2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ay babamla tanışsanız çok iyi anlaşırsınız dün yanına gittim orda biseyler dedim adamın zaten sesi zor cıkıyo diyo ki geldi yine aksi uyumsuz kız sjakfkdlg içimde bir kamyoncu yatıyor

ay babamla tanışsanız çok iyi anlaşırsınız dün yanına gittim orda biseyler dedim adamın zaten sesi zor cıkıyo diyo ki geldi yine aksi uyumsuz kız sjakfkdlg içimde bir kamyoncu yatıyor
Sen de benim babamla anlaşırsın o zaman çünkü babam tır şoförü

Kıbrıs düşünüyorduk bu senede aştı bizi ya fiyatlar uçtu,, yağız nasıl tepkileri kardeşime benimkibüyük anlayışlı şimdilikama yağız küçük kıyamam ama abi olmak yakışacak ona

Hakkimizda hayirli olan neyse o olsun kuzum. Benim de tek korkum vajinismus kasilmasi yasamak dogum aninda ikinamamak ama kendime inaniyorum yapabilirim en azindan deniycem o mucizeyi deneyimlemek istiyorum
Vajinusmus geçmişi olan biri olarak bende bundan çok korkuyorum kasıp ileriye atarsam bebeğimi diye. Ama belki de aynı hissiyat değildir dışarıdan müdahale ile içeriden müdahale farklıdır :) bir de on santim açılma olacak şu anki gibi olmayacak diye teselli ediyorum kendimi

Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum insaAllah

O kadar normal duygular yaşıyorsun ki Sen bide evde çocuğunu bırakıp doğuma gidecek anneleri düşün kafam hafif dumanliii

Önce anne ve bebek sağlığı canım sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…