklerimiz be ekocum ondan da mı vaz geçelim xkxkdk unutursun sen de bu günleri, unutuluyor yoksa ikiyi üçü nasıl yapacaksın

Bizimkisi bir korunma yöntemi değildi geri çekilme fakat 9 sene başardık ağzıma hiç ilaç almadım 9 sene sonra bi denesek mi dedik ilk denemede oldu böyle devam .
Ayy ilaç benide korkutuyorr sprial çok tehlikeli ablam 3 çocuğuna onla kaldı siz masallah 9 sene iyi korunmussunuz 9 sene sonrada ucunda bekliyormuş masallahh hemen pitlamisss

Hayattaki küçük zevklerimiz be ekocum ondan da mı vaz geçelim xkxkdk unutursun sen de bu günleri, unutuluyor yoksa ikiyi üçü nasıl yapacaksın
Hayattaki küçük zevke bak agsjsha
Ayrıca ben bugün burda yokken yine zengo zengo konuşmalar olmuş ön kapı , köpek, garaj muhabbetleri avustralya mı burası ya, kapıda da volvo xc60 mı var
90metrekare lojman evim 2006 model paliom ve ve ben üzüldük grubun zengo ortalamasını düşürüyorum ya, konaklar felan noluyro

Çağla çok özel değilse 9 sene neden bebe istemediniz?
Canım öncelikle kızım kolikti gerçekten çok zorlandım gözüm öyle korkttu ki sonrasında işe başladım iş konusunda aşırı hırslıyım sürekli verdim kendimi terfilere çalış çalış aman bu sene yapmayacağım biraz daha bekleyelim yaparsam işim gücüm etkilenecek dedim hep geçiştirdim geçen Mart ayında dedemi kaybettim babam gbiydi aşırı düşkündüm gözümün önünde oldu herşey ablamla apartmanda merdivenlerde birbirimize sarılıp bağıra bağıra ağladık hep birbirimize destek olduk iki kardeşi olmanın en zor anında ne demek olduğunu çok daha iyi anladım sonra dedimki kızımın bir kardeşi olmalı bu hatayı ona yapmamalıyım bunun ilerisi de var çağla sonra Rabbim verdi nasip etti.

Sus sen memorialde doğum yapacaksın iki gün sonra zengoluktan söz etme dkfkdkdk

Ayy ilaç benide korkutuyorr sprial çok tehlikeli ablam 3 çocuğuna onla kaldı siz masallah 9 sene iyi korunmussunuz 9 sene sonrada ucunda bekliyormuş masallahh hemen pitlamisss
Spiral taktırmam heralde canım çok hamiş kalan oluyormuş evet . Ben kızımda da hemen pitladı o yüzden tabi çok dikkat etmek lazım Rabbim isteyen herkese nasip eylesin .

Canım erken alma sebebi ne peki senin nst sancı çıktımı ?

Baş ağrısı en çok zorlayan durum zaten canım geçecek hepsi sağlıcakla kavuşacağız teker teker
Yok sancı çıkmadı 38 alacakdi oda 06.02.2023 Pazartesi oluyor benimde hastanede yanımda bakacak kişi ablam oda öğretmen okullar açılıyor altisinda bir hafta rapor almak gerekiyor hocaya sordum 01. Alsak sorun olurmu dedim yok dedi çok şükür bugunlere geldik 4 gün öncesi 4 gün sonrası kendide 38 alacakdi zaten 37+3 oluyor inşallah evdeki bebeğimde küçük 18 aylık ona anneanesi bakacak öyle isde herşeyi düşünüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…