Maşallah size süpersinizOrda aaa bi queen bee var uzakta.. Görmesek de bilmesek deee.. Yoğum ben var mıyım bilmiyorum hiç. Haftasonu bitmiş çok mutsuzum yarın eşimin olmayacağını farketmem beni Üzdüama bugün dışarıda yemek yedik 4 kişilik ailemizle kızçem uyudu pek sevindim, oğlumla hayalini bile kuramazsdık böyle bir şeyin. Kan ter içinde kıpkırmızı sırayla yemeğimizi yer defolur giderdik rezil halde, ipek kız üzmedi bizi yarın 1 aylık oluyor zaman çok hızlı geçiyor bebeyle.ara ara girip bakıyorum birikmiş sayfaların tamamını okuyamasam da aradan seçmece bakıyorum iyi doğuran yok diyip kapatıyorum şuanda sağım yaptığım için yazabiliyorum başka başka ne diyebilirim...kızçem büyüyor geçen çarşamba 2900g 51 cm Di. Boyu acayip hızlı uzuyor tulumları resmen 1er kez giymelik oldu, canı sağolsun diyoruz, altını yeni alıyoruz temize yağsın diyor anamın sildiği camlara ertesi gün yağmur yağması gibi anında kaka yapıyor ona da canı sağolsun diyoruz.. 10 gün içinde rop muayenesi var gözden nefret ediyorum ondna oğlumun aşırı canı yanmıştı çok acılı ni işlem ama prematüre lerde yapılması gerekiyor o geriyor biraz... Bende havadisker böyle. Hepiciğinizi öpüyorum göbüşlerşnizi bebişlerinizi sevgiyle selamlıyorum memişlerimi mıncıklamaya başlıyorum. Sadece pompa ya kalırsa bi gıdım çıkıyor mıncıkkayınca 2 gıdım. İpek kıza yetmiyor artık ama buna da canı sağolsun
Ben de almıcam ya göbeğimi. Ulan zaten hangi bölgesini alayım full ağdalamam lazımBenimki de kıllı fotoda çukmamış ama almıyom doktorlardan da utanmıyom öyle dümdük girecem
Kız sırt üstü yatıyorum işte kasılıyor öyle oluyor modeliben zaten şok oluyorum senin 100 sayfa önceki mesajları beğene beğene buralara ulaşmana
kiz bu göbeği hiç anlamadım ben neresi ne çözemedim
seninkiler yine yumuşak görünüyo benim göbek sakal gibi
Doktorlar yesin o kadar progesteronu da görem gorile dönerler ayıplayanın burnunda uzun kıl çıksınBen de almıcam ya göbeğimi. Ulan zaten hangi bölgesini alayım full ağdalamam lazım
9 şubat benim allah kısmet ederseEkledim canımHadi sağlıkla gelsin inşallah
24 Ocak L LadyRuby
25 Ocak @Yazin Sevinci
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat @Renklirenkli
2 Şubat @semataha
3 Şubat @ZeynepBetulll
Bu gece de ben varım yatcaz kalkcas yatcaz kalkcas doğurcam diye uyuyamiyom stres oldumO kadar uykumu almışım ki saat 5 6 falandır diye düşünmüştüm daha 3müş kimse yok muğğğğ
Eşiniz uygun bir dille durumu izah etsin bence başka türlü nasıl çözülür bilemedin git de denmez ki biraz belli etseniz rahatsız oldugunzuuÇok uzun zamandır koşturmalardan buraya bakamıyordum. Uyku tutmadı sıkıntıdan bir bakayım dedim... Görümcem yatılı misafir olarak geldi gitmiyor... 1 2 gün dedi 10 günlüğüne gelmiş haftaya da kalmaya devam edecekmiş. Başka şehire gidip arkadaşlarıyla gezip tekrar bize gelip birkaç gün daha kalacakmış. Üstelik biz sadece 2 3 gün müsaitiz diye de söylemiştik kendisine. 37 yaşında kadın bu bir de öyle küçük biri de değil... Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Doğumdan önce son günlerimi eşimle baş başa bazı planlar yaparak geçirmeyi istiyordum... Haftaya doğum iznine çıkıyorum arkadşlarımı çağırmıştım. Tüm planlarım bozulacak çok mutsuzum. Bana bir akıl veren olur belki
Yaaa biye stres oluyorsun çok güzelBu gece de ben varım yatcaz kalkcas yatcaz kalkcas doğurcam diye uyuyamiyom stres oldum
Ayy ne bileyim süresi kafamda nasıl olacağını hayal edip duruyorum. Benim huyum kurusun düğünümde falan da heyecandan mutluluktan çok nasıl olacak diye stresle geçirmiştim. Niye böyleyim ben de bilmiyorum düşünmekten de uyuyamıyorumYaaa biye stres oluyorsun çok güzelvence günü bilmemek daha stresli ne zmn gelcek duygusuyla yaşamak yere çömelirken bile ahada suyum pat diye geliyomuş diye düşünmek
Eşinize söyleyin uygun bir dille o söylesinÇok uzun zamandır koşturmalardan buraya bakamıyordum. Uyku tutmadı sıkıntıdan bir bakayım dedim... Görümcem yatılı misafir olarak geldi gitmiyor... 1 2 gün dedi 10 günlüğüne gelmiş haftaya da kalmaya devam edecekmiş. Başka şehire gidip arkadaşlarıyla gezip tekrar bize gelip birkaç gün daha kalacakmış. Üstelik biz sadece 2 3 gün müsaitiz diye de söylemiştik kendisine. 37 yaşında kadın bu bir de öyle küçük biri de değil... Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Doğumdan önce son günlerimi eşimle baş başa bazı planlar yaparak geçirmeyi istiyordum... Haftaya doğum iznine çıkıyorum arkadşlarımı çağırmıştım. Tüm planlarım bozulacak çok mutsuzum. Bana bir akıl veren olur belki
Yav bende burnumdan nefes alamamaktan ağlıcm ya ne çektim valla burun iptal en büyük korkularımdandı nefes alamamak kaç ağdır yaşıyodum ama bu 2 haftadır bittim yani bende az önce keşke koltukta falan uyuyup kalsam da kimse dokunmasa diye düşünüyodumUykular hep bölük pörçük salonda uyuyakaldım eşim geldi su içip yatağa yattım Reflüden geri kalktım Su da mı içmeyelim offf
Hepimizin canının çiğköfte çekmesiÇok yedimmmidem rahatsız oldu ama genede yedim duramadim sanırım tek canım isteyerek aserme şeklinde yediğim şey çiğ koftedir
İki üç aksamdır bende de var, sol taraf tıkalı gibi, mentolle açıp uyuyorumYav bende burnumdan nefes alamamaktan ağlıcm ya ne çektim valla burun iptal en büyük korkularımdandı nefes alamamak kaç ağdır yaşıyodum ama bu 2 haftadır bittim yani bende az önce keşke koltukta falan uyuyup kalsam da kimse dokunmasa diye düşünüyodum
Aynen bende mentol sürüyom bi de burun bandı takıyom yine de bana mısın demiyo covidden de en çok nefes alamamaktan korkuyodum… baştan beri annem analık nasıl zor gördünmü deyip duruyodu bende ona kızıyodum sanki çocuklar zorla girdiler oraya ben sadece aracıyım fedakarlık yapıyom diye şimdiden bebelere dert mi yüklememi istiyon diyodum ama ne zamandır var bu nefes alamama sabrediyodum da bak 2 haftadır ölcem gibi geliyo yav bunu biraz başlarına kakabilirimİki üç aksamdır bende de var, sol taraf tıkalı gibi, mentolle açıp uyuyorum
Ablacım çok güzel olurdu ama biz de o tarihte şurada olacağız ama istersen sen burada kal deÇok uzun zamandır koşturmalardan buraya bakamıyordum. Uyku tutmadı sıkıntıdan bir bakayım dedim... Görümcem yatılı misafir olarak geldi gitmiyor... 1 2 gün dedi 10 günlüğüne gelmiş haftaya da kalmaya devam edecekmiş. Başka şehire gidip arkadaşlarıyla gezip tekrar bize gelip birkaç gün daha kalacakmış. Üstelik biz sadece 2 3 gün müsaitiz diye de söylemiştik kendisine. 37 yaşında kadın bu bir de öyle küçük biri de değil... Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim. Doğumdan önce son günlerimi eşimle baş başa bazı planlar yaparak geçirmeyi istiyordum... Haftaya doğum iznine çıkıyorum arkadşlarımı çağırmıştım. Tüm planlarım bozulacak çok mutsuzum. Bana bir akıl veren olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?