2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim bu bebe hala ters duruyor dönmeye niyeti yok var mı benim gibi ters olan arkadaşlar neden dönmüyor bu bebe
Benimki 10 gun once cok şiddetli kusma olayından sonra dondu. Cocugu icerde hop hop hoplattim cunku. Bana diyorlardı şimdi dönmese bile dogum baslayinca kusma gelir doner diye.
Bide hareketleri felan varmis. Onlari yap bakalım. Gittikce yeri daralıyor donmesi zorlaşır

Yok normal doğum istemiyorum ama donememesi anormal geliyor bi ara dönmüştü çünkü
Kafası nerde kaburganın orda mı? Şundan dolayı soruyorum ilk gebeliğimde oğlum kaburgama kafasını dayamış ve dönmemişti doktor da dönmesi çok zor demişti artık yeri kalmadı ama yatay pozisyonda falan olsaydı sancıyla döner demişti haklı da çıktı dönemedi

Salı günü doktora gidip 2.2.2023 veya 3.2.2023 de alın diyeceğim artık taşıyabilecek bel ayak iskelet sistemi kalmadı bende her gün her yanım ağrıyor

Salı günü doktora gidip 2.2.2023 veya 3.2.2023 de alın diyeceğim artık taşıyabilecek bel ayak iskelet sistemi kalmadı bende her gün her yanım ağrıyor
Çok erken değil mi canım, alacağını sanmam o zamana. Benim haftam senden ileri ama benimki bile 6 şubat sonrası gibi duruyor.

Bende dönmemişim ters doğmuşum benimkide kafası midemin altında

Midemin altında niyeti bile yok elini kolunu cikariyor ordan sürekli doktor zaten geçen hafta dedi bebek ters sezeryan dedi o demesede sezeryan istiyorum ama bebek neden dönmedi onu merak ediyorum

Benimki ters de değil düz de kafası çarprazdı en son. Bana mesaj veriyor ana dönebülürüm de dönmeyebilürüm de
Kızlar gece 17 kere felan uyandım ya , elim ayağım , yüzüm öyle şiş ki dün ki karbonhidrat partisinden mi oldu böyle acaba?

Midemin altında niyeti bile yok elini kolunu cikariyor ordan sürekli doktor zaten geçen hafta dedi bebek ters sezeryan dedi o demesede sezeryan istiyorum ama bebek neden dönmedi onu merak ediyorum
Dönmeyen bebekler var kafana takma :) canı tersten gelmek istemiş dogum yaparken ılk defa makat gelıs bebe gorenlerın şaşkınlığı falan baya komikti mesela aa hocam ayakla geliyor diye değiştiremiyorsak gül geç

Çok erken değil mi canım, alacağını sanmam o zamana. Benim haftam senden ileri ama benimki bile 6 şubat sonrası gibi duruyor.
2,5 hafta ileri bebek 3.300 gram 50 cm di en son 37’yi görelim karar verıcem cok bekletmıcem aşırı iri demişti gerçekten boyun fıtığım var belime ayağıma vurup sinir sıkışması yaratıyor ve ne basabiliyorum ne elimde tutma hissi kalıyor yaşam kalitem acaip düştü zamanında doğum olarak gözüküyor 37 bitmiş 38 içinde oluyorum ben teklif edicem bakalım

Anladım canım maşallah baya iriymiş Suni sancı mı verilecek nasıl olacak peki birden bire

Gunaydinnnn birde benden gelsin karnına kramp giren varmı ya öyle bir kramp girdiki kipirdayamadim
Benim suan yaşadığım çok fena bagırsaklara mideye öyle bir kramp ki ağlıyorsun resmen
Bağır bağır öldüm çok fenayım yemek yiyemiyorum 2 kg vermişim 2 günde halsizlikte yaptı üstüne ishal de var hamilelik uygulamasında bunları. Olabileceği yazıyor ama dayanmak çok zor. Mide şurubu içtim şimdi sanki bi tık fayda etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…