• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bugün yine benim nst günüydü dalga dalga sancılar çıktı her zamanki gibi yine alttan muayene oldum maalesef😔 açıklık olmayınca gönderdiler. Hemşireyle kanka olduk artık salı günü ben gidince o da tam nöbetten çıkıyor olacakmış erkenden gel seni yatırıp öyle gideyim hemen alsınlar çok bekleme aç aç dedi dedim seni yerim kizz 😂😂 açlığı geçtim de susuzluktan çok korkuyorum kızlar gece ağzım boğazım çok kuruyor çünkü inşallah erkenden alır beni doktor. İlk giriş yapan erken aliniyormus ameliyata
23 mü demiştin sen sezeryan tarihi olarak ?doktor ameliyathaneyle görüşüyor seninle tarih belirledikten sonra , kaçta müsait o gün ben sezeryan yapcam diye. Sana da ona göre saat veriyor hastaneye gitmen için. Benimki öle yaptı yani.
Ya sana neden alttan bakıp işkence ediyorlar bi de 🙈 ağız kurumasının sebebi de şeker sanırım. Bol iç suyunu bi gün evvel artık çare yok dayanırsın o kadar
Ay çok heyecanlı 🥳

23 mü demiştin sen sezeryan tarihi olarak ?doktor ameliyathaneyle görüşüyor seninle tarih belirledikten sonra , kaçta müsait o gün ben sezeryan yapcam diye. Sana da ona göre saat veriyor hastaneye gitmen için. Benimki öle yaptı yani.
Ya sana neden alttan bakıp işkence ediyorlar bi de 🙈 ağız kurumasının sebebi de şeker sanırım. Bol iç suyunu bi gün evvel artık çare yok dayanırsın o kadar
Ay çok heyecanlı 🥳
24ü dedi kuzum valla burası ağrı öyle saat falan yok sabah gel yatış yap dediler 😂 bugün hemşireye sordum giriş yaptığın sıraya göre alıyorlarmış bugün bana tüyoları verdi yedibucukta gel muayeneni yapıp nöbetçi doktor servise çıkmadan ultrasonunu da yaptırıp yatirayim seni hazır ol ki ilk alsınlar dedi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla yoksa ben sekizde giderdim belki beklerdim. Alttan sancım var diye baktı kuzum açılma varsa birakmayacakti sanırım ama işkence olmuyor çok şükür ikidir aynı kız bakiyo hiç canım yanmadı hissetmiyorum bile sadece insan kendini bı tuhaf hissediyor rahatsız bı durum ama kesinlikle acılı değil

Ben valizi hazırladım evi de temizleyip duruyom çamaşır ütü bırakmym diye habire çamaşır ütü yapıyom kılları da buldukça ulaştığım yerleri yoluyom ama ne eksik var bilmiyom ciğer geliştirici vurulduydu 3 hafta önce bugün yenidoğancı bi doz daha vurulsun dedi pazartesi bi daha muayene olcm ona göre karar vereceklermiş
Sanırım 1 ay kadar süresi var ciger geliştiricinin, o yüzden doz tekrarı yapıyorlar. Kendini yorma canım çok fazla, enerji topla artık biraz.

Benim nst görünce doktorum çok şaşırdı bu sıpa 37yi bari beklese keşke canım
Canım kaç çıkıyor nstde sancilar bana da doktor inşallah 38i görür demişti ama şuan sancılara rağmen sıfır açılma belki senin de böyle sancıyla devam edecek illa erken doğacak duye bişey yok

24ü dedi kuzum valla burası ağrı öyle saat falan yok sabah gel yatış yap dediler 😂 bugün hemşireye sordum giriş yaptığın sıraya göre alıyorlarmış bugün bana tüyoları verdi yedibucukta gel muayeneni yapıp nöbetçi doktor servise çıkmadan ultrasonunu da yaptırıp yatirayim seni hazır ol ki ilk alsınlar dedi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla yoksa ben sekizde giderdim belki beklerdim. Alttan sancım var diye baktı kuzum açılma varsa birakmayacakti sanırım ama işkence olmuyor çok şükür ikidir aynı kız bakiyo hiç canım yanmadı hissetmiyorum bile sadece insan kendini bı tuhaf hissediyor rahatsız bı durum ama kesinlikle acılı değil
Tamam canım öle diyorsan ne mutlu, yüreğime su serptin 😍🙏🏻 sağlıcakla atlatın bakalım. Sezeryan esnasında dua et bize de 💜 yavrunla tanış, kokla. Senin sesini duyunca, annem dediğinde, bebeğinin nasıl sakinleştiğini gör, şahit ol nasıl bi mutluluk o 🥰 Rabbim isteyen herkese tattırsın 🙏🏻

Tamam canım öle diyorsan ne mutlu, yüreğime su serptin 😍🙏🏻 sağlıcakla atlatın bakalım. Sezeryan esnasında dua et bize de 💜 yavrunla tanış, kokla. Senin sesini duyunca, annem dediğinde, bebeğinin nasıl sakinleştiğini gör, şahit ol nasıl bi mutluluk o 🥰 Rabbim isteyen herkese tattırsın 🙏🏻
Canimm teşekkür ederim amin inşallah 😊

Kızlar uzuuun bir aradan sonra 37+5 ten merhaba :) buralara uğrayamasam da ara ara takip ettim doğuran var mı son durum ne diye :) beni bi doğum korkusu telaşı sardı doktorum çok rahat daha çatı muayenesi bile yapmadı haftaya randevu verdi 38+4 te çatı muayenesi yapacak çok geç değil mi? Üstelik bebeğim 2 hafta önden gidiyor

Uyyy banyoyu yıkadım, nasıl karnım gerildi var ya. Yattım şimdi. Tamam çocuğum sana saygı duyuyorum tercihine herşeyine şimdi lütfen götünü çeker misin sağ kaburgamdan 😒
Ben dört gündür eski ben aslaaaa değilim. Evde yemek bile yapamaz oldum. Ağrım da daha fazla, 82 kg olmuşum zaten. Sürekli yorgun hissediyorum. Sürekli uzansam keşke tek derdim bu.
Tabi bunu yazmadan, nevresim değiştirip yıkayıp iki makine çamaşır serdim😃

Evet cinim spinal olacak. Ay gücüm yerinde olursa çok ağrım sızım olmazsa yazarım insallahh
Salıdan itibaren artık anasın, ne demek gücüm yerinde olursa. Olacak 😀 salı randevum var çarşamba alırsa ya beni? Dicen salo günü ekocum süper geçti doğum. Harikaydı yüz kere doğururum. 😀

Back