- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Benim de makat geliş, olabilir ya normal benceYok normal doğum istemiyorum ama donememesi anormal geliyor bi ara dönmüştü çünkü
Baksana 12 gün kalmış canımBenim de ruyamda nişanim gelmişti bekliyodum sancimin olmasini falan
Kasılma ve tansiyon devam bende ne olacak bilmiyorum inan çok canım sıkılıyor.Günaydın analarTüm gece kasılmalarım devam etti 37 görmek için dua ediyorum.
Ayy ayy maşallah sen ne tatlı bir şeysin Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün Şansı bahtı hep açık olsunGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Benimki 10 gun once cok şiddetli kusma olayından sonra dondu. Cocugu icerde hop hop hoplattim cunku. Bana diyorlardı şimdi dönmese bile dogum baslayinca kusma gelir doner diye.Benim bu bebe hala ters duruyor dönmeye niyeti yok var mı benim gibi ters olan arkadaşlar neden dönmüyor bu bebe
Kafası nerde kaburganın orda mı? Şundan dolayı soruyorum ilk gebeliğimde oğlum kaburgama kafasını dayamış ve dönmemişti doktor da dönmesi çok zor demişti artık yeri kalmadı ama yatay pozisyonda falan olsaydı sancıyla döner demişti haklı da çıktı dönemediYok normal doğum istemiyorum ama donememesi anormal geliyor bi ara dönmüştü çünkü
Çok erken değil mi canım, alacağını sanmam o zamana. Benim haftam senden ileri ama benimki bile 6 şubat sonrası gibi duruyor.Salı günü doktora gidip 2.2.2023 veya 3.2.2023 de alın diyeceğim artık taşıyabilecek bel ayak iskelet sistemi kalmadı bende her gün her yanım ağrıyor
Bende dönmemişim ters doğmuşum benimkide kafası midemin altındaBenimki 10 gun once cok şiddetli kusma olayından sonra dondu. Cocugu icerde hop hop hoplattim cunku. Bana diyorlardı şimdi dönmese bile dogum baslayinca kusma gelir doner diye.
Bide hareketleri felan varmis. Onlari yap bakalım. Gittikce yeri daralıyor donmesi zorlaşır
Midemin altında niyeti bile yok elini kolunu cikariyor ordan sürekliKafası nerde kaburganın orda mı? Şundan dolayı soruyorum ilk gebeliğimde oğlum kaburgama kafasını dayamış ve dönmemişti doktor da dönmesi çok zor demişti artık yeri kalmadı ama yatay pozisyonda falan olsaydı sancıyla döner demişti haklı da çıktı dönemedi
Kız mıydı seninkideBenim de makat geliş, olabilir ya normal bence
Yok canım erkek benimki ama alakası yoktur onla. Bazı bebek dönmüyor. Benim iki kızım da hep kafa gelişti. İlk defa dönmeyen bebem oldu.Kız mıydı seninkide
Hayirlisiyla insaAllah kuzumBaksana 12 gün kalmış canımartık doğdu doğacak hayırlısıyla
Dönmeyen bebekler var kafana takma :) canı tersten gelmek istemişMidemin altında niyeti bile yok elini kolunu cikariyor ordan süreklidoktor zaten geçen hafta dedi bebek ters sezeryan dedi o demesede sezeryan istiyorum ama bebek neden dönmedi onu merak ediyorum
2,5 hafta ileri bebek 3.300 gram 50 cm di en son 37’yi görelim karar verıcem cok bekletmıcem aşırı iri demişti gerçekten boyun fıtığım var belime ayağıma vurup sinir sıkışması yaratıyor ve ne basabiliyorum ne elimde tutma hissi kalıyor yaşam kalitem acaip düştü zamanında doğum olarak gözüküyor 37 bitmiş 38 içinde oluyorum ben teklif edicem bakalımÇok erken değil mi canım, alacağını sanmam o zamana. Benim haftam senden ileri ama benimki bile 6 şubat sonrası gibi duruyor.
Anladım canım maşallah baya iriymiş2,5 hafta ileri bebek 3.300 gram 50 cm di en son 37’yi görelim karar verıcem cok bekletmıcem aşırı iri demişti gerçekten boyun fıtığım var belime ayağıma vurup sinir sıkışması yaratıyor ve ne basabiliyorum ne elimde tutma hissi kalıyor yaşam kalitem acaip düştü zamanında doğum olarak gözüküyor 37 bitmiş 38 içinde oluyorum ben teklif edicem bakalım
Benim suan yaşadığım çok fena bagırsaklara mideye öyle bir kramp ki ağlıyorsun resmenGunaydinnnn birde benden gelsin karnına kramp giren varmı ya öyle bir kramp girdiki kipirdayamadim
Sezaryen ilk doğumum makat geliş sebebiyle bu da üstünden çok zaman geçmediği için zorunlu sezaryen zatenAnladım canım maşallah baya iriymişSuni sancı mı verilecek nasıl olacak peki birden bire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?