2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Normal dogum vajinusmusu tekrar tetikliyormus. Bende bir süre bundan korktum. Tekrar yasamak cok zor. Ama atlattık insallah tekrar olmaz ya
Vajinusmus yaşadım, dogumum çok kolaydı, sonra da birseyi tetiklemedi kızlar çok şükür. Belki atılan dikiş ile alakalidir

Doğumumun sancı kismi beni yorgun düşürmüştü o yüzden normal doğum ile yola çıkacak olanlar doğumunuzun başladığını anlayinca(su, nisan, düzenli sancı gibi) bal tereyag kuruyemis tüketin enerjiye çok ihtiyacımız olacak. Bebis de içerden kendini itecegi için onun da enerjiye ihtiyacı var. Bi arkadaşımın doktoru demiş bebis doğmak için kendini kanala ittigi için enerji sarfediyor bebekler doğunca uyuyor uyandiramiyoruz diyoruz ya boşuna sarılık olmuyor bebekler demiş. Onlar da yoruluyormus minnoş bedenler

36+2 37. Haftadayim normalde bana göre ama ultrasona göre bir iki hafta ileride bebiş hep
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım Doktorlar riske atmak istemiyor genelde, preaklampsiden korkuyorlar, Allah korusun bende de protein +1, enfeksiyon da var. Lökosit 21. Antibiyotik fitil vs kullandım. Pazartesi benim de akıbetim belli olur herhalde . Biz henüz 35+4 teyiz.

Fiyatlardan haberim yok hiç valla canım. ne desem yalan olur
yağız paşa farkında bence başına geleceklerin , bana çok aşırı düşkünleşti, kıskançlık çok olacak diye bekliyoruz tetikteyiz. Ana kucağını bile oturcam diye kırabileceğini düşünüyoruz bebeğe mama verirsem, kesin kendi de ister mesela bunun gibi ufak tefek sıkıntılar yaşanacak kaçış yok. İşin kötüsü kafama göre bir yardımcı halaaaaa bulamadım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hayırlısı ya napıym

Lökosit varsa eser proteini fln dikkate almayız demişti doktor bana. Bir hafta sonra tekrarladım testi, hakikaten protein fln yoktu. Lökosit de düşmüştü. Antiseptik kullanıp, tahlil tekrarı yapabilirsin

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım burdan haberdar et bizi

Selam herkese benide ekler misiniz listeye yaş 29 manisa beklenen doğum 7 şubat 2. Çocuk cinsiyet kız
Sağlıkla kucağına almayı dilerim. Bende manisadayım ve beklenen doğum 7 şubatkızım olacak inşallah
Bi an ben mi yazdım acaba dedim okurken
Lökosit varsa eser proteini fln dikkate almayız demişti doktor bana. Bir hafta sonra tekrarladım testi, hakikaten protein fln yoktu. Lökosit de düşmüştü. Antiseptik kullanıp, tahlil tekrarı yapabilirsin
Antiseptik dediğiniz nedir, ben hasttanede 3 gün aldığım antibiyotiğe rağmen lökositim yeterince düşmedi çatşamba sonucumu görüp yeniden mi antibiyotik verecek bilmiyorum ne yapıyorlar bu durumda

Pazartesi test tekrarı yapılacak. İnşallah sorun kalmamıştır. 37-38 i görsün bebeğim istiyorum

Kuzum oluyorum yazilarini raabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Yaa kıyamam çok tatlııııı

Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum
İğne olmaktan çok korkarım ama evlenmeden önce annem evlendikten sonra da eşim filan iğne odasında yanıma almam cesaretim kırılır sırf bu yüzden, eşime tembih ettim annem sancı halimi gormeyecek ben doğuma girince haber et dedim
Hakkimizda hayirli olan neyse o olsun kuzum. Benim de tek korkum vajinismus kasilmasi yasamak dogum aninda ikinamamak ama kendime inaniyorum yapabilirim en azindan deniycem o mucizeyi deneyimlemek istiyorum
Doktoruma sordum farklı şeyler dedi, o içeriden gelecek dedi, endişe etme canım
Oluyor malesef ama bende eskiden de olurdu, yorgun ya da stresli olduğum zamanlar, su an da yeterince stres yukluyuz o yüzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…