ay babamla tanışsanız çok iyi anlaşırsınız dün yanına gittim orda biseyler dedim adamın zaten sesi zor cıkıyo diyo ki geldi yine aksi uyumsuz kız sjakfkdlgBu kızın benzetmeleri beni öldürecekzengin ailenin asi kızı olur ya diziler de zeref o işte o yemin ederim ahdjshjs pubb oluyor ama kelle paça içiyor. Perine masajı ediyor ama okey masasından bahsediyor agdjsha villadan gece kaçmış da öğrenmiş bunları sanki
Sen de benim babamla anlaşırsın o zaman çünkü babam tır şoförüay babamla tanışsanız çok iyi anlaşırsınız dün yanına gittim orda biseyler dedim adamın zaten sesi zor cıkıyo diyo ki geldi yine aksi uyumsuz kız sjakfkdlgiçimde bir kamyoncu yatıyor
Kıbrıs düşünüyorduk bu senede aştı bizi ya fiyatlar uçtu,, yağız nasıl tepkileri kardeşime benimkibüyük anlayışlı şimdilikama yağız küçük kıyamam ama abi olmak yakışacak onaÇok sevindim canım. Kesinlikle halledersin sen çok inanıyorum. Kızın bile çok yardımcı olur bence sana. Şimdi geri sayma vakti
Vaaaybak buna alkışlanır tatil işini çok iyi düşünmüşsün çok iyi gelir güzel bi tatil oh mis tadını çıkarın ailece 4 kişiiiii
Çok tatlıymış yaa kuyruğa bakBizim bundanımız vardı canım üçüncü bebek giyecek baya sağlam. Ebebekten almıştım ben de.
bak su an attıgım kahkahayı bütün mahalle duymuştur hahahauauauauauausuduSen de benim babamla anlaşırsın o zaman çünkü babam tır şoförü
Fikrimi değiştirdim, sen deniz yıldızındaki banusun
Esenyurt mu bağcılar mı bacım
o kim kizz tanımıyom sadece netflix izlerim deFikrimi değiştirdim, sen deniz yıldızındaki banusun
pardon canim oralar nerelerEsenyurt mu bağcılar mı bacım
netflişşşşçileeeeeeeero kim kizz tanımıyom sadece netflix izlerim de
pardon canim oralar nereler
Vajinusmus geçmişi olan biri olarak bende bundan çok korkuyorum kasıp ileriye atarsam bebeğimi diye. Ama belki de aynı hissiyat değildir dışarıdan müdahale ile içeriden müdahale farklıdır :) bir de on santim açılma olacak şu anki gibi olmayacak diye teselli ediyorum kendimiHakkimizda hayirli olan neyse o olsun kuzum. Benim de tek korkum vajinismus kasilmasi yasamak dogum aninda ikinamamak ama kendime inaniyorum yapabilirim en azindan deniycem o mucizeyi deneyimlemek istiyorum
Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum insaAllahVajinusmus geçmişi olan biri olarak bende bundan çok korkuyorum kasıp ileriye atarsam bebeğimi diye. Ama belki de aynı hissiyat değildir dışarıdan müdahale ile içeriden müdahale farklıdır :) bir de on santim açılma olacak şu anki gibi olmayacak diye teselli ediyorum kendimi
Kaçırdın herkesi şubat analarının gülüay çok eğlendim bizim yüzümüzden burda kimse kalmadı kiz geri gelin
Öyle yapıyorum canım tansiyon ölçüyorum sürekli şimdilik iyiyim bakalım haftaya kadar böyle gider inşallahAsla bekleme kuzum protein çıktıktan sonra gelişmeyi birak bebek geriliyor. Allah korusun bebege de zarar sana da. Doktorunun tum yönlendirmelerine uymalisin
36+2 37. Haftadayim normalde bana göre ama ultrasona göre bir iki hafta ileride bebiş hepŞu an kaçıncı haftadasın canım?
Amin inşallah bakalım şu haftayı da bi atlatalım da hayırlısı ileCanım haftan çok güxel artık drun ne derse ona göre karar ver sağlıkla al kucağına
O kadar normal duygular yaşıyorsun kişurda on gün sonra çocuğum olucak ve ben aanki hazır değilim basıl doğurucammnasıl bakıcam annemde burda iyice duygusallaştım hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben hazır değilim diyeherkese oluyor mu bu arkadaşlar yoksa ben mi hassasım kaldıramıyor muyum
Önce anne ve bebek sağlığı canım sağlıkla kolaylıkla gelsin insallahDoktor yazdı kızlar test sonuçlarına bakmış idrarda protein vardı tansiyon kontrolü yap sürekli haftaya gel sezeryan planlayalım dedi artık bekletmek istemiyor galiba riske atmamak için ben de tamam dedim napim ne zaman nasıl gelirse gelsin sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?