Canım erken alma sebebi ne peki senin nst sancı çıktımı ?Ben geldim oku oku anca bitirdim bitmiyor bitmiyor sayfalar bugün kont vardı 01.02.2023
sabah 7.30 da burda ol dedi doktor karnima ağrılar girdi çok şükür bebek iyi sağlıcakla kucağımıza allalim inslalahbak diyor 24 haftadan bu güne açılmadan dolayı ne güzel geldik gelirmiyiz gelmeyiz derken tamamladık diyor çok şükür
Baş ağrısı en çok zorlayan durum zaten canım geçecek hepsi sağlıcakla kavuşacağız teker tekerCanım benimde bugün kasılmalarım çok bişey fark ettim çok yorulduğumda yürüdüğümde strese girdiğimde adım atamayacak hale geliyorum başımda çok ağrıyor birde bebek büyüdükçe baskıda artıyor az kaldı sıkacağız dişimizi
Yani artık ben çok iyi korunma lazımKorkma bosverr sal gitsin senin icin değildeherkese sorum olacak eee Bundan sonra.nasil korunmayı düşünüyorsunuz?
4. Elinde spiral ile doğuyormuş ahdkshajYani artık ben çok iyi korunma lazımspiral düşüyorum ben
Yok canım özel yine aynı hastane aynı doktor devam benimki 2013 2023Devlette miydi? Devlette öyle de özelde benim ikinci doğumda herkes vardı odada sancı da odadaydı hep. Çatala çıkarken kimseyi almıyoruz dediler. Oraya kadar gidemedim gerçi
Bende bu şans varken........4. Elinde spiral ile doğuyormuş ahdkshaj
Çağla çok özel değilse 9 sene neden bebe istemediniz?Yok canım özel yine aynı hastane aynı doktor devam benimki 2013 2023
Hemen markaya dava açalım agsjshsBende bu şans varken........Üçüncü kondomla oldu çünkü
Deme öyle yap bence bak benimde ilk gebeliğim 35 de bu 37 de araları nasip olursa 1.5 yaş olacak bu gebelik çok zor geçti ama sonucda sayılı gün geldi geçti çok şükür kardeş güzeldir sonra rahata alirsirsan daha zor olur yanlış hatırlamıyorsam tedaviyle hamile kaldin bir yaşını doldur sonra korunmayı bırak zamanı gelince rabbim nasip etsinCokta iyi yaptın.
Valla bazan diyorum pes pese dogur üç beş tane. Sonra diyorum 35 de ancak 1 tane yapabildin odada kafayi kalbi ayri dağıttın rahat dur
Hayattaki küçük zevklerimiz be ekocumYalnız güneş sevişmicem dememişsin he asgjshsj kondom, spiral 3. Ve 4. Çocuk ama sevişmeye devambide bana bak hemen gözden çıkarmışım sevişmeyi agdjshs
Ayy ilaç benide korkutuyorr sprial çok tehlikeli ablam 3 çocuğuna onla kaldı siz masallah 9 sene iyi korunmussunuz 9 sene sonrada ucunda bekliyormuş masallahhBizimkisi bir korunma yöntemi değildi geri çekilme fakat 9 sene başardık ağzıma hiç ilaç almadım 9 sene sonra bi denesek mi dedik ilk denemede olduböyle devam .
DemeeeeeeeAyy ilaç benide korkutuyorr sprial çok tehlikeli ablam 3 çocuğuna onla kaldı siz masallah 9 sene iyi korunmussunuz 9 sene sonrada ucunda bekliyormuş masallahhhemen pitlamisss
Hayattaki küçük zevke bak agsjshaHayattaki küçük zevklerimiz be ekocumondan da mı vaz geçelim xkxkdk unutursun sen de bu günleri, unutuluyor yoksa ikiyi üçü nasıl yapacaksın
Canım öncelikle kızım kolikti gerçekten çok zorlandım gözüm öyle korkttu ki sonrasında işe başladım iş konusunda aşırı hırslıyım sürekli verdim kendimi terfilere çalış çalış aman bu sene yapmayacağım biraz daha bekleyelim yaparsam işim gücüm etkilenecek dedim hep geçiştirdim geçen Mart ayında dedemi kaybettim babam gbiydi aşırı düşkündüm gözümün önünde oldu herşey ablamla apartmanda merdivenlerde birbirimize sarılıp bağıra bağıra ağladık hep birbirimize destek olduk iki kardeşi olmanın en zor anında ne demek olduğunu çok daha iyi anladım sonra dedimki kızımın bir kardeşi olmalı bu hatayı ona yapmamalıyım bunun ilerisi de var çağla sonra Rabbim verdi nasip etti.Çağla çok özel değilse 9 sene neden bebe istemediniz?
Hayattaki küçük zevke bak agsjsha
Ayrıca ben bugün burda yokken yine zengo zengo konuşmalar olmuş ön kapı , köpek, garaj muhabbetleriavustralya mı burası ya, kapıda da volvo xc60 mı var
90metrekare lojman evim 2006 model palipm ve ve ben üzüldük
Ne derler bilirsin hayattaki küçük zevklerimizagshsgsggsSus sen memorialde doğum yapacaksın iki gün sonra zengoluktan söz etme dkfkdkdk
Spiral taktırmam heralde canım çok hamiş kalan oluyormuş evet . Ben kızımda da hemen pitladıAyy ilaç benide korkutuyorr sprial çok tehlikeli ablam 3 çocuğuna onla kaldı siz masallah 9 sene iyi korunmussunuz 9 sene sonrada ucunda bekliyormuş masallahhhemen pitlamisss
40 çıksın pusuda bekleyeni görürsun sekerimSevişmeyerek. Biz unuttuk zaten ya, en son bebeyi yaptıydık. Teşekkürler agdjshshha.
Arkadaşlar benim tek tüpüm var pcosum siz düşünün ya40 çıksın pusuda bekleyeni görürsun sekerimsendenn ince gün sayar gör bak demedi deme AHADA BURAYA YAZALİM
Yok sancı çıkmadı 38 alacakdi oda 06.02.2023 Pazartesi oluyor benimde hastanede yanımda bakacak kişi ablam oda öğretmen okullar açılıyor altisinda bir hafta rapor almak gerekiyor hocaya sordum 01. Alsak sorun olurmu dedim yok dedi çok şükür bugunlere geldik 4 gün öncesi 4 gün sonrası kendide 38 alacakdi zaten 37+3 oluyor inşallah evdeki bebeğimde küçük 18 aylık ona anneanesi bakacak öyle isde herşeyi düşünüyor insanCanım erken alma sebebi ne peki senin nst sancı çıktımı ?
Baş ağrısı en çok zorlayan durum zaten canım geçecek hepsi sağlıcakla kavuşacağız teker teker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?