Kouscak koca olsa bende konuscak o habire yok bişi diyip duruyo doktora gidicem salı günü verdi randevuyu dünkü acilde ki doktorun tavrı öyle olunca beni baya sarstı işte Allah tan çocuk iyi kalbi maşallah atiyo binada şükürsen bilirsin bende soylemesi. yalniz derdine careyi daha saglikli yerlerde de bulabilirsin... benim hamileligimi ailem de dahil kimse bilmiyor, yani benim de esimden baska derdimi anlatacagim kimse yok (sukur ki O var :) burasi benim icin bir cozumden cok zaman gecirme platformu. bilgi konusunda da en net bilgi dedigim gibi guvelinir dr larin bilgileri... burda birine birsey yaziyorsam genelde dr dan duyduklarim olur ve ben bu surecte hicbir hamileye sen de bunu yasadin mi diye sormuyorum cunku sonuc ve tepkileri kisiden kisiye degisiklik gosteriyor. dusuk yaptigimda bile herkes ustune gormedir belki diye beni umitlendirmislerdi ve bana bu hic iyi gelmedi amannn daha ne yaziyorsamsen nasil istersen onu yap canimm hakkinda hayirlisi olsun selametle..
Siz doktorunuza sordunuz mu? Bir arkadaş doktora sormanız gerek demişti. Şiddetli bulantıya iyi geliyor mu acaba? Normalde de nefret ederim mide bulantısından, ne güzel bulanmıyor diyordum bittim dünden beri. 2-3 ay nasıl katlanacağız buna bilmiyorumcanim dunde yazmistim benim son 2 gundur mide bulantim artmisti o yuzden bir bileklik kullanmaya basladim. bu bilekligi hamileleler, araba-ucak-gemi gibi arac tutmalarinda vb bulanti giderici olarak kullanabiliyorsun. ben dunden beri cok rahatim ilac yerine bunu tavsiye ederim ; Anti Nausea Bands
La querida
Eki Görüntüle 3093088
Doktorunuzu değiştirmenizi öneririm. Benim doktorum yaz bitene kadar haftada 2 defa denize, havuza git yüz diyor. Böyle hassas bir dönemi sizi kötü etkileyen doktorla geçirmeyin.Doktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağol
O da bendimSiz doktorunuza sordunuz mu? Bir arkadaş doktora sormanız gerek demişti. Şiddetli bulantıya iyi geliyor mu acaba? Normalde de nefret ederim mide bulantısından, ne güzel bulanmıyor diyordum bittim dünden beri. 2-3 ay nasıl katlanacağız buna bilmiyorum
Tamamdır hemen soracağım doktoruma çok teşekkür ederimO da bendimsordum canım kullabilirsin cevabı gelince esim alıp geldi dunden beri çok rahatım sukur. Benimde son iki gün çok şiddetliydi ve koku hassasiyetimde artmıştı hepsi gitti... Bunu akupunktur gibi düşünebilirsin.Mide ile bağlantılı noktaya bileklikteki küçük çıkıntı denk geliyor ve baskilamayla bulantıyı geciriyor. Akupunktur un faydasini Asya ülkesinde yaşamış biri olarak birebir görmüştüm bu hafta tekrardan deneyimlenmiş oldum.
Dip not: kisiden kisiye değişiklik gösterme ihtimaline karşı yanına ilaçta alabilirsin
Kendimi bilerek buraya attim çünkü derdimi anlatacak kimsem yok en azından burda hepimiz hamileyim bilgisi olan da vardır yaşayan da ister yorumlar kötü ister iyi olsun bilmek isterim burda
Kadini dinlerken Halime şükrettim.O da bendimsordum canım kullabilirsin cevabı gelince esim alıp geldi dunden beri çok rahatım sukur. Benimde son iki gün çok şiddetliydi ve koku hassasiyetimde artmıştı hepsi gitti... Bunu akupunktur gibi düşünebilirsin.Mide ile bağlantılı noktaya bileklikteki küçük çıkıntı denk geliyor ve baskilamayla bulantıyı geciriyor. Akupunktur un faydasini Asya ülkesinde yaşamış biri olarak birebir görmüştüm bu hafta tekrardan deneyimlenmiş oldum.
Dip not: kisiden kisiye değişiklik gösterme ihtimaline karşı yanına ilaçta alabilirsin
Yok zaten benim doktorum değil acildeki bir doktor benim doktorum başka oda pazartesi ye kadar yokmuş onu beklicemDoktorunuzu değiştirmenizi öneririm. Benim doktorum yaz bitene kadar haftada 2 defa denize, havuza git yüz diyor. Böyle hassas bir dönemi sizi kötü etkileyen doktorla geçirmeyin.
Çok doğru diyorsun bende aynı gorusteyim ben bugüne kadar hiç böyle birşey duymadım güneş çocuğu sakat yapar sorun yapar die ilk defa duydum dün millet neler neler yapiyo bebeğe bir şey olmuyor çok ilginç gerçekten hayırlısı artık kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ins doktruma gidince de güzel haberler alırımben böyle durumlarda şöyle diyorum kendime;
ben bu dünyaya bir insanın gelmesinde sadece bir aracıyım. bana verilmiş olanı, bu dünyaya gelmesi gereken bir insanı veya gelmeyecek olan bir insanı taşımakla görevliyim. bu bebeğin oluşmasında hiçbir etkim olmadığına göre ona bir zarar verebilecek etkim ve gücüm de yoktur. yoktan var eden, can veren, günden güne şekillendiren rabbim; onu bir kulun hatalarına karşı savunmasız bırakmış olamaz. yoksa bu dünyada bu kadar sağlıklı ve kusursuz insan nasıl var olabilir?
tabii ki bile isteye zarar vermekten bahsetmiyorum. kendimizi koruyacağız ama her zaman nasıl koruyorsak öyle koruyacağız. günlük hayatın bir parçası olan denizden güneşten kaçarak değil :)
Aynen canım çok zor bi surec yasamis hemde 4 ayKadini dinlerken Halime şükrettim.
Doğru tahminKoz patlıcan biberden bir urfali kokusu alıyorum :)
Ne tesadüf benimde son adet tarihim 14 Mayıs çok endişeliyim ama doktor randevum 4 Temmuz’daBenimde son adet tarihim 14 mayis. Doktorum anca 6+2den sonra garanti gorunur dedi. Ayin 29unda randevum var insallah gorebilirim
Evet çok şükür ,onlar hamileliyin tuzu biberi))) inşallah rahat şekilde geçirirsinizÇok teşekkür ediyorum☺haberle çok sevindik tabi ama hamilelik biraz zorluyor. Her şeyden tiksindim, hazimsizligim çok fazla ve surekli uyuyorumçok şükür bebeğim ordaymıs:) doktor benimle çok umutsuz konuşmuştu o yuzden cok fazla üzülmemek için bastan kabullenmek istemiştim. Çok şükür ☺☺ sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz?
Tabiki de yazmalısın bence de. Benzer bi şeyi yaşayan olmuştur ya da birisinden duyan, bilen olmuştur illa ki. Burdan nelerrrr nelerrr öğrendim anlatamam. Riskli hamile grubundayım ve oğlumu sağ Salim kucağıma aldım şükür -darısı hepimizin başına- burdan öğrendiklerimin payı büyük.Kendimi bilerek buraya attim çünkü derdimi anlatacak kimsem yok en azından burda hepimiz hamileyim bilgisi olan da vardır yaşayan da ister yorumlar kötü ister iyi olsun bilmek isterim burda
Ben yavru vatandayım canım şimdilik. Haliyle azcık kavrulmacalı geçiyorsende harikasin canim benimmmmmhavalar nasil orada, neler yapiyorsun :)
Maşallah gruba bak yaaaben böyle durumlarda şöyle diyorum kendime;
ben bu dünyaya bir insanın gelmesinde sadece bir aracıyım. bana verilmiş olanı, bu dünyaya gelmesi gereken bir insanı veya gelmeyecek olan bir insanı taşımakla görevliyim. bu bebeğin oluşmasında hiçbir etkim olmadığına göre ona bir zarar verebilecek etkim ve gücüm de yoktur. yoktan var eden, can veren, günden güne şekillendiren rabbim; onu bir kulun hatalarına karşı savunmasız bırakmış olamaz. yoksa bu dünyada bu kadar sağlıklı ve kusursuz insan nasıl var olabilir?
tabii ki bile isteye zarar vermekten bahsetmiyorum. kendimizi koruyacağız ama her zaman nasıl koruyorsak öyle koruyacağız. günlük hayatın bir parçası olan denizden güneşten kaçarak değil :)
Ben öyle sanıyordum kusura bakma canim. Insallah dua niyetine geçsinEvet çok şükür ,onlar hamileliyin tuzu biberi))) inşallah rahat şekilde geçirirsinizAllah ağzından eşitsin canim ya ama ben hamile değilim ki
Bende urfada yaşıyorum canim ondan tahmin ettim :)Doğru tahminUrfa’da yaşıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?