- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Ağırıyor canım fena hem sol hem sağ. Sorun yokKızlar bir şey sorucam, sizin de kasıklarınız özellikle sol kasığınız ağrıyor mu ? Ağırlıktan mı acaba korkmalı mıyım?
Bebek iyidir di miAğırıyor canım fena hem sol hem sağ. Sorun yoknormal bir ağrı
Bebekle alakası yok orada rahmi tutan kaslar var, onlar gerildikçe ağırıyor demişti doktor.Bebek iyidir di mi
Çok saol canım benim , içim rahatladıBebekle alakası yok orada rahmi tutan kaslar var, onlar gerildikçe ağırıyor demişti doktor.
Ne demek canım ilk defa mı yaşadın, aslında çok sık yaşanan bir ağrıÇok saol canım benim , içim rahatladı
Ama geriden geliyom ben anacim sizin çenenize yetisemiyorum ki ,merakimdan hepsini de okuyorum böyle oluyorBu nsl4721 de 37 sayfa önceki gönderime komik atmış ya 59 bildirim nedir
Valla ilk defa yaşadım. Bunu da yaşamadım demem işte. Hamilelikte ki bütün olağan olanları yaşadım sanırım.Ne demek canım ilk defa mı yaşadın, aslında çok sık yaşanan bir ağrı
2 sene sonra nsl4721 hala grubu okuyup emoji atıyorAma geriden geliyom ben anacim sizin çenenize yetisemiyorum ki ,merakimdan hepsini de okuyorum böyle oluyor
Napıyorsun eco var mı gelen giden sancı mancı2 sene sonra nsl4721 hala grubu okuyup emoji atıyor
Napıyorsun eco var mı gelen giden sancı mancı2 sene sonra nsl4721 hala grubu okuyup emoji atıyor
Hastaneye göre değişiyor benim drun anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde doğuma eşleri almıyorlar mesela birinde alıyorlarDoğuranların hepsine hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kızlar özel hastanede normal doğuma eşini sokmama gibi durumlar oluyor mu, yoksa sadece devlette mi almıyorlar?
Ben bugun doktor kontrolundeydim. Benim akıntışarım acayip azaldı. Gecen gelişimde fitil vermişti. Bugun catı muayenesi yaptı yine enfeksiyon dedi. Yani bu akıntılar hep enfeksiyon. Cunku benim gecen sefer fitilden sonra bayagı bayagı kesildi cok azaldı. Ben normal sanıyordum. Valla dünya varmıs. Zalian gibi bişey verdi bana doktor.Kızlar akıntıda artış varmı sizde renk beyaz ?
Ben bugun oldum hüç oyle korkulan gibi olmadı kısa da sürdü. Sonrasında da agrım olmadı hatta doktorum ıfak kanama olabilir dedi ama şimdilik bişey yokyalnız önümüzdeki hafta çatı muayenesi olacak bir ufak tırstım ben burdaki yorumlardan sonra
Ay yok galiba ya. Çişe sıkışığım sürekli. Ama felaket yorgunum var ya üstümden tır geçmiş gibi. Yattım şimdi.Napıyorsun eco var mı gelen giden sancı mancı
Evet ya çatıda bir şey yokBen bugun oldum hüç oyle korkulan gibi olmadı kısa da sürdü. Sonrasında da agrım olmadı hatta doktorum ıfak kanama olabilir dedi ama şimdilik bişey yok
Çok güzel Bende alacaktım bizimkiler alma bosver dedi kendimiz yapacağız yapınca atarımŞundan sipariş verdim şimdi takı yastığı olarak hem de hastanede yatağına koyarım. Biraz ambians olsun, bi aşiret yatağı değil ama
Heyecanlandım valla cumaya kadar doğrursun belkiAy yok galiba ya. Çişe sıkışığım sürekli. Ama felaket yorgunum var ya üstümden tır geçmiş gibi. Yattım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?